Укладання тижня: джинси плюс принт толстовка і кардиганний набір

Укладання тижня: джинси плюс принт толстовка і кардиганний набір

Сьогодні ми представляємо для вас дві укладання тижня, розрахованої на кожен день. Ви можете одягатися так для шопінгу, прогулянок, зустрічей з друзями або родиною. Перевірте, який одяг варто робити ставки на і відкрийте для себе моделі за низькою ціною.

Джинси плюс світшот принт

Сьогодні у нас є два для вас Стиліровки тижня, спочатку ми обговоримо набір, що відповідає останнім тенденціям, а потім класичний. Відмінний вибір на щоденній основі підійде силует джинси прикрашені модними перлами — нам подобається поєднання класики з трендами. Ми використовували для них сірий світшот класичного крою (вільний, з прошарками на кінці рукавів, виріз і низ), прикрашений написами і хрестом, пов’язаним з хештегами. Спортивні моделі одягу тепер повертаються в грації. Хорошим доповненням стане екоторба з цікавим принтом байка. Це відмінна альтернатива класичній сумочці, і якщо ми йдемо по магазинах, як це, знак того, що ми думаємо про наше середовище. Міський вигляд представить себе ідеально підкреслені золотими кросівками з чорними вставками. Добавки в металічних відтінках – це гарячий тренд, який відмінно підходить для безлічі наборів.

Набір:
Сумка £11.99
Толстовка £19.99
Кросівки £29.99
джинси £39.99
Ціна набору: 101, 96 zł (ціна перед акціями 299, 96 zł)

Укладання з кардиганом

Другий набір менш сміливий, але він заснований на декількох тенденціях. Цього разу ми наділи сіру джинси з модним натиранням — модель повинна підбиратися під наш силует. Ми використовували для цього класичний білий топ (якщо крій вам не підходить, можна поміняти місцями на футболку). Ключовий елемент укладання – коричнево-чорний кардиган з поясом, який відмінно підкреслить талію. Укладання з кардиганом nabierze charakteru, jeśli dobierzemy do niej czarne, wiązane botki o masywnym fasonie, ozdobione połyskującymi dżetami.

jeansy plus bluza z nadrukiem
Stylizacje tygodnia: jeansy plus bluza z nadrukiem i stylizacja z kardiganem – sklep ebutik.pl

Набір:
Топ 29, £90
Кардиган £29.99
джинси £49.99
Череви 54.00 zł
Ціна набору: 163, 88 zł (ціна перед акціями 349.96 zł)

Які жіночі джинси вибрати?

В обох сетах ми зробили ставку на комфортну жіночі джинси, Який напевно кожен з нас має в своїй гардеробній кімнаті. Які моделі цих штанів варто вибрати? Варто враховувати колір. Зазвичай ми надягаємо різні відтінки синього, але відмінним вибором також буде сірий, коричневий, чорний або білий. З міцних кольорів рекомендуємо жовті, червоні, рожеві або фіолетові штани. У вашому гардеробі варто мати бежевий джинси — стилісти кажуть, що незабаром вони стануть класикою. Жіночі джинси можуть бути прикрашені натиранням або дірочками, піднятими або потертими ніжками. Сильною тенденцією є металеві прикраси, такі як намиста, стрази або шпильки. Варто також зробити ставку на барвисті прикраси, такі як скоби, написи і вишивка. Ефектно виглядають моделі з бантами, сітчастими вставками або підкріпленнями на колін.

У магазині ebutik.pl є багато цікавих моделей в самих різних відтінках або розмірах (також плюс розмір). Є також фасади відомих брендів, з серії Big Label, наприклад Levisa.