Хутряні жилети: найтепліші моделі

Хутряні жилети: найтепліші моделі

У холодні дні найкраще одягатися шаруватими, щоб виглядати модно варто надягати хутряні жилети. Сьогодні ми розповімо, які моделі модні, де їх купити і з чим носити.

Які хутряні жилети вибрати?

Добрі, м’які на дотик і, перш за все, забезпечують тепло хутрові жилети є ідеальним одягом для осінньо-зимового сезону. Які типи краще вибрати? Перед покупкою враховуйте довжину одягу. Класика жилети доходять до лінії стегна, але варто зробити ставку і на більш довгі моделі, наприклад, до середини стегна або коліна. Ефектно виглядають моделі з асиметричним кроєм або з капюшоном, прикрашеним окулярами. Жилети жіночі також можуть мати кишені. Більшість моделей відкриті, але деякі фасади можуть мати застібку для вишивки. Крім крою актуальний сам матеріал, з якого був виготовлений жилет. Сьогодні найбільшою популярністю користуються моделі з довгою щетиною. Ви також можете вибрати з короткої щетини фасад, з так званого баранчика або гладкого плюс-схожого матеріалу.

Найкрасивіші відтінки і прикраси

Важливим аспектом при виборі одягу є також колір. Добре наносимо тоновані відтінки, завдяки яким ми з легкістю підберемо жилети жіночі до іншого одягу. Великий вибір – чорний, сірий, коричневий, бежевий або білий е хутряні жилети. Віддаєте перевагу виразні кольори? В осінньо-зимовий сезон завжди модний бордовий колір. Вони також виглядають красиво жилети у світло-рожевому кольорі. Також варто визначитися з двотональними, модульними або омбре моделями. Оригінально виглядають фасади в латах — цікаво виглядає поєднання коричневого, червоного, чорного, сірого і білого або поєднання чорного, жовтого, рожевого і бірюзового кольорів. Жилети жіночі mogą być ozdobione pikowaniem, dzięki któremu materiał lepiej się układa.

kamizelki futrzane
Kamizelki futrzane – sklep ebutik.pl

З чим носити жилети?

Хутрові жилети ми можемо носити двома способами — як елемент стилізації, наприклад, замість толстовки або светра, або як додатковий зігріваючий шар, що приймається на верхній чохол. Ви здивовані другою пропозицією? Поєднання рамонески з хутряним жилетом дуже популярно — воно чудово виглядає і забезпечує тепловий комфорт навіть у дуже холодні дні. З чим можна носити хутрові жилети в стилізації? Власне з усім одягом. Жилети відмінно виглядають в поєднанні з сукнями, їх потім можна успішно замінити кардиган або піджак. Те ж саме і для спідниць. Варто підібрати жилети для комплектів з брюками — як елегантні сигарети, так і джинси.

ТОП-5

Магазин ебутік.pl пропонує безліч цікавих моделей жилетів, тому ми підібрали для вас п’ять красивих моделей. Номер один – сірий для нас хутряний з легкими стьобаними. Такий одяг буде працювати в укладанні для різних випадків, вона буде служити нам роками і завжди виглядати модно, незалежно від мінливих тенденцій. Відповідною останнім тенденціям, і в той же час підкореним, є біло-сіра модель з мотивом омбре. Двоколірний хутряний з довгою щетиною стане стильним аксесуаром для укладання. Варто також зробити ставку на коричневі моделі, наприклад, модель soft на дотик, оснащена капюшоном, кишенями і декоративними вушками. Відмінною моделлю є, на наш погляд, бордовий жилет з «баранчиком» з довшою спиною — він ідеально вписується в осінню ауру. Гламурним елементом укладання неодмінно стане різнобарвна хутряний. Поєднання чорного кольору з сильними кольорами, як рожевий, бірюзовий і жовтий виглядає дійсно неканально.