Футболки з аплікаціями – must have навесні

Футболки з аплікаціями – must have навесні

Ви не уявляєте, що одягнути на роботу або зустріти колегу? У цьому сезоні ми особливо рекомендуємо футболки з додатками. Переконайте себе, скільки вдалих укладок можна створити, використовуючи цей елемент гардероба. Запрошуємо вас прочитати наш гід!

Без хоча б кількох сорочок з коротким рукавом важко уявити собі жіночий гардероб. Незалежно від вашого бажаного стилю, ми носимо футболки в першу чергу тому, що вони зручні і підходять багатьом стайлінгу. Також в цьому сезоні їм слід знайти місце в оновленому жіночому гардеробі навесні. Певні тенденції залишаються з нами довше (наприклад, футболка з кумедними або фейміністичними субтитрами), але ви також можете помітити нові рішення, які приймають модні укладання знаменитостей і модних блогерів. Явним трендом є вдосконалені варіанти класичних футболок, які знаходять шарм за допомогою геніальної накладки, блискучих каменів або блискіток.

Футболки з аплікаціями радують нас навесні різноманітністю шрифтів і колірних варіантів. Прихильники мінімалізму можуть тягнутися до гладких моделей в базовому стилі, прикрашених невеликими аплікаціями. Любителі укладання, що привертають увагу, будуть в захваті від футболок соковитих кольорів з додаванням глянцевих каменів або блискіток.

Футболки з повсякденними додатками

Футболки з коротким рукавом вільного або відповідного крою, прикрашені різноманітними аплікаціями дають дуже широке поле для модних експериментів. Завдяки їм ваш повсякденний гардероб більше ніколи не буде нудним! Ви не знаєте, що налаштувати на роботу або коледж? Вибирайте футболку з мерехтливим кишенею блискітками і комбінуйте її з мамою джинсові штани і вільним кардиганом без застібки (типу сірого або екру). У цьому виданні ви точно відчуєте себе комфортно і в той же час надзвичайно модно. Ви отримаєте не менш цікавий ефект, якщо замість джинсів мами надіти класичні чорні трубки і гламурні туфлі, такі як зручні кросівки контрастного кольору.
Якщо ви дбаєте про те, щоб отримати ефект повстанської дівчини, на вільну футболку з гарячими вкрапленнями накладіть панк-чорний рамоніск з шпильками, а всю укладку завершіть рваними джинсами і кросівками або мокасинами.
Ви б віддали перевагу більш дівчатка виглядати? Нічого простішого! Досить того, що ви вибираєте футболка в квітковій вишивці, яку ви зів’яжете з розкльошені спідницею синього або рожевого кольору, а в цілому доповнить зручні балерини або благородні лорди. Ще тільки містка сумка для шопперу в світлому кольорі і укладання для роботи готова!

Не знаєте, як поєднати, щоб проникнути в офіційний код плаття трохи модного безтурботності? Цікавою ідеєю може бути відмовитися від «жорсткої» сорочки на користь перламутрової футболки. Щоб вся справа не дуже повсякденна, доповніть все піджаком з модними розкльошені рукавами і гладкими темними сигаріллосами. Доповніть всю взуттям на стовпі і стильною сумкою у вигляді пінти.

t-shirty z aplikacjami

Не тільки для роботи

Як ви думаєте, футболки – це просто елемент casual, casual styling? У цьому сезоні дивіться, що це може бути по-іншому! Lookowi для більшого виходу додасть дівочі фействи, якщо ви зробите ставку на комплект, що складається з блискітками футболки, із завищеною талією шкіряних штанів і шпильок. Не забувайте про застібку на тонкому ланцюжку і виразному макіяжі. У такому питанні ви обов’язково звернете увагу на себе на вечірці або зустрічі з друзями. Якщо ви хочете створити ще більш елегантний вигляд, наприклад, для вечірньої зустрічі в ресторані для футболки, прикрашеної вишивкою або глянцевими каменями, вибирайте трапецієподібну спідниця міні і козир на широкому посту. Доповніть все стильним тренчем і ніжними золотими прикрасами.

Застосування футболок є відмінним рішенням, якщо ви відчуваєте, що ваша повсякденна укладання не відчуває свіжості. Сорочки з паєтками або перлами легко поєднуються з джинси, Але і з шортами і спідницями. Почніть весну з нових модних придбань, які додадуть блиску вашому укладанню. Ознайомтеся з останніми акціями в нашому магазині і відчуйте себе особливим!