Французька елегантність – стиль одяганння прямо з Парижа

Французька елегантність – стиль одяганння прямо з Парижа

Французька елегантність полонила нас роками. Часто кажуть, що француженки – найкраще одягнені жінки в світі. Чому це так? Який одяг вибрати для сторювання комплектів у французькому стилі? Сьогодні ми розповімо, які елементи гардероба поставити і з чим їх поєднувати.

Правила француцького стилю

Француженки мають незвичайний смак, цінують класичні моделі і елегантний одяг, але із задоволеням вибирают аксесуари відвідвідвідвідно до останьно тенденція. Правила француцького стилю прості і їх кілка. По-перше, вага укладка повинна бути елегантной, але кілка божевільной, нечалантной. Ви повинні виглядати так, як ви одягнені буквально хвилину тому, і ви не проводили три години перед дверима. по-друге, Укладання noszona na co dzień za pomocą kilku trików z łatwością zmienisz na idealne na wieczór. Po trzecie, stawiasz na klasyczne odcienie – biel, czerń, szary, granat, brąz, beż. Jeśli wybierasz mocny odcień jest to czerwień, bordo lub khaki. Po czwarte, w Twoich zestawach nigdy nie brakuje podkreślających całość dodatków. Po piąte, zadaniem stylizacji jest nie tylko zapewnianie doskonałego wyglądu, ale także komfortu.

zasady francuskiego stylu
Styl francuski ubrania – sklep ebutik.pl

Одяг в французькому стилі

Всі закохані в французький стиль одяння з радістю роботи на передові рішення. їх гардеробі не бракує класичнихих елементів. Перахуєм найпопулярніші з них. Знаковий одяг – бежевий пла, Який відмінно працює для більшості сезонів. у передбанника жінки, люблячі Французький стиль, Вони також мають маленьку чорну, білу сорочки більшого розміру (щоб вона була розпущеною і вигляк чоловівовіновиновиновина к), добре підходить Куртка, сигарети, джинси і bluза з рукавим 3/4 в сміжку. Популярной взутнем для укладання є мокасини, балерини, спортивне взутя і ШПИЛИКИ. Як загадуються добавки, француженки не розслучаются з сонцезахсисними окулярами, хустками і сумочки різних розмірів. Французький стиль змушує нас виглядати елегантно і в той же час час комфорт. Класичний одияг відмінно виглядається в поєднані з модними зараз тенцією. Постріляли в джек-пот Клузи в мужку з колоровими вкрапленнями або чорними сукнями з м’якого велюру на дотик. Варто також зробити ставку на сигарети в більш інтенсивних відтінках або або оригинальному сумочки.

Французька елегантність – укладання для різних випадків

Для роботи ми вибрали темно-сині штани сигарети, Вільної сорочки і Куртка. Ми зробили вибір на таких аксесуарів, як балерини, містка сумочка і срибний браслет. Для зустрічі друзів або сім’ї ми вибрали смугасте плата, білі спортивні туфлі, листоноша і довгі сережки. Для прогулянки або кави з підругою рекомендуєм вдало подільрані джинси і білу блоку з рукавами довжнинси и довжки 3/4. Ідеальний вибором для вечирки або побачення стане невелим чорним колером з черніми аксесуарами — спинили ками і клатчем. Для будья-яки з укладок відмінно підідійде бежева пла.