Унікальні жіночі кардигани для холодної погоди

Унікальні жіночі кардигани для холодної погоди

Тенденції жіночих кардиганів є Must have осінь. У цьому сезоні вони не тільки захищають від холоду, але і представляють себе надзвичайно модно. Не знаєте який светр вибрати? Запрошуємо вас на огляд кращих кардиганів для осінньо-зимового сезону.

Взимку і восени ви найбільше цінуєте можливість огорнути себе приємним на дотик трикотажним покривалом? У нас для вас хороша новина – в цьому сезоні модні кардигани ми носимо правильно на будь-який випадок. Тренди светрів радують різноманітністю кольорів і візерунків, тому кожен з нас знайде модель, яка найкращим чином підкреслить неповторний стиль. На вершині розташовані обидві моделі в великих, кидаються в очі геометричних візерунках, а також повсякденні варіанти костюма, які відмінно підійдуть як елемент вуличного looku.

Теплі жіночі кардигани відмінно підійдуть для будь-якого випадку. Вони сміливо рухаються, як піджак або матрос, і в той же час правильно стилізовані будуть представлені красиво з більш офіційним одягом. Дизайнери пропонують нам найрізноманітніші моделі, з яких, напевно, кожен з нас знайде щось для себе. У той час вони обидва гладкі, тоновані светри, А й привертають увагу моделі в геометричному дизайні. Залежно від ситуації ми можемо тягнутися за короткими жіночими кардиганами, а також більш довгими моделями, до середини стегна. Любительки трикотажного конверта будуть в захваті від довгих варіантів, які можна використовувати в якості заміни осіннього пальто. У цьому сезоні жіночі кардигани поєднуються буквально з усім – джинсами, спідницями, легінсами, а й повітряними квітковими сукнями.

Хіт сезону – жіночі кардигани з капюшоном

Якщо ви особливо дбаєте про захист від холоду, подумайте про покупку кардигана з капюшоном. У такому варіанті ні вітер, ні дощ не будуть страшні! Модні кардигани з капюшоном з’являються в самих різних колірних варіантах, від підкорених до більш виразних. Гаряча новинка цього сезону – ультра комфортний спортивний костюм кардигани, який відмінно працюватиме завжди, коли хочеться вразити модним міським поглядом. Частина її додатково утеплена шаром приємного на дотик моху, який сподобається всім вічній мерзлоті. Кофти oversize кардигани на щоденній основі кросівки, Використовуються виглядають джинси і футболки з текстом принт.

kardigany damskie

версія максі

Довгі светри є обов’язковим have сезону, який варто показати в своєму гардеробі, а також. Така покупка неодмінно окупиться. Довгий, обволікаючий светр захистить від низьких температур, але також буде гарантією комфорту протягом усього дня. Якщо ви шанувальник останніх тенденцій, особливу увагу варто приділити моделям у великих геометричних візерунках (наприклад, у вигляді ромбів або квадратів) або ніжному меланжовому візерунку. Любителі міського looku обов’язково оцінять виключно зручні светри з рукавом, які підійдуть для укладання з пуховиками, джинсами і яскравими футболки. Високою популярністю серед любителів більш жіночних укладок в романтичному стилі користуються теплі кардигани з широкими виразними плетіннями, витриманими в теплій пастельній колірній гамі. Якщо ви хочете додати своїй укладанні дівчатка легкості, вибирайте жіночий кардиган в бежевому, екру або рожевому відтінку і комбінуйте його з сукня і ботильйони на підборах. У такому варіанті можна піти як на зустріч з друзями, так і блищати на побаченні з коханою людиною.

З поясом або без нього?

У цьому сезоні як і раніше панують зручні моделі светрів без застібки, які огортають весь силует. Такий варіант в’язаного светра – ефективний спосіб вперти недосконалості фігури при збереженні невимушеного вигляду. Кардигани з заливним вирізом будуть ідеально підходять для робочих комплектів або некоммітних виходів.
Ви дбаєте про більш професійному погляді? Одягніть в’язаний джемпер, зав’язаний на талії, який підкреслить сильні сторони фігури і додасть їй правильні пропорції. Не соромтеся поєднувати цей варіант кардигана з сорочками класичного крою, шпильками і простим матеріалом штанів.

Довгі, що огортають весь силует светри – ідеальний вибір для холодів. Модні жіночі кардигани – запорука вдалого погляду з будь-якого приводу, який обов’язково виділить нас з натовпу і додасть впевненості.