Туфлі кролика: цікавий тренд

Туфлі кролика: цікавий тренд

Наш блог також був створений з метою представлення нішевих тенденцій або мікротрендів для вас. До такого явища ми, безсумнівно, можемо віднести кролячі туфлі, тобто так звані зайчики. Сьогодні ми пояснимо вам їх явище і порадимо на які моделі варто робити ставки.

Кролик взуття

Визначається назва кролика туфель взуття зі специфічними прикрасами — пластиковими або шкіряними вушками спереду (з язичкової сторони взуття) і помопоніком на спині, що нагадує черешок кролика. Де ця любов до цих тварин? Більшість з нас сприймає зайчики як надзвичайно чарівні і солодкі істоти, багато людей дарують їм симпатію. Як відомо, ринок і особливо модна індустрія скористаються нашими настроями. Цього разу, віддані кролика можуть зробити себе чарівними кролик взуття. Взуття такого типу дуже оригінальна і неодмінно зробить укладку з ними незабутньою. У весняно-літньому сезоні панувала кросівки кросівки. У зв’язку з вічно прохолодною погодою і наближенням зими, ми хочемо порекомендувати вам також сніжники зайчик.

Кросівки кросівки

Для останніх теплих днів цього року ми рекомендуємо кросівки кросівки. Широкі моделі з мережива із замші або шкіри. Нам найбільше подобаються двоколірні зівники — один колір має взуття, А другі декоративні елементи. При виборі взуття ми надягаємо яскраві відтінки, такі як білий, синій або світло-рожевий. Відмінною альтернативою класичним моделям є кросівки кросівки в ковзання за версією, тобто, хропіти, а не шнурівка. комфортні взуття jest ozdobione ocieplającym futerkiem i sterczącymi uszkami z przodu. Najlepiej wygląda dla nas szary model tego obuwia.

trampki bunny
Buty bunny na sezon jesień-zima – sklep ebutik.pl

Сніговий зайчик

Взуттєвий ринок йде на крок далі і створений взуття ідеально підходить для холодної аури. Сніговий зайчик утеплені хутряним коміром, мають великі вуха спереду і крихітний черешок. Взуття дуже оригінальні і відмінно підходять навіть в найхолодніші дні. Забезпечений тепловий комфорт і модний вигляд робить сніжники зайчик є джек-пот постріл. На наш погляд, вони підкорить взуттєву ринок в цьому сезоні. Сам крій взуття дуже оригінальний, тому при виборі кольору варто зробити ставку на перевірені рішення і тоновані відтінки. Хорошим вибором є класичні кольори, такі як чорний, коричневий, сірий або білий. У сезон осінь-зима дуже модними вважаються пастельні відтінки, тому яскраво-рожеві снігові птахи також представлять себе відмінно.

З чим носити зайчиків?

Кролик взуття Вони найкраще підходять для повсякденного укладання, минаючи офіційні зустрічі або робочі комплекти. Оригінал взуття привертає увагу, тому при комплектації одягу слід уникати інших привабливих елементів — блискіток, металевих відтінків або сильних прикрас. Кросівки кросівки буде працювати в комплектах з джинсами, спідницями та сукнями. Вони відмінно підійдуть для укладання в спортивному стилі або однотонні комплекти total look. Коли справа доходить до снігоприбиральників, Найкраще вибирати їх в тому кольорі, який верхній чохол ми маємо намір носити протягом сезону осінь-зима.