Тільки BIO і Only ECO – натуральні миючі засоби та миючі засоби

Тільки BIO і Only ECO – натуральні миючі засоби та миючі засоби

У нинішні часи існує мода на здорове харчування і захист навколишнього середовища. Але це більше, ніж просто перехідний тренд. Люди вирішили підвищити свою обізнаність з точки зору власного здоров’я, організмів і які продукти вони вживають щодня. Само собою зрозуміло, щоб зберегти наш організм максимально весь контакт з хімічними речовинами. І ті в даний час не відчувають нестачі в багатьох косметичних засобах для догляду за тілом і макіяжу або продуктів чистоти. Так що якщо ви хочете змінити звички і зробити щось хороше для вашого тіла, то почніть використовувати натуральні продукти. Ви побачите, що з часом ви отримаєте від цього ви, ваші близькі, а також природне середовище.

Тільки натуральні продукти BIO для дорослих

Бренд Only BIO пропонує натуральні засоби по догляду за тілом для дорослих і дітей і немовлят. Вміст органічних компонентів в їх косметиці становить мінімум 99%. Косметика володіє делікатними миючими, антисептичними і заспокійливими властивостями. З цієї причини вони також підходять людям з чутливою шкірою, схильною до алергії. Основною складовою кожного тільки BIO продукту є біорафінована (тобто очищена від хімії) поверхнево-активні джерела з польського ріпаку. Це активна миюча речовина, що зволожує і природно піниться, завдяки «роботі» мікроорганізмів. Це інноваційне рішення, яке ви знайдете виключно в натуральних продуктах Only BIO і Only ECO.

Тільки BIO продукти пропонують для дорослих Ви знайдете: натуральне рідке мило, гелі для миття тіла, шампуні і кондиціонери для волосся, лосьйони для тіла, гелі для вмивання, лосьйони для макіяжу, лосьйони для інтимної гігієни, лосьйони для ванн і гелі для душу і шампуні типу 2в1 для чоловіків. Ви знайдете серед них цілі лінії, призначені спеціально для конкретного типу шкіри, кольору обличчя або конкретного типу волосся. Ви також можете вибрати продукт з певними властивостями, такими як протиалергічні, поживні або загальнозміцнюючі властивості.

Візерунки етикеток на упаковці розроблені мінімалістично і гармонійно. Завдяки цьому вони дуже читаються і в той же час приємні оку і привабливі для клієнтів.

sklep
Натуральні веганські продукти OnlyBio та OnlyEco — дивіться повну пропозицію на сайті Ebutik.pl вже сьогодні.

Натуральні продукти бренду Only BIO для дітей

На відміну від цього, тільки наймолодші продукти BIO включали: натуральні лосьйони для ванни, шампуні для волосся, гелі для миття тіла і молочко для тіла. Натуральні продукти для дітей Їх поділяють на лінії, створені спеціально для новонароджених, немовлят і старших струпів. Ніжні інгредієнти натурального походження правильно доглядають за шкірою малюків, захищаючи їх від бактерій, подразнень і пересушування.

Крім природного і ультра делікатного дії, варто звернути увагу на естетику упаковки Нейтральні, але веселі принти обов’язково припадуть до душі наймолодшим.

Тільки ECO — натуральні миючі засоби для прання та прибирання

Пора знати бренд Only ECO: це повністю натуральні продукти з розряду побутової хімії, крім… хімії! У пропозиції «Тільки ЕКО» ви знайдете натуральні препарати для підтримки чистоти у своєму будинку. Спробуйте миючі лосьйони для дитячого текстилю, дорослого текстилю, рідин для миття скла і дзеркал, рідин для прання ванної кімнати, рідина для видалення стійких забруднень, лосьйони для полоскання тканин, туалетний гель, молочко для догляду за меблями, засоби для миття посуду, рідини для миття посуду, рідина для миття підлоги і пінка для очищення шкіри природа