Утеплені костюми - стильні фасони на eButik.com.ua!

жіночі костюми

Утеплені костюми – з легкістю створять затишні та теплі образи!

By tetiana

September 13, 2021

Під час осінньої прохолоди так хочеться одягнути затишне вбрання, яке підкорить своїм комфортом і надійно зберігатиме тепло. Коли багатошарові образи набридли, ми пропонуємо обрати утеплені костюми. Це стильний та теплий вибір для повсякденних поєднань, який гарантовано сподобається навіть найвибагливішим модницям. Саме цієї осені такі костюми користуються неабиякою популярністю. Тому не прогавте свій шанс. Наші стилісти підготували для Вас цікаву статтю, яка допоможе розвіяти всі сумніви. Розпочинаймо!

Утеплені костюми – поєднання стилю та затишку!

Складаючи осінній гардероб, слід чітко розуміти, які речі стануть для Вас актуальними у цьому сезоні. Адже правильно підібране вбрання – це підстава ідеального образу. Жіночі утеплені костюми допоможуть створити розслаблені та стильні поєднання за кілька хвилин. Вони створені для жінок, які часто потерпають від питання: «Що сьогодні одягнути?» Звичайно, слід відмітити, що жіночі теплі костюми виготовляються у різних стилях. Тому відмінно пасуватимуть як і для прогулянок, роботи чи навіть ранкової пробіжки. Більшість жінок скептично ставляться до утепленого вбрання, оскільки не комфортно почувають себе під час високих температур. А хтось навпаки, не може уявити свого життя без термобілизни. Слід враховувати дані особливості організму, щоб почуватись вільно та максимально комфортно. Стильні утеплені костюми допоможуться виділити індивідуальний стиль кожної обраниці. Одні жінки полюбляють однотонні моделі, інші звертають увагу лише на оздоблені фасони чи яскраве поєднання кольорів. Це вбрання з легкістю комбінується з іншими елементами гардеробу. Наприклад, костюм у спортивному стилі стильно виглядає з класичним тренчем чи короткою шкіряною курткою. Елегантні моделі обожнюють поєднання з кашеміровими пальтами та косухами. Повсякденні, трикотажні фасони найкраще пасуватимуть зі стьобаними куртками чи безрукавками з плащівки. Завжди пам’ятайте про гармонію кольорів і текстур тканин, тоді Ваш образ виглядатиме неперевершено!

Перелік стильних моделей цієї осені

Сьогодні модні костюми, які ми будемо носити цієї осені являються неймовірно універсальними та практичними. Вони не лише підкорюють особливим пошиттям, яке не сковує рухи, а навпаки віддзеркалює вільний та розслаблений стиль. Утеплені костюми на осінь стильно виглядають як у самостійній ролі, так і у різних комбінаціях. Зважаючи на велику кількість стилів і моделей, кожна з Вас обрете свій костюм без зайвих зусиль. Давайте переглянемо, які моделі чекають на нас в цьому сезоні:

Найкраще доповнення базового гардеробу на осінь. Саме такі моделі часто обирають любителі мінімалізму та простоти. Такі костюми в одному кольорі зустрічаються у різних кольорових комбінаціях, створюючи стильні поєднання лише за допомогою відтінку. Вони найкраще пасуватимуть жінкам, які прагнуть залишатись осторонь від зайвої уваги оточуючих.

Саме у осінній час багато хто мріє про відпочинок у горах. А без теплих костюмів там просто не обійтись! Тому наші стилісти радять звернути увагу на моделі у спортивному стилі. Які ідеально пасуватимуть будь-якому типові фігури та допоможуть вільно пересуватись під час тривалих прогулянок. Або ж їх можна використовувати для любителів спорту, особливо бігу.

Переважно такі моделі використовуються для щоденних образів. Вони ідеально пасуватимуть для роботи чи навчання, або ж вирішення повсякденних справ. Трикотажні костюми надзвичайно стильні та приємні на дотик. Налічують велику кількість моделей: оверсайз, з горловиною, V-подібним вирізом, широкими чи навпаки завуженими штанами. Тому кожна з Вас гарантовано знайде, щось для себе.

У цьому сезоні неможливо обійтись без принтів. Саме вони додають оригінальності образу та ще більше привертають увагу оточуючих. Для таких моделей наші стилісти виділили окреме місце. Сьогодні на вершині популярності написи та зображення казкових героїв або ж тканинні вставки з квітковими мотивами. Такі костюми обирають впевнені у собі та сміливі дівчата , які обожнюють неординарні поєднання. 

Утеплені костюми – перелік трендових кольорових рішень

Насправді колір відіграє важливе значення у зовнішньому вигляді виробу та нашому сприйнятті. Коли ми залежні від похмурої погоди, то часто шукаємо темні та об’ємні моделі костюмів, щоб подалі сховатись від цієї сірої буденності. І навпаки, коли на вулиці світло та сонячно прагнемо підкорювати всіх насиченими та яскравими відтінками. Але цієї осені модні дизайнери радять все більше і більше експериментувати з принтами та кольорами. Піднімати настрій самостійно за допомогою вбрання. Цієї осені слід звернути увагу на рожевий, синій, зелений, помаранчевий та колір фуксія. Саме вони вважаються популярними серед жінок у цьому сезоні. Насичений синій колір б’є всі рекорди продажу та стильно комбінується з іншими кольорами. Як і будь-який інший він здатен дивувати та значно привертає увагу оточуючих. Тому кольорові утеплені костюми – маст хев у гардеробі цієї осені. 

Час для покупок!

Перехідний сезон – найкращий час для онлайн-шопінгу. Саме у холодний сезон все більше і більше не хочеться виходити з дому та чекати у довгих чергах. Наш інтернет-магазин одягу eButik.com.ua – ідеальне місце для покупок в мережі. Великий асортимент стильного та трендового вбрання Ви з легкістю знайдете на головній сторінці. Ми часто дивуємо наших клієнтів знижками та тематичними акціями, роблячи покупки приємнішими та вигідними. Дешеві утеплені костюми також доступні на нашій сторінці eButik.com.ua. Тому, не зволікайте. Запрошуємо на покупки вже сьогодні!

Подивіться: Розмір оверсайз – кому підходить та з чим поєднувати?

Читайте більше: Брючні костюми – поєднання стилю та елегантності