Утилівки для новорічної ночі на останню хвилину

Утилівки для новорічної ночі на останню хвилину

Новорічна ніч вже через кілька днів, і вам нема чого надіти? Це останній шанс придумати сліпучу укладку для себе. Наш стиліст розповість вам, на що робити ставку, і допоможе скласти набір в кілька простих кроків.

Крок перший: сукні для новорічної ночі

Без сумніву, найбільш часто обраним одягом є сукні для новорічної ночі. Про що слід пам’ятати при його покупці? Перш за все, про адаптацію творіння до типу вечірки, яку ми збираємося. Для клубу або дискотеки ми можемо вибрати короткі і багато прикрашені моделі. Хорошим вибором стане металевий мерехтливий сукня з опущеною лінією плечей і в пантерному малюнку. Для таких подій також буде перевірений невеликий чорний з блискітками вставками. Якщо ви зібралися до друзів за будинком, надіньте зручну, але в той же час стильний одяг. Темно-сірий сукня з блискучими гудзиками і розрізом спереду буде виглядати чудово. Також можна зробити ставку на чуттєве плаття в металевому відтінку (золото, срібло) з м’яким, опущеним коміром і опущеною лінією плечей. Ви збираєтеся на святковий випускний вечір? Буде потрібно сукня wieczorowo, najlepiej długości maxi. Polecamy dopasowane do ciała czarne modele wykonane z atłasu lub kolorowe fasony z rozszerzonym dołem i koronką na plecach.

stylizacje na sylwestra
Stylizacje na sylwestra akcesoria – sklep ebutik.pl

Крок другий: відповідне взуття

Звичайно, через пору року нам потрібно вибрати дві моделі взуття — одну для прогулянок по двору, іншу для самого заходу. Коли справа доходить до чоботи взимку, добре робіть ставку на високі козаки або ботильйони на посту. Для нас, однак, більш важливими є туфлі на Новий рік. Які моделі вибрати? На думку нашого стиліста, найкраще зробити ставку на шпильки або комфортним насосом. Ми повинні обов’язково уникати взуття з непокритими пальцями, все сандалі, частина подрібнити і взуття писк носок відривається. Постріляли в джек-пот шпильки в металевих відтінках, моделях омбре або взуття прикрашені блиском. Завжди хорошим вибором є також класичний червоний або чорний шпильки.

Крок третій: шикарна сумочка

Що ще вони повинні мати укладання для новорічної ночі? Істотним елементом є також гаманець. Саме їй потрібно вмістити найнеобхідніші речі на всю ніч — косметику, запасні колготки або панчохи, гаманець, ключі та інше. Для елегантних творінь варто вибирати не менш стильні сумочки. На думку нашого стиліста, найкраще зробити ставку на елегантні Муфти. Невелика аксесуар вміщають все необхідне, а далі вони будуть виглядати стильно. Вони показують відмінні атласні Муфти, Які доступні в магазині ebutik.pl більш ніж в 40 кольорах, тому ви легко зможете підібрати відповідний відтінок. Вони також чудово виглядають Муфти в металевих відтінках. Що стосується прикрас, то рекомендуємо моделі з ювелірними планками, вставками з інших матеріалів, рюшами або рельєфними візерунками.

Напередодні новорічних укладок і сліпучих аксесуарів

Останнім, але вкрай важливим етапом є вибір правильних доповнень. До новорічної ночі ми ніколи не шкодуємо їх — наша укладка дійсно багато прикрашена. Якщо ви хочете вибрати сережки, робіть ставку тільки на довгі моделі. Віддаєте перевагу браслети? Не обмежуйте себе у виборі одного, надіньте кілька в металевих відтінках. При виборі намиста настійно рекомендуємо шиповані камінням або стразами кола химерних форм. Варто також зробити ставку на привабливі кільця.