Фланелеві сорочки – повернення бестселеру просто з Шотландії!

Фланелеві сорочки – повернення бестселеру просто з Шотландії!

Ви невпинно слідкуєте за модними трендами та прагнете одягатись стильно, швидко та доступно? Фланелеві сорочки – гарячий хіт цього зимового сезону! Ідеальний вибір для любителів універсальних і водночас оригінальних рішень. А ще сорочки в клітинку вдало асоціюються із атмосферою зимових свят. Тому не варто вагатись, адже найстильніші моделі розлітаються як гарячі пиріжки! Зима не за горами, тому поспішіть обрати свою улюблену модель.

Історія принта в клітинку

Традиційними винахідниками цього принта прийнято вважати шотландських чоловіків. Існують здогадки, що клітинка з’явилась значно раніше, а саме за часів Давнього Риму та хоробрих самураїв в Японії. Проте неможливо не відмітити, що задля її популяризації зробили шотландці. Недаремно принт в клітинку ще називають шотландкою. Саме предки шотландців носили довгі сорочки, зверху яких одягали теплі накидки з тканини в клітинку, які і стали прототипом усім відомої шотландської спідниці. Згодом цей принт знайшов своїх шанувальників і у Англії. Моду на вироби в клітинку в Великобританії ввела королева Вікторія, яка захоплювалась культурою Шотландії. Завдяки великій популярності її почали асоціювати з англійською аристократичністю та стриманістю. Змінити погляд на вироби в клітинку змогли лише неформали, які присвоїли цей принт, зробивши його признаком бунтарства. Це був виклик, який згодом оцінили всі. Великий та особливий прорив у жіночій моді зробила Коко Шанель, яка винайшла знамениту “гусячу лапку”, а саме чорно-білий принт в клітинку. За свою епоху розвитку клітинка здобула багато різновидів. Модні дизайнери кожного сезону використовують її у своїх колекціях, змінюючи поєднання кольорів і розмір геометрії. 

Фланелева сорочка коричнево-чорного кольору в поєднанні з джинсами та светром і бежевою пов'язкою
Фланелева сорочка – актуальні моделі на eButik.com.ua!

Фланелеві сорочки – чим підкорили жіночі серця?

Ще в давнину вони відносились до робітничого вбання, проте у цьому сезоні користуються неабиякою популярністю. Це ще раз підтверджує на скільки мода мінлива та непередбачувана. Стилісти часто повертають із забуття хіти минулих років, щоб дати їм новий подих у сучасному світі. Адже сьогодні найбільше цінується свобода, прояв індивідуальності, а також поєднання стилю та максимального комфорту. Всі ці якості безперечно презентують жіночі фланелеві сорочки. Саме про них говорить цілий світ модної індустрії. Це вдалий вибір для повсякденних образів. З ними Ви створите надзвичайно оригінальні та кольорові комбінації лише за кілька хвилин. Про пошиття та дизайн не варто перейматись. Ці жіночі сорочки надзвичайно прості та універсальні. Вільні та розширені фасони допоможуть приховати дрібні недоліки фігури, а також створити стильні та багатошарові стилізації.

Трендові фланелеві сорочки створені з думкою про кожну модницю. Їх можна зустріти як і у базових, так і святкових образах. Не забувайте про додаткові аксесуари, які в найкращий спосіб виділять характер майбутньої стилізації. Взагалі модні експерти вважають принт в клітинку вічною класикою, яка ще довго займатиме лідерські позиції. Цей дизайн обожнюють як і за оригінальність, симетричну геометрію, так і за стильні можливості. Актуальні фланелеві сорочки з легкістю поєднуються з будь-якими елементами гардеробу. Не лише базові речі та всіма улюблені джинси зустрічаються у стильних комбінаціях. Варто звернути увагу на шкіряні та в’язані вироби, які ідеально пасуватимуть для холодного сезону.

Фланелеві сорочки : приклади стилізацій та поради наших експертів

Все, що приходить до нас з чоловічого гардеробу користується неабиякою популярністю. Фланелеві сорочки не є винятком. У повсякденних образах дані вироби зустрічаються у комбінаціях з базовими елементами гардеробу. Їх часто стилізують з джинсами, однотонними штанами та навіть легінсами. Моделі штанів можуть бути різними: від широких і кльош, завужених і коротких до рваних і шкіряних. У холодному сезоні образи з сорочками часто доповнюють пухові жилети. Вони можуть бути як і акцентними у образі, так і просто відігравати роль доповнення. Модні фланелеві сорочки зустрічаються і у поєднаннях з трикотажними сукнями та костюмами. Такі затишні образи гарантовано підкорять серце не однієї модниці. А ще допоможуть проявити свою індивідуальність і фантазію. Адже такі образи можуть доповнювати як і масивні кросівки, так і елегантне взуття на підборах. Не забувайте, що аксесуари відіграють важливу роль для створення стильних комбінацій. 

Також улюбленим поєднанням зимового сезону є клітинка та шкіряні вироби. Це доволі сміливе та рішуче рішення для особливих подій. Часто сорочки в клітинку поєднуються з однотонними жіночими гольфами, яких доповнюють шерстяні міді-спідниці в плісе. Не забувайте, що сорочки можуть бути довгими, короткими та оверсайз. А ще використовуватись як самостійний елемент одягу в гардеробі, так і в якості верхнього вбрання. Свій стиль створюєте лише Ви самі. Зверніть увагу на кольорову гаму та якість тканини. Саме вони в першу чергу звертають на себе увагу та говорять про Ваші уподобання. З кольором допоможуть розібратись підказки модних експертів, щодо кольоротипу зовнішності. А ще у цьому сезоні лідирують яскраві відтінки, тому не зволікайте!

Час для покупок! 

У холодну пору так важко наважитись на продуктивні та успішні покупки в торговому центрі. Тому інтернет-магазин одягу eButik.com.ua створений саме для Вас! Вигідні ціни та широкий асортимент трендового вбрання у різноманітній кольоровій палітрі сподобається кожній модниці. Ми прагнемо робити моду доступною для кожного. Тому щоденні знижки та тематичні акції – створені з турботою про Вас. Також Ви з легкістю знайдете дешеві фланелеві сорочки, які змусять Ваше серце битись частіше. Не вірите? Переконайтесь самі! Запрошуємо на покупки в eButik.com.ua

Подивіться: Наймодніші кольори на зиму 2021/2022 – прочитай, що зараз в моді!

Перегляньте також: Кардигани – геніальна ідея для зимового образу!