Утеплені толстовки — огляд найцікавіших моделей

Утеплені толстовки — огляд найцікавіших моделей

Аби не піддатися зимовим холодам, потрібно запастися теплим одягом. Утеплені толстовки – це відмінний вибір для жінок, цінують спортивний look й невимушений комфорт. Перевір, що ми для Тебе підготували. Ти знайдеш багато натхнення для створення зимових комплектів, в яких Ти завжди будеш почувати себе красиво, модно й тепло!

Утеплені жіночі толстовки — перегляд моделей

Кожна з нас любить іноді нарядитися, одягнути сукню, підбори й виглядати неперевершено. Але у кожної з нас наступає момент, коли нам хочеться одягнути толстовку та вільні штани. Ми не мусимо бути завжди ідеальними. Бувають такі дні, коли ми із задоволенням вийшли б з дому в піжамі. У нас не має настрою для нарядів й ідеального макіяжу. Тут не має нічого дивного. Іноді у нас виникає бажання просто накинути щось приємне, ніжне й водночас те, що не буде обмежувати свободу рухів. Потрібно зберігати рівновагу. Й для цього є спосіб. День, коли ми віддаємо перевагу зручнішому одягу, не повинен бути нудним. Ми можемо обрати альтернативу, яка буде теплою, приємною й стильною. Тут на допомогу приходять жіночі утеплені толстовки, які є дуже зручними, оригінальними, й перш за все, теплими.

Зручні та стильні утеплені толстовки з капюшоном з магазину ebutik.com.ua
Толстовка з капюшоном ідеально виглядає в класичному образі з джинсовими штанами — магазин ebutik.com.ua

Флісові толстовки повернулися, щоб бути знову в топі

Фліс – стійкий і м’який синтетичний матеріал, з якого виготовляються модні жіночі утеплені толстовки. Попри те, що це не натуральна тканина, вона відмінно працює в багатьох ситуаціях. Перш за все, фліс можуть носити люди, які страждають алергією на шерсть. Окрім цього, це надзвичайно міцний матеріал. Він не відшаровується, не розривається, його можна багаторазово прати, сушити, і він все одно буде виглядати як новий! Будь-яких флісовий одяг є просто незнищуваним. Його чудовою перевагою є те, що якщо ми промокнемо, він миттєво висохне. Якщо він не вбирає воду, то він також й не вбирає плями! Ідеально! Природна підтримка температури тіла при використанні флісу є вищою, ніж при використанні вовни або пуху. Якщо Ти купиш флісову толстовку, то Ти зможеш носити її протягом усього року. Такий одяг відмінно підійде для зими, осені, весни й прохолодного літа, в залежності від обраної ваги тканини. Це, безумовно, вибір на роки, який Ти можеш одягнути в будь-яку мить. Не потрібно й виходити з дому, Ти також можеш сидіти в ліжку в затишній флісовій толстовці.

Модні толстовки з утепленим капюшоном

Хтось, хто придумав утеплені толстовки з капюшоном мав голову на розумні ідеї! Якщо Ти ще не зрозуміла, про що йде мова, то це спортивні толстовки, які утеплені під низом штучним хутром. Наче шерсть на самому ніжному ягні, таке утеплення подарує Тобі ідеальне почуття комфорту. Коли ти одягнеш таку толстовку, то Тобі вже не захочеться її знімати. Вона дасть Тобі відчуття обгортального, блаженного почуття безпеки. Ніби в обіймах коханої людини, Ти будеш долати перешкоди, що зустрічаються протягом дня. Опціональний капюшон додасть Тобі додаткового утеплення. Якщо Тобі не подобається носити шапку, то такий капюшон буде чудовою заміною. Пам’ятай, що найбільше тепла уходить через голову. Тому її потрібно захищати. Якщо Ти не фанатка вищезгаданої шапки, то Ти можеш одягнути утеплену толстовку з капюшоном, а поверх неї пальто або куртку. До цього додай шарф й взуття опорне на сніг. Варто рішитися на взуття типу дутикі, тоді Ти будеш окутана хутром навіть в області ступ.

Милі толстовки з пришитими вухами ведмедя

Нема чого приховувати, що кожна з нас хоча б на мить хотіла б знову побути дитиною. Вести безтурботне життя, бути спонтанною, не думати про наслідки … проводити цілі дні, розважаючись й забуваючи про те, що існує час. На жаль, ідилія проходить дуже швидко. Але ми можемо повернутися до неї на деякий час завдяки одягу. Довгі жіночі толстовки з капюшоном, які мають вушка на капюшоні, є справжнім хітом, коли справа доходить до комфортного зимового образу. Ти зможеш переміститися з ними в інфантильну країну дитячих мрій і відчути себе плюшевим ведмедиком. Така толстовка безумовно додасть Тобі дівчачого шарму. Ти будеш солодкою наче марципановий пиріг. Усі, хто Тебе побачать зітхнуть з почуттям. Своїм зовнішнім виглядом Ти розчулиш не тільки сама себе, а й інших. Ми запевняємо Тебе, що кожен з Твоїх друзів, разом з Тобою, перенесеться на мить в країну мрій. Навіть не думай відкладати покупку! Перевір наш асортимент прямо зараз. Одягай цей вид толстовки зі штанами, легінсами або джинсами.

Модні утеплені толстовки з асортименту магазину ebutik.com.ua
Коротка толстовка з утепленням і джинси з високою посадкою це безпрограшний образ на щодень — магазин ebutik.com.ua

Толстовка +штани = стильна зручність

Останнім часом дуже популярними стали комплекти толстовка + спортивні штани, того ж самого кольору. Це ідеальний комплект для сидіння вдома, швидкого шопінгу або пліток з подругою. Утеплені спортивні толстовки представлені не тільки в версії на блискавці, а й в тій, що одягається через голову. У цій моделі у Тебе не буде капюшона, але це не змінює того факту, що толстовка буде такою ж досконалою, як і увесь зручний образ. Підбери до неї штани того ж кольору й створи цікавий спортивний костюм. Це повсякденний наряд, тому варто обирати темніші кольори. Коли ми занурюємося у виконання домашніх обов’язків, з усіх боків на нас чекає якийсь брудний сюрприз. Несподівано ми можемо забруднити одяг. А на темній тканині це буде не так помітно.

Асортимент магазину ebutik.com.ua повний ідеальними жіночими утепленими толстовками. Переходь на сайт й перевір, що ми Для тебе підготували. Усі елементи образу, запропоновані нами вище, Ти, безсумнівно, знайдеш в нашому магазині. Подбай про почуття комфорту та тепла. Рішись на одну або кілька утеплених толстовок. Ти точно не пошкодуєш про це рішення. Ми в цьому впевнені!

 

Читай також: Модні жіночі светри 

Дивись також: Онлайн-помади – вибираємо той, який