Хутряні жіночі жилетки на зиму – як створювати з ними образи?

Хутряні жіночі жилетки на зиму – як створювати з ними образи?

З приходом холодних днів, багатошарові образи стають як ніколи актуальними. А все тому, що декілька шарів одягу відмінно зберігають тепло та дарують неймовірне почуття затишку навіть у самі морозні дні. Якщо в Тебе ще не дуже виходить створювати такі образи, то хутряні жилетки на зиму – це те, що Тобі точно допоможе! Давай дізнаємося про них більше!

Хутряні жіночі жилетки – що ми про них знаємо?

Не можна не сказати про те, що хутряні жіночі жилетки на зиму – це один із самих найпопулярніших предметів жіночого гардеробу. Та це й не дивно, адже такі вироби виглядають неймовірно стильно, розкішно та жіночно. До того ж, широкий вибір різноманітних моделей дозволяє кожній жінці вибрати свій ідеальний варіант. Крім цього, варто зауважити те, що хутряні жилетки являються також дуже практичним трендом. Тому це і є однією з тих причин, чому жилетки не втрачають своєї популярності протягом не одного сезону. Якщо говорити про актуальні моделі, то це перш за все моделі виконані зі штучного хутра. І дизайнери прикладають усіх можливих зусиль, аби вони виглядали максимально подібно до натурального хутра. Крім цього, популярністю сьогодні користуються моделі з пухнастого хутра. При цьому колір є абсолютно не важливим, адже він може бути самим різним – починаючи від самого спокійного та закінчуючи яскравими та екстравагантними. Варто також додати те, що по-особливому жіночно виглядають саме довгі хутряні жилетки на зиму.

Хутряні жіночі жилетки – трендові фасони та чому вони користуються такою популярністю

Перш за все, варто зауважити те, що теплі хутряні жилетки на зиму перш за все мають підкреслювати усі переваги Твоєї фігури та чудово поєднуватися зі статурою. Тому, варто не забувати про те, що кожна хутряна жилетка здатна трішки додати додаткового об’єму. Таким чином, можна сміливо сказати, що жінках без зайвих кіолограмів можна вибирати будь-яку модель різної довжини. Це можуть бути як короткі хутряні жилетки на зиму, так і довгі. Варто також зауважити те, що дуже цікаво виглядають варіанти довжиною до талії. Пам’ятай також про те, що до жилетки завжди можна придбати поясок, таким чином можна підкреслити талію. Найкращим рішенням стане поясок контрастного кольору.

З іншої сторони, власницям пишних форм, варто звернути увагу на гладкі хутряні жилетки. Таким чином можна уникнути ефекту додаткового об’єму. До того ж у цьому випадку ідеальним варіантом стануть жилетки по фігурі, або ж прямого крою. Крім цього, жінкам низького зросту рекомендується віддавати перевагу жилеткам довжиною до середини стегна. Чому ж взагалі  хутряні жилетки на зиму користуються такою популярністю сьогодні? Перш за все така затребуваність пояснюється тим, що жилетки відрізняються своєю незвичайною практичністю та універсальністю. А при правильному комбінуванні образу, жилетки можна носити куди-завгодно.

Темно-сіра жіноча хутряна жилетка середньої довжини
Стильна та тепла хутряна жилетка – це must have у гардеробі кожної жінки! Магазин ebutik.com.ua.

З чим поєднувати хутряні жіночі жилетки?

Немає жодних сумнівів у тому, що жіночі хутряні жилетки на зиму – це неймовірно стильний та вишуканий одяг. До того ж він відмінно поєднується з будь-яким предметом гардеробу у самих різних стилях. Так, наприклад, поєднання жилетки з меньш теплим верхнім одягом може стати чудовою альтернативою зимовій куртці. А ось у приміщеннях жилетки можна носити з джинсами, водолазками чи светрами з високим горлом.  Крім цього, хутряні жилетки на зиму допоможуть в створенні стильного та оригінального образу з сукнями. Все що Тобі потрібно, це доповнити усе це ботильйонами чи чобітьми на високих підборах. Проте не варто також забувати про те, що підбори у цьому випадку найкраще вибрати широкі та не дуже високі.

Крім цього, не менш вдалим стане поєднаннє хутряної жилетки та сукні-светр. А для стильного повсякденного образу Тобі можуть також знадобитися легінси або джинси скінні та легкий светр. На кожен день можна поєднувати жилет з вузькими джинсами і легкими пуловерами. Однак не слід забувати про те, що в даному випадку важливо підкреслити всі достоїнства фігури. Тому пам’ятай про те, що який б Ти одяг не вибрала, об’ємну хутряну жилетку найкраще поєднувати з обвислими речами. Однак, виняткой можуть стати пишні спідниці.

Головні правила, яких варто дотримуватися при створенні образів з хутряними жилетами

Про що варто пам’ятати при створенні образів з хутряними жіночими жилетами на зиму? Перш за все це:

  • У образі має бути тільки одна хутряна річ.
  • Варто потурбоватися про те, аби жилетка гармонійно виглядала з сумкою. У даному випадку враховуємо колірну гамму жилетки та сумки.
  • Занадто об’ємні жилетки найкраще поєднувати з однотонними речами в обтяжку.
  • У образі з пишною спідницею вдалим рішенням стане жилетка зі стриженим ворсом.
  • Не забувай про те, що хутряні вироби чудово поєднуються з вязаними речами.

Де купити хутряну жилетку на зиму?

Хочеш додати своїм образам неймовірного комфорту та стилю? Тоді хутряні жилетки на зиму – це саме те, що Тобі потрібно! В нашому інтернет-магазині https://ebutik.com.ua на Тебе чекає широкий вибір модних та якісних жилеток! Не упусти можливість створювати оригінальні та цікави образи!

 

Читай також: ЯК РОЗТЯГНУТИ СВЕТР, ЯКИЙ СІВ ПІСЛЯ ПРАННЯ?

Тема для Тебе: ИДЕИ ПОДАРКОВ ДЛЯ МУЖЧИН!