Туніка для дівчинки – чому така практична?

Туніка для дівчинки – чому така практична?

Ця річ користується шаленою популярністю упродовж тривалого періоду часу! Про що це ми говоримо? Туніка для дівчинки – найпрактичніший елемент гардеробу Вашої дитини. Будь-яка маленька красуня мріє про не одну туніку! Мами із задоволенням купують своїм модницям стильні туніки, адже люблять їх за універсальність. За лічені хвилини Ви здатні створити різноманітні варіації неперевершених образів разом із тунікою. У Вашої дитини ще до сих пір немає в гардеробі зручної туніки? Тоді настав час виправити це непорозуміння! Щоб Ваш шопінг був легким та вдалим, ми підготували для Вас багато корисної інформації!

Стильна туніка для дівчинки: чому варто придбати

У цього предмета гардеробу є не мала кількість переваг. І саме ці переваги роблять туніку улюбленим варіантом одягу. і зараз ми разом із Вами дізнаємось про всі переваги цієї річчі:

  • вільний силует

Зручна туніка для дівчинки не облягає фігуру. Тому така річ підійде для дитини з будь-яким типом тілобудови. Туніка допоможе приховати будь-які недоліки та підкреслити переваги. В такому одязі дитина відчуватиме себе впевнено.

  • комфорт

Завдяки вільному силуету дитина зможе отримати повну свободу у рухах. Ніщо не заважатиме активно проводити час та веселитись. Туніка – це ідеальний варіант вбрання для активних дітей.

  • універсальність

Ця річ відмінно поєднується з будь-яким типом одягу. Тому створити стильний образ буде надзвичайно легко! Поєднуйте улюблену туніку зі спідничками, джинсами або носіть у якості сукенки.

  • доступна ціна

Зазвичай, ця річ не вирізняється дороговизною. Тому матусі можуть спокійно придбати кілька варіантів тунік для своїх красунь.

Туніка для дівчинки білого кольору на короткий та довгий рукав з масивним принтом
Туніка для дівчинки – перегляд моделей на eButik.com.ua

Як носити туніку для дівчинки: створюємо стильні образи

Щоб спростити матусям життя, наша команда підготувала невеликий гід по створенню стильних образів зі зручною тунікою. Туніка-плаття для дівчинки найкраще поєднується з гетрами або колготками. А влітку можна обійтись високими білими підколінками. На вулиці прохолодно? Ви боїтесь, що Ваша маленька красуня замерзне у туніці? Не варто хвилюватись! Адже туніка відмінно поєднується з теплим кардиганом та пальто. Не забудьте про теплий аксесуар у вигляді стильного шарфа. Сорочка-туніка класно виглядає разом із брюками, легінсами та джинсами. Тому створити вдалий шкільний образ буде надзвичайно легко! А влітку можна одягнути коротку спідницю або шорти. Для підкреслення талії використовуйте тонкий пасок. Довга туніка відмінно виглядає як самостійний елемент дитячого гардеробу. Проте її також можна вдало поєднати з лосинами та джинсами. Светр-туніка стане чудовим доповненням до шкільного образу. Під неї Ви можете одягнути сорочку, блузку або зручну майку. Доповніть образ спідницею чи штанами. Отож, Ви вже вже встигли переконатись в універсальності цієї річчі?

Якісна туніка для дівчинки: огляд моделей

Для створення повсякденних образів дизайнери пропонують нам широке різноманіття дитячих тунік:

  • базова туніка для дівчинки

Для створення шкільного образу ідеально підходять базові моделі спокійних кольорів. Синій, сірий, смарагдовий, молочний якнайкраще підійдуть! Для виділення талії доповніть образ паском.

  • смужки

Одяг у смужку у цьому році – це беззаперечний тренд! Такий принт допомагає візуально видовжити фігуру Вашої дитини. А ще туніка у смужки виглядає надзвичайно стильно!

  • асиметрія

Цікаві спадаючі елементи та об’ємні деталі роблять образ Вашої дитини цікавим. Туніка з асиметрією розбавить гардероб маленької красуні та зробить її образ креативним.

  • яскраві кольори

Беззаперечно, дитинство – це про радість та щасливі моменти. Діти завжди надають перевагу соковитим кольорам. Адже яскраві відтінки покращують настрій! Помаранчевий, жовтий, салатовий, рожевий – ідеальні кандидати для створення яскравого образу! Яскрава туніка для дівчинки – це справжній маст хев! Така річ заряджатиме Вашу дитину на позитив та радісні емоції!

Найкращі тканини для пошиття

Розглянемо найпопулярніші варіанти тканин для пошиття дитячих тунік:

  • льон

Лляна туніка для дівчинки – ідеальний варіант для літнього спекотного дня! Адже цей матеріал відмінно пропускає повітря та дозволяє шкірі Вашого малюка вільно дихати. 

  •  бавовна

Класичний варіант матеріалу для пошиття дитячого одягу. Бавовна надзвичайно приємна до тіла та безпечна для шкіри Вашої дитини.

  •  шпатель

Зазвичай, з цього матеріалу виготовляють літні моделі. Найпопулярніший принт шпателю – квітковий. 

  • джинс

Денім обожнюють дорослі і малі. Туніка з такого матеріалу практична та зручна. Вона відмінно впишеться у дитячий гардероб.

  • шифон

Ще один відмінний варіант для літа! Повітряний та невагомий шифон приваблює своєю красою. 

  •  трикотаж

Більш практичного матеріалу для дитячого одягу годі шукати! Основна перевага трикотажу – він фактично не мнеться.

  •  плісе

Цей матеріал додає речам оригінальності. Плісирована туніка стане справжньою родзинкою образу Вашої донечки. 

Настав час для шопінгу!

Ви обожнюєте купувати одяг та не уявляєте свого життя без моди? Але Вам набридли довгі черги у магазинах та дорогі ціни? А ще Вас засмучує сумнівна якість речей?  eButik.com.ua – ось ідеальний простір для здійснення Ваших стильних мрій! Шопінг у  eButik.com.ua – суцільне задоволення. Ми вважаємо, що мода повинна бути доступною для кожного! Дешеві туніки для дівчинки у eButik.com.ua вразять Вас своєю універсальністю! З нами Ви легко та без зайвих клопотів можете придбати якісний дитячий одяг за приємною ціною. Ми завжди слідкуємо за усіма актуальними трендами. Тому наші колекції трендового одягу здатні задовольнити всі Ваші бажання! Створюйте моду власноруч. Не бійтесь втілювати найстильніші модні забаганки. З eButik.com.ua це можливо! З нами Ви можете виглядати на всі 100 щодня! Онлайн-шопінг ще ніколи не був таким комфортним! Не вірите? Не витрачайте дорогоцінний час та просто зараз перегляньте каталоги інтернет-магазину eButik.com.ua! Також не забудьте переглянути наш широкий асортимент стильних суконь для дівчинки. Бажаємо Вам приємного шопінгу та вдалого дня!

Прочитайте: Жіночі хустки – розповідаємо як їх носити

Дізнайтесь більше: Чоловічі футболки на літо – з чим носити та коли?