Фітнес образи — реалізуй свої новорічні заміри!

Фітнес образи — реалізуй свої новорічні заміри!

Ти пообіцяла собі в цьому році більше та систематичніше тренуватися та залишатися у формі ? Це круто, тому що, як кажуть, в здоровому тілі — здоровий дух! Тому в цьому пості ми розглянемо спеціально для Тебе модні фітнес образи й підкажемо як реалізувати новорічні рішення. Це дозволить Тобі більше повірити у свої можливості, підвищити впевненість в собі й, перш за все, відчувати себе задоволеною. На старт, увага, марш!

Що означає слово фітнес?

Англійське слово “fitness” саме по собі не означає заняття спортом або назву конкретних фізичних вправ. Англійсько-український словник визначає слово “fit” як “пристосовання”, а “fitness” загально як “здібність”, тобто наявність схильності до чого-небудь. Проте, поняття “fitness” ми розуміємо як сукупність якостей та властивостей, що роблять людину відповідно пристосованою до навколишнього світу. Фізична здібність — це лише одна зі складових, які входять в значення слова fitness. Для простоти терміном “fitness” ми називаємо найбільш динамічну гімнастику, виконувану переважно в такт музиці. Регулярне виконання покращує нашу фізичну форму та продуктивність, що робить нас здоровішими й допомагає нам краще відчувати себе як фізично, так і розумово. Тоді ми можемо краще функціонувати кожного дня, на роботі або в школі, а також в цілому бути продуктивнішими. Тому фітнес рекомендують фахівці з різних областей. Завдяки йому люди зберігають рівновагу й гармонію в особистому й професійному житті.

Фітнес образи з легінсами з магазину ebutik.com.ua
Спортивні легінси це безумовна основа жіночого фітнес образу — доступні в магазині ebutik.com.ua

Модні фітнес образи колись і сьогодні

Фітнес прибув до нас з США й сьогодні черпає натхнення з багатьох областей фізичної активності. Спочатку він був відомий як аеробіка, або тренування на витривалість, які мали за ціль поліпшення загального фізичного стану. У 80-і роки його поширенню сприяла відома актриса Джейн Фонда, яка мала пунктик на своїй вазі. Тоді в спортзал жінки одягали боді, лосини з лайкри, кольорові пов’язки та гетри. Сьогодні ж тенденції щодо фітнес образів для жінок трохи змінилися, але ніхто не може заборонити Тобі черпати натхнення з минулих років.

Нині, фітнес образи для жінок складаються з одягу, що ідеально облягає тіло, пошитого найчастіше зі спеціальних матеріалів. Вони мають обтічні аеродинамічні форми, але й також вони повні дизайнерських вирізів та декоративних вставок. Модними є геометричні або абстрактні візерунки, які покликані підкреслити динамізм наших рухів, а також написи з мотиваційними гаслами. Модний одяг для фітнесу шиється в основному з поліестеру і нейлону з додаванням спандексу для кращого розтягування.

Фітнес образи, тобто як одягнутися на тренування

Немає значення, чи займаєшся Ти самостійно вдома перед телевізором чи регулярно відвідуєш тренажерний зал й береш участь в групових заняттях. Якщо Ти задумуєшся над тим, який ж фітнес образ стоворити, то спочатку варто випробувати найпопулярніший спортивний комплект, тобто легінси та топ.

Якщо говорити про спортивні легінси, то в цей час в топі моделі з довгими та вузькими штанинами, які ідеально облягають тіло. Обирай модель в тонованих, пастельних або яскравих кольорах, які відповідатимуть Твому смаку. Варто зробити ставку на однотонні легінси з лампасами або візерункові моделі з абстрактними або геометричними принтами. Якщо Тобі подобається виділятися, то зверни увагу на легінси з сітчастими вставками на штанинах або контрастними колірними блоками. Жіночі легінси відіграють надзвичайно важливу роль в фітнес образах, оскільки вони нерозривно пов’язані зі спортивним одягом. Таким чином, Тобі гарантований не тільки зручний наряд, але й супер модний образ! До легінсів підбери короткий спортивний бюстгальтер або обтислий топ на бретельках типу боксера з щільно вирізаними плечовими отворами. Якщо Тобі не подобається обтислий одяг, то заміни приталений топ на вільну футболку в стилі basic. Такий універсальний елемент гардеробу прекрасно замінить спортивні топи в жіночих фітнес бразах.

Модні фітнес образи зі спортивними комплектами з магазину ebutik.com.ua
Ідеальний спортивний комплект для жінок, що складається з легінсів та спортивного бюстгальтера — магазин ebutik.com.ua

Жіночі фітнес образи з шортами

У тепліші місяці довгі легінси пошиті з синтетичних матеріалів успішно замінюються повітряними бавовняними шортами. Звичайно, що Тобі не потрібно чекати до літа, якщо Ти віддаєш перевагу шортам для тренувань, тоді одягай їх незалежно від пори року. Вони ідеально підходять як для тренувань на відкритому повітрі, так і для занять гімнастикою в закритому приміщенні. Жіночі бавовняні шорти не тільки дихаючі та легкі, але й не утрудняють рухів й красиво оголюють ноги. У магазині ebutik.com.ua Ти знайдеш безліч таких спортивних шортів в різних кольорах за дуже низькою ціною. Поєднай їх з топом на бретелях або зі спортивним бюстгальтером, а також одягни модне спортивне взуття. Для бігу в такому комплекті також стане в пригоді толстовка для фітнесу, найкраще обрати модель, що розстібається з капюшоном та кишенями.

Тепер, коли Ти знаєш, які фітнес образи Тобі потрібні, то маєш водночас відповідь на питання про те, як виконати свої заміри на Новий Рік. Правильно підібраний фітнес образ додасть Тобі енергії й надихне діяти, тому Ти будеш із задоволенням тренуватися кожного дня.

 

Читай також: Маска для обличчя – поєднуйте захист з модними тенденціями! 

Дивись також: Жіночі кардигани – в яких стайлінгу вони виглядають найкраще?