Футерко — одяг та аксесуари

Футерко — одяг та аксесуари

В осінньо-зимовий сезон дуже модними є предмети гардероба, прикрашені хутром. Оздоблення не тільки підвищує наш тепловий комфорт, але і надає нам відмінний і модний вигляд. Перевірте, який одяг і аксесуари з хутром варто надіти!

Футерко як прикраса

Хутро зазвичай на одязі тільки з аксесуаром, прикрасою. Найчастіше їх використовують, щоб підкреслити зовнішній вигляд верхнього покриття і поміщають на капюшон або комір. Модна тенденція – підбирати куртки будь то шуби в контрастному відтінку до решти одягу або в інтенсивному кольорі, на який звертає увагу — наприклад, рожевий. Як ще можна використовувати Фур? Великою популярністю користуються хутряні кишені. З таким орнаментом ми зустрінемося як у верхньому одязі, так і в светрах або сукнях. Кишені часто бувають розміром XXL. Футерко часто прикрашає зимові аксесуари, це відбувається потім у вигляді помпона. Варто також згадати хутряні брелоки і прикраси на взуття. Футерко jest ozdobą butów bunny zwanych króliczkami.

futrzane bluzy
Futerko jako ozdoba – sklep ebutik.pl

Зовнішні покриття

Футерко практично миттєво асоціюється з верхніми покриттями. Так само, як ми вже згадували, це часте прикраса цього типу одягу. Однак нас цікавить щось інше, або саме хутрові куртки. Це одна з наймодніших верхнього одягу цього сезону. Хутрові куртки можуть мати коротку (плюшеподібну) або довгу щетину. Хороший вибір – короткі моделі, які відмінно підходять до укладання з сукнями або спідницями. У більш холодну погоду ми з радістю робимо ставку на трохи довші моделі — наприклад, на середині стегна. Вони чудово виглядають хутрові куртки з нашийкою в стилі халата. Цікавою пропозицією є верхній чохол з рукавами з візерунком тасьми. Крім уніфікованих моделей, варто також зробити ставку на куртки прикрашені етнічними мотивами або бохо. Це може бути кольорова вишивка, бахрома або бісер. Варто також згадати і про двосторонніх куртках, які з одного боку пухнасті, а з іншого боку пушаться — це, на наш погляд, постріл в джекпот для осінньо-зимового сезону.

Хутряні

Футерко стає все більш популярним, саме тому багато компаній придумали ідею створення елементів хутряного гардероба. Хутряні Вони дуже м’які і приємні на дотик, а теплі — це ідеальне поєднання для осінньо-зимового сезону. Матеріал змушує нас хотіти відразу надіти такі речі. На наш смак дуже припав до нас хутрові толстовки жіноче. Відмінним подарунком є однорідні моделі, розділені на пояси, так що матеріал добре складається. Худі з хутром мають зварювання в нижній частині, в кінці рукавів і декольте, що додає їм спортивний вигляд. Толстовки відмінно підійдуть для повсякденних комплектів. На чому ще пухнастий одяг варто робити ставки? Хорошим вибором для осінньо-зимового сезону є хутрові жилети. Їх можна носити поверх чохла — наприклад, на рамоніску або внизу, як елемент стилізації. Хутрові жилети відмінно підкреслять комплекти, і в той же час забезпечать нам додатковий зігріваючий шар і тепловий комфорт. Ми можемо вибрати з моделей з короткою і довгою щетиною і рівномірною або двоколірною. На наш смак найбільш припала світло-сіра модель з кишенями.