Ультра фіолетовий — колір 2018 року за версією інституту Pantone

Ультра фіолетовий — колір 2018 року за версією інституту Pantone

Як і щороку, всесвітньо відомий інститут Pantone оголосив про колір наступаючого 2018 року. Це був один з відтінків фіолетового — ультра фіолетовий 18-3838. Дізнайтеся, чому і відкрити для себе цікавий одяг в цій тіні.

Чому ультра фіолетовий?

люблю Інститут Pantone виправдав своє рішення вибрати один з відтінків фіолетового для нового колір року? Ультра фіолетовий є провокуючим, інтригуючим і винахідливим. Набори з ним – далекоглядні і оригінальні. Цей фіолетовий відтінок натякає на таємниці, які інкапсулює космос. З іншого боку, це символ контркультури і неординарності, сильно асоціюється з художнім життям. Також варто вказати, що відтінки фіолетового використовуються в медитационних просторах, щоб порушити і надихнути. Останнім часом кольором року з кольорової палітри фіолетів стала сяючою орхідеєю в 2014 році. ультра фіолетовий стануть популярними в моді. Колір року 2017 року зелень не дуже добре. Сподіваємося, що з ультра фіолетовий буде по-іншому. Глибокий відтінок буде, на наш погляд, відмінним акцентом укладання.

Для чого підходить фіалка

Z jakimi odcieniami warto łączyć fiolet? Jak zawsze dobrym towarzystwem dla każdej barwy jest czerń, biel oraz szary. Fiolet będzie wyglądać świetnie także z modnymi odcieniami metalicznymi, a w szczególności ze złotem i srebrem. Warto stawiać również na pastelowe odcienie – błękit czy pudrowy róż. Wolisz mniej stonowane zestawy? Fiolet będzie doskonale komponować się z granatem, ciemną zielenią, bordo czy fuksją. Odważnym zestawieniem jest z kolei fioletowy i żółty lub fioletowy i turkusowy.

fiolet fioletowe ubrania
Fioletowe ubrania – sklep ebutik.pl

Фіолетовий

Що пурпурний одяг варто вибрати, щоб виглядати модно? фіолетовий – відмінний колір суконь, особливо тих, елегантних для таких випадків, як свята або новорічна ніч. На наш смак, серед іншого, фіолетовий сукня з розкльошені вирізом з ажурною вставкою внизу. Фіолетовий також відмінний колір, коли справа доходить до спортивного одягу, ми рекомендуємо спортивні бюстгальтери, топи і легінси в цьому відтінку. Фіолетовий буде мати більш шикарний, якщо ви ставите на злегка мерехтливий матеріал, такий як велюр. колір і популярний матеріал зробить укладку своєчасною. З велюрового одягу ми рекомендуємо особливо толстовки і светштани, які можуть створювати разом стильні комплекти одягу.. Ви віддаєте перевагу робити ставку на модний колір в додаткові послуги? Ми рекомендуємо фіолетові клатчі — якраз вчасно для майбутніх свят цього місяця. Варто також зробити вибір на зимових аксесуарах в цьому кольорі. Можна зробити ставку на рукавички, ковпачок, шарф або димар. Фіолетові туфлі, і шпильки, зокрема, теж непогана ідея.

Фіалка укладання

Ми запланували для вас три укладання з фіолетовим одягом в головній ролі. Для сімейних посиденьок, свят, новорічної ночі або вечірок джек-пот буде фіолетовим сукня з чорною смугою внизу. Для комплекту рекомендуємо вибирати чорні, що покривають колготки, піджак і клатч одного кольору. Щоб злегка освітлити укладання, можна зупинити свій вибір на срібних, довгих сережках і металевих шпильок. На щоденній основі ми рекомендуємо укладання, що складається з добре зшитих джинсів, білої футболки прямого крою і фіолетового джемпера на гудзиках. Для комплекту добре будуть високі козаки і містка сумочка. Все відмінно підкреслить намисто. Третя укладання витримується в спортивному стилі. Велюр набір що складається з світшотів і легінсів, ми зітнули з білими спортивними туфлями і маленькою листоношею. До кожної укладанні потрібно додати відповідне верхнє покриття.