Хутряна куртка на осінньо-зимовий сезон

Хутряна куртка на осінньо-зимовий сезон

У цьому році хутряні куртки користуються величезною популярністю. Чудово виглядає, приємне на дотик і тепле верхнє покриття відмінно підійде в осінньо-зимовий сезон. Сьогодні ми б вибрали для вас найцікавіші фасони і моделі, перевірили і вибрали щось для себе.

Яка ідеальна хутряна куртка?

Перед покупкою варто задуматися, яка модель нас конкретно цікавить. Куртки фурі можуть бути дійсно різноманітними. Важливим питанням є саме хутро — чи повинен він мати довгу щетину або, можливо, короткий дотик нагадує плюш? Варто враховувати фасад — його довжину або вирізаний на передній (з засувом опустити вниз, прямий, з замком на передній частині). Також добре подумати про такі аксесуари, як місткі кишені, капюшон або ремінець на талії. Коли ми відповімо на всі ці питання все одно буде ключовим питанням вибору кольору. У сезон осінь-зима dobrym wyborem są modele brązowe, szare, granatowe, czarne i białe. Jesienią zawsze modnymi barwami są czerwienie (szczególnie bordo) i zielenie (szczególnie khaki). W tym roku popularnością cieszą się pastelowe odcienie.

kurtka futrzana jesień-zima
Kurtki futrzane – sklep ebutik.pl

Верхній чохол для осінньо-зимового сезону

Які моделі хутряних курток добре виконують і функціональні в сезон осінь-зима? Для теплих днів вони відмінно будуть короткими хутрові куртки досягаючи трохи вище стегна. Добре виглядають моделі з м’яким матеріалом, розділені вертикальними смугами або фасадами з довгою щетиною і округлої обробкою. Також відмінно підходять короткі фасади, прикрашені етнічною вишивкою і китицями на спині. З більш довгих моделей ми рекомендуємо халати з капюшоном і кишенями і застібаються моделі з трикотажними рукавами і декоративною помпонікою. Хорошим вибором є також хутрові куртки з комірцями і нанесеними уловами, а фасади середини стегна з великою аплікацією в стилі бохо. Постріляли в джек-пот – це двосторонні, борознисті моделі. Такі верхня кришка вийде навіть в найхолодніші дні. Вона захистить нас від холоду, опадів, і в той же час забезпечить відмінний вигляд.

Топ хутряних курток 5

Наш стиліст з першого погляду полюбив дуже функціональні двосторонні куртки. Чорний верхня кришка з одного боку пухова, а з іншого пухнаста відмінно підходить навіть для самих метушливих людей. Нам не потрібно вибирати між двома моделями, і коли ми втомлюємося від зовнішнього вигляду однієї верхньої кришки, ми просто перевертаємо їх на іншу сторону. Друга відмінна модель – сіра хутряний виготовлені з м’якого матеріалу. Наш стиліст має слабкість до моделей халатів, а капюшон і великі кишені – додатковий актив до одягу. Хорошим вибором є також короткий хутряний з довгими щетинами різних відтінків — через білий до темно-коричневого. Для теплих днів наш стиліст вибрав білий верхня кришка з рукавами з візерунком тасьми. Остання модель вписується в останні тренди. Світло-рожевий куртка має вставки бохо на кінці рукавів і на спині. Оригінальний одяг відмінно себе представляє.