Фарби нігтів на літо — який манікюр модний?

Фарби нігтів на літо — який манікюр модний?

Який манікюр зробити, щоб нігті здалися здорово? Рекомендуємо вам сьогодні кольору нігтів на літо і підкажемо, які лаки для нігтів варто наносити. Дізнайтеся, як завершити свою укладку красивим манікюром.

Тоновані відтінки

Якщо ви шукаєте приглушені кольори, які будуть працювати в манікюр також для роботи варто надіти білий, бежевий і яскраво-рожевий. Хорошим вибором стане класична французька манікюр. Якщо ви хочете пофарбувати нігті для одного кольору також варто надіти сірий різних видів. Також відмінно підходять нігті нюдового кольору, тобто тілесного кольору. Ось і гаряча тенденція цього року. Віддаєте перевагу темні, але тоновані відтінки? Влітку варто мати нігті в темно-синій або графітовий колір.

Кольори нігтів на літо

Відмінний вибір – пастельні фарби для нігтів на літо. Рекомендуємо вам особливо синій, яскраво-рожевий і бузковий (посилання на фіолетовий колір року). Влітку ми часто надягаємо міцні, насичені кольори. Завжди вдалим вибором є червоні і рожеві тони — кардинал, вишня, фуксія, амарант або пурпуровий — це джекпот. Ви також можете зробити ставку на неонові відтінки, такі як лайм, жовтий, помаранчевий або флуоресцентний рожевий. Вони також чудово виглядають нігті pomalowane na kobalt, fiolet czy zieleń.

kolory paznokci na lato
Kolory paznokci na lato – drogeria ebutik.pl

Тренди

Які найцікавіші тренди в манікюр на літо? Варто надіти металеві відтінки — не тільки золото і срібло, а й відтінки синього, рожевого та інших. Також популярні мерехтливі прикраси, такі як блиск і відображає дзеркальна оболонка. Що стосується візерунків на нігтях, то варто зробити ставку на геометричні візерунки. манікюр посилаючись на матроські смуги або вінтажний горох виглядають дійсно незвично — кожен з нас зробить їх легко самостійно. Малярські прикраси або абстрактні візерунки також є хорошим вибором. Гарячий тренд цього року – синій Лаки для нігтів. Їх відтінки натякають на колір моря і неба. Мабуть, оточує себе цим відтінком знижує стрес і заспокоює. Найкраще робити ставку на глибоку бірюзу.

Який манікюр робити?

Після вибору кольору ще залишається питання про манікюр. Ви виконуєте його традиційним методом, або, можливо, робите ставку на гібриди? Кожен із способів має свої плюси і мінуси. Традиційні манікюр не довговічний, але це також може бути його плюсом — тому ми часто можемо змінювати фарби для нігтів на літо. Це легко зробити, і такі продукти, як Лаки для нігтів коштують відносно дешево. Гібридний манікюр тримається довго на нігтях, так що колись пофарбовані нігті прослужать нам до місяця. Однак виготовлення гібридів вимагає належного обладнання, косметики та навичок. Однак рішення за вами — частина з нас вважає за краще довговічний манікюр, а частина любить змінювати колір нігтів в залежності від випадку. Дрота ебутік.pl пропонує вам барвисті лаки для нігтів від таких відомих брендів, як Bell, Claresa, Como Milano, Golden Rose, Miyo і Pierre Rene. До манікюр Рекомендуємо також продукцію Дідьє Лаб (+Студія S колекція), Елізіум або Щиро.