Універсальні сонцезахисні окуляри: моделі

Універсальні сонцезахисні окуляри: моделі

Найкраще вибирати сонцезахисні окуляри для форми обличчя. Іноді, однак, у нас немає часу на це або вважають за краще вибирати більш універсальні сонцезахисні окуляри. Сьогодні ми розповімо, які фасади модні.

Універсальні сонцезахисні окуляри: знакові моделі

Влітку не варто виходити з дому без сонцезахисних окулярів. Цей аксесуар не тільки захищає очі, але і чудово підкреслює багато укладання. Варто носити їх до будь-якого набору, незалежно від приводу. На наш погляд, варто зробити ставку на універсальні сонцезахисні окуляри, Які є модними вже багато років і неодмінно будуть довгий час. Ми рекомендуємо вам три найпопулярніші моделі окулярів — авіатори, дорожники і котяче око. Розповідаємо, які скляні вироби, рами і мости мають конкретні моделі і як виглядають модні фасади. Переконати, що сонцезахисні окуляри з культових моделей, як ви найбільше.

Авіатори

Почнемо з знакових сонцезахисних окулярів, які завжди виглядають чудово. Популярною моделлю є авіаторів. Такі окуляри мають тонку, металеву оправу, великі окуляри і тонкі забори. Подвійний міст також є характерним елементом. Авіатори були створені як універсальні сонцезахисні окуляри для американських пілотів в 1930 році. Такі моделі підходять практично всім формам особи, однак, вибирати їх розмір необхідно добре, щоб окуляри nie zasłoniły połowy twarzy. Dobrze wyglądają modele z ciemnymi szkłami, ale naszym zdaniem strzałem w dziesiątkę są modele z żółtymi, brązowymi i złotymi szkłami. Warto stawiać na tak zwane modele lustrzanki odbijające obraz.

uniwersalne okulary przeciwsłoneczne
Uniwersalne okulary przeciwsłoneczne – sklep ebutik.pl

Вайфарі

Далі універсальні сонцезахисні окуляри це шляхоробство. Їх прем’єра була в 1952 році, і донині носиться з бажанням багатьох людей. Широкі, кутові рамки, товста рама і виразна лінія є їх відмінною рисою. Вайфарі Вони добре підійдуть як елегантним комплектам, так і тим, що на щоденній основі. Особливою ознакою цих келихів є невеликі срібні казанки в верхньому кутку рами з зовнішнього боку. Ефективно представити себе шосейна з кольоровими вдачами. Також варто робити ставки на рамки з кольоровою лінією навколо. Перед покупкою також варто врахувати відтінок стекол. Оригінальний вигляд шосейна з омбре лінзами.

Котяче око — кішки окуляри

Ми розуміємо, що смаки різні і не всім подобаються великі окуляри. Для всіх, хто любить легке і тонке універсальні сонцезахисні окуляри ми рекомендуємо котяче око, тобто окуляри для кішок. Піднята грудина, суцільна боком і закруглені внизу рамки виглядають цікаво. Вони виглядають красиво окуляри для кішок (котяче око) з рівномірними рамами або з візерунком в пантері. Варто також зробити ставку на кольорові, прозорі рамки. Вони прекрасно себе представляють універсальні сонцезахисні окуляри в синьому, фіолетовому, зеленому або помаранчевому.

Магазин ебутік.pl є в продажу всі описані вище моделі і багато інших. Ви обов’язково знайдете ідеальні сонцезахисні окуляри для себе там.