Туфлі на підборах: що вибрати?

Туфлі на підборах: що вибрати?

Носіння взуття на високих підборах – це простий спосіб оптично подовжити ноги і стрункішою весь силует. Сьогодні у нас для вас є цікаві туфлі на підборах. Підкажемо, що зараз модно і які моделі вибрати, щоб відповідати нашій укладанні.

Який колір вибрати?

Перед покупкою ми завжди задаємося питанням про колір взуття. взуття, Які будуть максимально подовжувати наші ноги повинні бути в тілесного відтінку, як найкраще підходить для нашої шкіри. Взуття вони потім візуально просідають ніжками. Що робити восени і взимку, коли не ходити з непокритими ногами? Підібрати колір взуття до одягу, яку ми носимо. Чорний чоботи візуально подовжить ноги, зіставлені чорними колготками, а моделі флотів відмінно впишуться в штани одного кольору. На літо варто вибрати взуття на підборах в світлих відтінках, таких як білий або бежевий — вони красиво підкреслять нашу укладку і загар. Варто також надіти пастельні відтінки, такі як синій, світло-рожевий або бузковий. Сильним елементом укладання стане взуття на підборах в інтенсивному кольорі. Червоний, рожевий, кобальтовий або жовтий взуття відмінно підкреслить укладку. Вони продовжують користуватися великою популярністю. чоботи в металевих відтінках.

Сексуальні шпильки

Номер один серед туфель на підборах звичайно шпильки. Немає більш сексуальніше і жіночно взуття, ніж вони. Хороший вибір шпильки виготовлені з матеріалу, що імітує шкіру змії або крокодила. Варто також надіти лаковані фасони. Ефектно виглядають моделі з прозорими вставками або з перламутром на підборах. Для вечірки або відмінного виходу хороші шпильки прикрашені блиском або мерехтливою фактурою. Варто надіти потім ще й на дзеркальні штифти з дзеркально відбиваючим покриттям. Піни також можна прикрасити кольоровою вишивкою, бантами або палітурками. Ви не впевнені, чи можете ви стояти в шпильки цілий день, або, можливо, ви не можете ходити в них? Одягніть взуття з невеликим каблуком, тобто так звані каблуки кошеняти. Каченята мають невеликий каблук, а їх зріз нагадує шпильки. Jeśli wolisz mieć stabilniejszy obcas polecamy także czółenka.

buty na obcasie
Buty na obcasie – sklep ebutik.pl

Зручні босоніжки на стовпі

Безумовно, більш зручним варіантом, ніж штифти є босоніжки на стовпі. Однак варто зазначити, що взуття З непокритими пальцями не підходить для роботи або для офіційних зустрічей, але відмінно підходить для літніх укладок. Босоніжки на стовпі стійкі і зручні в носінні навіть протягом усього дня. Босоніжки можуть бути прикрашені палітурками, бахромою або пряжками. Туфлі каблу Часті глянцеві прикраси, такі як намиста, стрази або ювелірні стрічки щиколотки. Босоніжки на стовпі виглядають гламурно з мереживними вставками або ажурними вирізами на тканині.

Туфлі на підборах: пухкі

Ще один цікавий взуття на підборах це пухкий. Вони, звичайно, найстабільніші, але іноді такі взуття вона також важка. Красиво представите себе декорованими конструкціями боком, наприклад, темно-синя модель з квітковими мотивами збоку. Як і щороку влітку найбільшою популярністю користується клини з солом’яними вставками збоку виглядає поєднання туфель на підборах з еспадрілями. Котурна вони відмінно працюють для вечірок, весіль, зустрічей, прогулянок, але і до пляжу. Добре підійдуть і моделі з нарощеними п’ятами і пальцями. Котурна часто декоруються металевими вставками, стрічками в темно-смужку або шпильками, наприклад, у формі серця або бантиками на передній частині взуття.