Хутряні жилети в зимових образах – переглянь поради стилістів

Хутряні жилети в зимових образах – переглянь поради стилістів

Зимова пора – ідеальний час для хутряних виробів. Якщо ж Ви шукаєте стильну альтернативу зимовим шубкам, тоді жилети зі штучного хутра Вам гарантовано сподобаються. Це гаряча новинка, яка повинна бути у гардеробі кожної модниці. Як їх стилізувати у образах на зиму? Відповідь на це питання Ви знайдете у нашій статті. Адже хутряні жилети в зимових образах – це своєрідна родзинка, яка неодмінно додасть оригінальності та впевненості в собі. Отож, поїхали!

Хутряні жилети в зимових образах – чому користуються такою популярністю?

Хутряні вироби обожнює чи не кожна жінка. Сьогодні цілий світ поступово відмовляється від натурального хутра, обираючи штучний аналог. По якості важко відрізнити натуральне хутро від штучного та й догляд є набагато легшим. Тому дизайнери з радістю створюють вироби зі штучного хутра, які користуються неабиякою популярністю у всьому світі. Сьогодні ми поговоримо про хутряні жилети в зимових образах. Вони додають невимовного затишку, підкреслюють жіночність і впевненість у собі. Такі вироби часто обирають любителі неординарних рішень і жінки, які прагнуть бути в центрі уваги. Адже погодьтесь хутряні вироби надзвичайно приковують погляди оточуючих. За пошиттям вони бувають короткими, середньої довжини та довгими. Можуть мати блискавку, потаємні ґудзики, кнопки або ж взагалі не містити жодної застібки. Все залежить від особистих уподобань. 

Стильні хутряні жилети в зимових образах – це не лише однотонні вироби зі стриженого хутра. Це цікаве поєднання кольорів, ворсу та оздоблень. Таке рішення однозначно сподобається любителям принту омбре. Щодо оздоблення, Ви часто можете зустріти моделі зі шкіряними вставками, ремінцями та манжетами. У цьому сезоні варто звернути увагу на однотонні вироби в спокійних і ніжних відтінках. Такі фасони Ви з легкістю поєднаєте з яскравими аксесуарами та вбранням. Трендові хутряні жилети в зимових образах обожнюють багатошарові комбінації. Їх часто доповнюють утеплені костюми, затишне взуття і в’язані зимові комплекти. Поспішіть замовити таку красу на нашому сайті вже сьогодні!

Короткий хутряний жилет бежевого кольору в тваринний принт в поєднанні з бежевим гольфом і шкіряними штанами
Хутряні жилети в зимових образах – актуальні фасони лише на eButik.pl!

Поради наших стилістів, щодо вибору хутряних жилетів

Хутряні жилети – гарячий хіт, який набув своєї популярності ще у 2000-му році. Тоді популярністю користувались вироби з натурального хутра, але таку розкіш могла собі дозволити не кожна. Сьогодні жарти про шубу є неактуальними. Адже цей рік припадає на еру еко, тому все частіше з’являються жилети та шуби зі штучного хутра, які можна придбати в доступних цінах. Актуальні хутряні жилети в зимових образах створюють стильні та затишні поєднання. Їх Ви залюбки можете використовувати для ділових зустрічей, а також в якості верхнього вбрання для прогулянок в парку, подорожі чи для поїздки за місто. Така унікальна річ повинна бути не лише у світської жінки, але й кожної любительки стильних трендів. Їх популярність легко пояснити. Вони красиві, естетичні, універсальні та максимально затишні. Тому не зволікайте з вибором!

У цій статті ми розповімо на, що варто звертати увагу вибираючи хутряний жилет. Отож, в першу чергу враховуйте Ваш тип фігури. Високим і струнким жінкам пасуватиме практично кожна модель жилету. Це можуть бути короткі, довгі варіанти, з ґудзиками, блискавкою, шкіряним ременем, а також будь-якої довжини хутра. Повним жінкам варто ретельніше підійти до вибору. Адже хутряний жилет повинен не лише стильно завершувати образ, але й відвести погляд від зайвих сантиметрів. Зверніть увагу на подовжені моделі зі стриженого хутра. Наступним не менш важливим фактом є якість виробу. Хутро не повинно залишатись на руках, а також мати естетичний вигляд. Тобто будь-які залисини чи не рівномірність – це Ваш сигнал, про неякісний виріб. Далі погляд слід змістити на фурнітуру. Блискавка, кнопки чи ґудзики повинні бути добре прикріпленими до країв хутра, а шви характеризуватись рівномірністю. Вибираючи колір, не забудьте про головне призначення та одяг, з яким Ви будете носити майбутній виріб. Це допоможе вберегти Вас від імпульсивної покупки.

Хутряні жилети в зимових образах – приклади стилізацій

Якщо ж Ви все таки знайшли свою улюблену модель, тоді варто потурбуватись про майбутні стилізації. Жіночі хутряні жилети в зимових образах – це про затишок і тепло. Тому головними компаньонами у поєднаннях будуть в’язані светри, кардигани, гольфи та навіть спортивні кофти. Ці елементи гардеробу ми найчастіше використовуємо зимою, тому не дивно побачити їх у цьому списку. Також модні стилісти радять звернути увагу на трикотажні вироби. Костюми чи довгі сукні допоможуть створити стриманий та доволі романтичний образ. Додайте ще кілька прикрас або ж створіть яскраві акценти за допомогою різних аксесуарів і насолоджуйтесь стильним виглядом. Також хутряні жилети в зимових образах все частіше з’являються в розслабленому та вуличному стилі. Їх стилізують зі спортивними байковими костюмами та утепленими комбінезонами на щодень. Не забувайте про масивне взуття, високі чоботи чи максимально зручні дутики.

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.pl – це місце вигідних покупок. Широкий асортимент трендового вбрання допоможе кожній знайти свою омріяну модель одягу в різноманітному пошитті та багатій кольоровій палітрі. Онлайн-шопінг користується неабиякою популярністю. Тому ми все частіше дивуємо наших клієнтів щоденними знижками та тематичними акціями. Дешеві хутряні жилети Ви також знайдете на сторінках нашого інтернет-магазину. Адже кожна з нас повинна виглядати стильно, привабливо не за всі гроші світу. Поспішіть переглянути наші новинки вже сьогодні. Запрошуємо на покупки в eButik.pl!

Читайте ще: Жіноче пальто в клітинку – знайди свій омріяний фасон!

Перегляньте також: Свято Миколая – ідеї для стильних подарунків!