Фільм «Милі» — для кіно?

Все більше прохолодна і примхлива погода змушує нас шукати відволікаючих чинників, які не вимагають перебування на вулиці занадто довго. Для прогулянки може закінчитися намокання або прокручування. На думку нас, чудовою ідеєю для осіннього дня є спільна поїздка в кіно! Це ідеальний спосіб поліпшити гумор і провести час з друзями або близькими людьми. Візьміть кохану людину, всю вашу сім’ю або друзів в крутий фільм і весело провести час. Гаразд, але на що йти? У що вони зараз грають? Ми вже натякаємо! Наші редактори спеціально заглянули над кількома майбутніми прем’єр-міністрами, поки вони остаточно не обрали кращого. У жовтні обов’язково варто піти на фільм Одинарний! Ви збираєтеся з’ясувати, чому, і спочатку подивіться його офіційний тизер.

Про що йде фільм Одинарний?

Фільм ŚliczNOTKI — це сенсаційна комедія з натяком на драму, яка увійде в польські кінотеатри в п’ятницю 11 жовтня, тобто завтра. Побачити її можна в мережі кінотеатрів Сінема Сіті. Це фактична історія групи дівчат, які працюють в якості стриптизерів в найпрестижнішому нічному клубі Нью-Йорка. Колись давно, після фінансової скоринки 2008 року, жінки раптово втрачають всі свої життєві заощадження. Світ прагне до винних у кризі серед багатого фінансиста Уолл-стріт, який передав величезну кількість грошей у веселощі та її власні задоволення. Поки вони живуть безтурботно і простягаються, прості громадяни, незволікаючись своїми махлоями, відчайдушно намагаються звести кінці з кінцями.

Дівчата вирішують повернутися до безжальна багатія і повернути свої втрачені гроші. Вони мають намір перехитрити винних своїх плюсів і зробити їм справедливість. Для цього вони організовують розумну аферу, якою будуть керуватися прекрасний і життєвий досвід Рамона. Дуже привабливі дівчата прекрасно знають, що сидить в голові сидячих хлопців, саме тому ті швидко ковтають улов. Гроші починають текти широким потоком, а дівчата втрачають себе в світі нецензурності і божевільних веселощів. Все ж засліплені величезним успіхом підступних і п’янких смаком помсти, вони починають бути недбалими… Чи зроблять вони помилку і будуть викриті в масці? Чи будуть вони приносити велику небезпеку на себе? Це те, що ви дізнаєтеся, подивившись весь фільм Single! Вона обіцяє бути дуже цікавою і захоплюючою історією.

Фільм Жалюзі — відлиті з зірками самі!

Головну роль Рамона в «Lovely» грає латиноамериканська красуня, співачка і актриса Автор Дженніфер Лопес. Зірка вже має досить багато кінематографічних ролей, тому що перед камерою він робить так само чудово, як і на сцені. Ви точно пам’ятаєте її виступ в «покоївка на Манхеттені», «Скажи так» чи «Танцюй зі мною». Це в основному романтичні комедії, але це також чудово в трилерах або драмах. На екрані J-Lo виступить партнером серед інших Джулія Стайлес відома своєю серією про Джейсона Бурна, в якій вона виступала поряд з Меттом Деймоном. Крім неї у фільмі ми також побачимо висхідних зірок молодого покоління м. в співачці і актрисі Кеке Палмер і репер Карді Б. Поки перший вже має досить хороший досвід роботи з камерою, це повний дебют для другого! Cardi B, безумовно, відомий завдяки участі гостя в хіті «Girls Like You» від Maroon 5. Кліп на пісню, в якому фігурували відомі особистості і звичайні жінки, вже набув понад 2 мільярди переглядів на Youtube! На наш погляд, варто піти в фільм Одинарний, аби з цікавості подивитися, як можуть в ньому впоратися відомі знаменитості. Ми з нетерпінням чекаємо ваших відгуків після сеансу!

Movie LINE рекомендує інтернет-магазин Ебутік.pl. Хочете піти на кінопрем’єри безкоштовно? Слідкуйте за своїм офіційним профілем Facebook і вигравайте подвійні квитки в кіно в живих потоках! Перевірте, які попередні запаси запустити разом з мережею популярних кінотеатрів.