Укладання тижня: Смугасте плаття в рок-розстрочку

Укладання тижня: Смугасте плаття в рок-розстрочку

Як ви зазначили на сайті магазину ebutik.pl була укладання тижня. З вересня ми починаємо нову традицію — щотижня ми будемо публікувати цікаву укладку, що складається з одягу та аксесуарів, які можна придбати в магазині ebutik.pl.

Смугаста сукня в рок-розстрочку

У цьому ми надягаємо білу і чорну смугасте плаття. Ідеальний колір зіставлення, позачасовий дизайн і зручний дизайн роблять цей одяг хорошим вибором. Сукня в смужку має простий крій для комфорту, круглий виріз і короткий рукав. У теплу погоду можна надіти саме плаття, в більш холодну рекомендуємо вибрати для нього верхню кришку. Укладання повинна була підтримуватися в рок-стилі, саме тому наш вибір припав на класичний рамоніск. Шкіряна куртка має відкладені ансамблі, вона прикрашена ремінцем по низу і золотими замками. Для укладання у нас є містка сумочка, в якій легко поміститься документи формату А4 або книги. Модель також має корисну кишеню на блискавці. Набір ми збагатили класичним кросівки з білою підошвою.

Набір:
Кросівки £19.90
Сукня в смужку £19.99
Сумка £29.99
Рамонеск £114.99
Ціна набору: 184, 87 zł (ціна до промо-акції 419.87 zł)

Наші надихаючі

У створенні цього набору нас надихнув навчальний рік. Наносимо колірну комбінацію (біле і чорне) характеристику наборів для початку навчального року. Ми також обрали кросівки — найпопулярніша взуття для школи. Однак наші думки все ще кружляли навколо свята. Ми підкреслили це, вибравши смугасте плаття, яке вписується в моряку стиль. Особливість укладання додала рок-френч. Наш комплект простий і буде чудово працювати для багатьох випадків.

Що можна додати в комплект?

Ще краще вказати, що це Смугаста сукня в рок-розстрочку можна зупинити свій вибір на масивних прикрасах — великих браслетах або довгих сережках. Для більш холодних днів хорошим доповненням до набору стануть товсті колготки або легінси. Пам’ятайте, що будь-яку укладку можна тоновувати або підкреслювати відповідним макіяжем. Drorotroroche ebutik.pl сповнена цікавою косметикою макіяжу Рекомендуємо вам, перш за все, чорні підводки і тіні для повік в металевих відтінках.

Інші сукні в смужку

Складаючи рок-набір ви також можете зробити ставку на інші Сукні в смужку. Магазин ebutik.pl має в продажу безліч цікавих моделей. Класика Сукні в смужку слід тримати в матроській колірній гамі (білий, червоний, гранатовий, сірий). Все частіше, однак, ми робимо ставку на інші колірні зв’язки. Популярністю користуються сіро-чорні і борно-чорні сукні. Ви також можете зробити ставку на зіставлення різних відтінків зеленого або коричневого або модного поєднання фіолетового і рожевого. Що стосується крою, то рекомендуємо вам прості, розкльошені і трапецієподібні сукні. Ви можете вибрати з моделей спортивний костюм, пастухи або іспанські дами. Сукні в смужку можна прикрасити модними рюшами спереду або краваткою на лінії декольте. Відповідні останнім тенденціям моделі з принтами і написами або блискітками додатків.