Уїк-енд укладок: 3 захоплення для модного погляду

Оскільки наближається очікуваний кінець тижня, більшість з нас вже замислюються про те, чим вони мають намір займатися у своєму дозвіллі. Ще краще виглядає ситуація, коли попереду довгі вихідні! Деякі вже мають плани, інші просто збираються прояснити в останню хвилину. Якщо нам не доведеться ходити в школу, роботу або коледж, ми можемо дозволити собі більш витонченість у виборі гардеробної кімнати. Звичайно, це залежить від того, що ми маємо намір робити. Дивіться наш уїк-енд, Які враховують кілька найпопулярніших сценаріїв, які можуть статися в наші дні!

Уїк-енд на короткий виїк-енд

Якщо ви збираєтеся піти на кілька днів, то при укладанні враховуйте 2 основних види одягу: стартові (для шоу) і спортивні (для зручності і для показу). Почнемо з першого. У нас осінь, тому запасіться напевно на Модні чоботи на підборах або будівельним блоком. Також візьміть тепліший Сукня міді з довшим рукавом. Для цього вам також знадобиться довге пальто по типу траншеї або пудрового покриття. Добре, якщо у нього краватка на талії — він підкреслить талію і красиво прикрасить всю укладку. Не забудьте елегантного листоноші! Виберіть модель гламур — стьобана або ретро-застібка. Він також може використовувати більший сумка для плеча, Без яких уїк-енд укладання не мала б сенсу. Покладіть, наприклад, на бахрому мішечок або з декоративним бур’яном. У такому наборі ви зробите прогулянку по ринку або бульвару. Він також підійде для відвідування кафе або ресторану!

Перейдемо до другого виду одягу. Якщо перед вами є польовий похід, то обов’язково запам’ятайте правильне взуття. Взяти стильний трекінгові взуття на товстій підошві і обов’язково модно спортивне взуття. Найкраще робити ставку на траперів в незвичайному, рожевому або синьому кольорі! Для цього буде корисно підійдуть джегггіни або гладкі джинсові трубки. Хочете ще більше зручності? Поміняйте їх на светри з вузькими ніжками — вибирайте модель з модним написом на ніжці або лампами! На вершині вибираємо модну светр з гольфом або класикою. Одягніть кольорові смуги або геометричні візерунки. Хорошим вибором для укладки вихідного дня стануть також кардигани Гуді. В якості верхнього чохла буде перевірений короткий жакет з капюшоном або світлом, стьобане пальто. Якщо ви збираєтеся бігати вранці або ввечері, наприклад, згадайте легінси. Хіт сезону – візерункові, барвисті моделі з абстрактними принтами! Одягніть толстовку або спортивний толстовку куртка з ортальліона!

stylizacje weekendowe, stylizacje na weekend, stylizacje na jesień, modne stylizacje damskie, stylizacja na imprezę, stylizacje damskie casual
Уїк-енд стайлінг — магазин Ebutik.pl

Уїк-енд на вечірку

Ти збираєшся на вечірку? Якщо ви хочете одягатися в сукня, То шукайте більш коротку модель, більше підходить до силуету. Низ можна плісе або трохи розкльошені, рукав вибирайте короткий або на бретельках. Відмінним вибором також стане плаття туба або пов’язка. Розглянемо мереживо — це дуже модні і жіночні моделі, які ідеально підходять для заходів. Також придумайте мерехтливий вид матеріалу, який красиво переливається відблисками. Також можна побачити декоративні вставки з екошкіри, сітки, блискітки або блискітки. Вечірні укладання Вихідні також люблять оборки — рукава-метелики або хвилясті вставки на дні або на рукавах — відмінний вибір. Враження на інших зроблять теж додатки зроблені з ювелірної гальки, намиста або прикрас надовго вмонтовані в декольте сукні. Вони дуже великі, сукні з чокером, З бантиками і з вирізами на плечах. Ви будете виглядати сексуально в них, але все ж тонко і жіночно.

Для вечірки плаття обов’язково надягайте туфлі на високих підборах