Укладання тижня: хутряний жилет з базовим одягом

Укладання тижня: хутряний жилет з базовим одягом

Ви помітили нову укладання тижня на нашому сайті? Цього разу ми зробили ставку на набір, який буде відмінно працювати в холодну погоду. Вже в повітрі наближається осінь — стає холодніше, а вітер від теплого вітерця стає пронизливим. Дізнайтеся, чому наш вибір був хутряний жилет з базовим одягом і чим було наше натхнення.

Хутряний жилет з основним

Ми спланували для вас укладання, ідеальну для перехідного сезону між літом до осені. Коли дні стають прохолодніше варто вибирати для комплектів теплий одяг типу хутряний. Ми визначилися з двотональною (біло-сірою) моделлю з довгою щетиною. Жилет потрібно надіти, надівши його на темно-сіру блузку. Блуза має класичний V-подібний виріз і виконаний з меланжевої тканини. Ми стали чорними в наборі брюки з приталеним кроєм, із завищеною талією. Вибираючи взуття, ми визначилися з сірими кросівками на піднесеній підошві. Зручне взуття прикрашається строчкою.

Набір:
Блуза £19.99
Кросівки £29.99
брюки £49.99
Жилет £89.99
Ціна набору: £189,96 (ціна перед акціями 409.87 zł)

Наші надихаючі

Напевно кожен з вас має в своїй гардеробній базовий одяг. Чорні штани або сірі блузка є одяг, яку ми часто носимо. Базовий одяг дуже універсальні, і ми раді зітнути їх разом. Якщо ми не зважимося на чіткий, модний акцент, така укладання є правильною, але досить нудною. Комплект пожвавлений хутряним жилетом набуває характеру і добре вписується в актуальні тренди. Представлена нами укладання відмінно підійде для різних випадків. Можна поставити її на прогулянку, шопінг, зустріч з подругою, побачення, зустріч з друзями і родиною, а також на роботу, де суворий дрес-код не поширюється.

Що можна додати в комплект?

Перш за все, правильний гаманець — давайте підігнати його для випадку. Для шопінгу візьмемо екоторбу, на роботу містку сумку, а на виходи з друзями або сімейну клатч сумку або листоноша. Хутряний жилет з основним є ідеальним рішенням не тільки для перехідного періоду, але і для осені і зими. Досить правильно вибрати верхню кришку. Восени рекомендуємо цей набір з чорним рамонісом — жилет потрібно надягати на куртку (таке поєднання дуже модно!). Взимку можна надіти вовняну або пуховик, а під низ покласти жилет, тобто на блузку. Ви можете вибрати витончені прикраси — срібний браслет або годинник.

Інші хутряні жилети

Хутрові жилети дуже модні в осінньо-зимовому сезоні. Варто мати в своєму гардеробі хоча б одну модель. Магазин ebutik.pl має в продажу безліч цікавих фасадів. Хутрові жилети можуть бути виконані з м’якого матеріалу з гладкою текстурою, так званої баранини або тканини з довгою щетиною. Це можуть бути однорідні моделі — сірі, чорні, коричневі, білі, кремові, світло-рожеві, двоколірні, або різнокольорові. Що стосується розрізу, жилети можуть мати класичний дизайн, мати капюшон і кишені або асиметричний крій. Фасони можуть доходити трохи за лінією стегна, до середини стегна, або до коліна.