Хутряні жилетки — топ 5 стильних образів з ними

Хутряні жилетки — топ 5 стильних образів з ними

Наближається зима, а разом з нею мода на жіночі хутряні жилетки. Якщо Ти шукаєш чогось більш вишуканого, чим можна доповнити свої повсякденні образи, то хутряні жилетки підійдуть для цієї ролі ідеально. Жінки їх просто обожнюють та не зволікають одягати їх навіть з легінсами та черевиками! Сьогодні Ти зможеш зачерпнути трохи зимового натхнення на цікаві образи. Наші стилісти підготували топ 5 комплектів для різних виходів, кожен з яких унікальний і перш за все модний. Познайомся з нашими сьогоднішніми пропозиціями та отримай натхнення для створення своїх зимових нарядів.

Хутряні жилетки — розкіш в зимових образах

Чому жінки так люблять модні хутряні жилетки? Здається, це очевидно. По-перше, завдяки їм ми маємо розкіш і елегантність в повсякденних образах, будь то робота, шопінг, зустріч з подругою або побачення. По-друге, жилет з хутром – це ідеальне утеплення для зими. Її дуже приємно носити з будь-якою блузкою, кофтою, светром або навіть курткою! По-третє, вона виглядає неймовірно стильно та оригінально, а жінка, одягнена в неї, безумовно стає впевненішою в собі. На наш погляд, цей верхній одяг обов’язково повинен оселитися у Твоєму зимовому гардеробі.

Довгі чи короткі — якими ми їх любимо найбільше?

Магазин ebutik.com.ua любить виправдовувати Твої очікування і мрії. Саме тому наша колекція багата різноманітними моделями, кожна знайде щось для себе. Хутряні жилетки найдеш у нас в різних варіантах. Доступні як короткі моделі, як раз для жінок, які бажають підкреслити переваги жіночого тіла і підтягнути фігуру. Також в пропозиції доступні жилетки стандартної довжини до пояса, а також довші – за сідниці або навіть моделі максі до колін. Довга хутряна жилетка до коліна — це вершина стилю цього року! Найкраще поєднувати її з джинсовими штанами в обліпку, а також з капюшоном і кросівками. Звичайно, широкий вибір відноситься також до красивих кольорів, серед яких усі відповідають найгарячішим тенденціям. Який з них hot? Той, хто першим викрав твоє серце!

Трендові хутряні жилетки з асортименту магазину ebutik.com.ua
Модні хутряні жилетки стануть у пригоді в холодну пору року — доступні в магазині ebutik.com.ua

Чорна хутряна жилетка зі штанами

Найпоширенішим образом для жінок на щодень є класичні обтислі штани та зручна кофта, наприклад, гольф. Як для готового образу, трохи нудно, чи не так? Однак, якщо Ти додаси до цього всього хутряну жилетку чорного кольору, модний наручний годинник, стильну сумку через плече, модні ботильйони на шнурівці з рельєфним візерунком, а усе це закінчиш жокейкою на голову, то звичайний look в одну мить набуде стилю і крутості! Навіть total look в чорному кольорі може справити дійсно відмінне враження і повсякденний образ буде вже не таким нудним!

Хутряні жилетки з сукнями на щодень

Любителькам хорошого образу добре відомо, що жіночі хутряні жилетки також є ідеальнм варіантом з сукнями. Якщо Ти віддаєш перевагу прямому крою суконь, то можеш дозволити собі будь-яку довжину жилеток. Однак, якщо Твій вибір це розкльошена сукня, що має більш масивні оборки, то найкращим вибором буде коротка хутряна жилетка або, можливо, модель довжиною до поясу. На роботу, в університет або будь – який інший вихід, Ти можеш обрати трикотажну сукню з куліскою на рукаві, до цього ж довгі ботфорти за коліно і м’якесеньке хутро в сірому, малиновому або пляшковому кольорі — так, в якому тільки забажаєш кольорі. Зав’язаний пояс на талії поверх жилетки відмінно підкреслить жіночні форми!

Вечірній образ з хутряною жилеткою в головній ролі

Наші стилісти також стверджують, що світла хутряна жилетка може стати ідеальним варіантом для вечірнього образу. На карнавальні бали та весілля в зимову пору, хрестини, ювілеї й усі інші урочистості сміливо можна одягати стильну хутряну жилетку. Цього разу нашою пропозицією топ образу є розкльошена сукня бордового кольору з красивою обробкою воланами, в поєднанні зі шпильками та бежевою хутряною жилеткою. Образ завершать великий клатч білого кольору з ювелірним оздобленням і обов’язково стильні прикраси на руку! Натхнення на елегантні образи з хутром знайдеш в магазині ebutik.com.ua!

Стильні хутряні жилетки з магазину ebutik.com.ua
Хутряна жилетка в поєднанні з сукнею в романтичному образі — магазин ebutik.com.ua

Хутряна жилетка в романтичній версії

Зимові вечері з коханим, романтичні прогулянки або вечори в кіно, може ще більше зігріти модний образ з хутряною жилеткою в головній ролі. Хутряна жилетка додасть Тобі впевненості, вишуканості й елегантності, і Ти будеш почувати себе справжньою королевою в ній. Як щодо того, щоб спідницю-олівець з високою посадкою поєднати з блискучою блузкою з декольте у формі серця і короткою хутряною жилеткою, яку можна зав’язати на талії оксамитовим бантом? На наш погляд, такий look справить блискавичне враження, коли наважишся одягнути до цього шкіряні ботильйони з халявою до стегна.

Для більшого натхнення на модні комплекти з хутряною жилеткою я запрошую Тебе на сторінку магазину ebutik.com.ua. Наші стилістки постаралися, щоб у Тебе було з чого вибирати. Пам’ятай, що така жилетка є гарантією стилю та вишуканості на щодень, а також перманентного відчуття тепла і комфорту. У нашій пропозиції можеш купити їх за відмінною ціною – переконайся сама!

 

Читай також: Літні жіночі набори 

Дивись також: Розривні сукні для літа – ви повинні мати їх