Трикотажні штани — познайомся з наймоднішими фасонами

Трикотажні штани — познайомся з наймоднішими фасонами

Я впевнена в тому, що багато хто з Вас на етапі прибирання в шафі, виявляє, що більшість штанів потрібно вже замінити. З цієї причини я вирішила полегшити Вам завдання і запропонувати кілька дійсно унікальних моделей, які будуть відмінно працювати для різних випадків. Добре мати у своєму гардеробі як класичну модель, яка підійде до більшої частини одягу, так і більш екстравагантну, завдяки якій образ викликатиме ефект “вау”. У сьогоднішніх пропозиціях Ти знайдеш як одні, так і інші трикотажні штани для жінок.

Які трикотажні штани в тренді ?

Жіночі трикотажні штани повинні бути зроблені в першу чергу з тканини хорошої якості. Високоякісна бавовна, яка є еластичною та дихає, завжди буде відмінно працювати. Взимку ми шукаємо тепліші моделі, тому можна обрати штани з матеріалу з товстішим переплетенням або зробити ставку на тонкіші та легкі штани, під які одягнеш колготки. Вибір неймовірно великий, і безумовно є, що обрати. Наш магазин пропонує виключно ті моделі, які вписуються в найгарячіші тенденції моди, але також і ті класичні моделі, які ми дуже любимо. В обліпку, кльош, завужені, палаццо, кюлоти – знайдеш усе, що Тобі потрібно!

Грайся з фасоном, кольором і візерунком!

Які трикотажні жіночі штани найчастіше обирають? Немає сумнівів в тому, що серед улюблених моделей є класичні завужені чорні штани з прямими штанинами. Чорний працює завжди й скрізь для кожної жінки, незалежно від типу фігури. Взимку із задоволенням обирають елегантні трикотажні штани сірого та темно-синього кольорів з декоративною модною кліткою. У цьому сезоні ми також робимо ставку на штани з куліскою на штанині, модними лампасами, але й еластичною талією.Тобі цікаві конкретні моделі? Нижче ми розглянемо їх усіх детальніше!

Модні трикотажні жіночі штани з магазину ebutik.com.ua
Трикотажні штани кюлоти з високою посадкою — магазин ebutik.com.ua

Трикотажні штани з висоою посадкою — must have!

Перша модель, яка вважається обов’язковою в гардеробі кожної жінки – це трикотажні штани з високою посадкою. Прямі штанини, висока посадка, декоративне зав’язування на бант і гладкий матеріал — гарантія красивого стрункого силуету. Трикотажні штани з високою посадкою можуть бути основою як для елегантного образу з сорочкою і піджаком, так і для роботи, але вони також чудово будуть працювати в комплекті з широким светром і зав’язаними черевиками на високій підошві. Цю модель, знайдеш в асортименті магазину ebutik.com.ua у самих різних кольорах, від класичного чорного, бордового і синього до супер модного червоного та трояндового, а також у багатьох інших кольорах.

Завужені штани в жіночих образах

Улюбленою моделлю трикотажних штанів для багатьох вишуканих жінок є завужена модель. Це неймовірно стильні штани, які часто з’являються в нарядах на роботу, у повсякденному житті, для важливих виходів і урочистостей. Найкрасивіше вони виглядають в поєднанні з високими шпильками. Ноги тоді доходять до самого неба, а силует оптично виглядає набагато стрункішим. Ми рекомендуємо завужені трикотажні штани з тонким ремінцем і тонким розрізом на штанині. У нашому асортименті знайдеш моделі не тільки зі звичайною посадкою, але й також з завищеною, які стануть ідеальним вибором для жінок з округлостями в області живота. Модель, яку ми хочемо порекомендувати найбільше цього разу — це неймовірно стильні завужені штани в модну клітку. Вони ідеально поєднуються з високими підборами, кросівками, кедами або ботильйонами зі шнурками.

Штани кльош — небанальний образ гарантовано!

А тепер пропозиція для тих, хто шукає незвичайних моделей, які так само забезпечували б модний та не бальний вигляд. Як щодо трикотажних штанів кльош для жінок? Цей фасон, як бумеранг, повернувся, щоб знову стати модним трендом, який користується успіхом не тільки у підлітків, але й у зрілих жінок. Штани кльош, як правило, екстравагантні, однак, добре поєднуються і в образах виглядають просто божественно. Ми любимо їх у поєднанні зі стьобаною пуховою курткою і масивними кросівками. Ах, я забула додати — цей крій відмінно робить стегна стрункішими!

Елегантні трикотажні штани з асортименту магазину ebutik.com.ua
Завужені трикотажні штани стануть у пригоді в створенні елегантного та вишуканого образу — доступні в магазині ebutik.com.ua

Елегантні трикотажні штани — модний образ на роботу

Трикотажні штани для жінок — це, перш за все, відмінна альтернатива елегантним образам. Вибір шикарних моделей, які можна одягнути на співбесіду, ділову зустріч чи святкову вечерю, дійсно великий. Це не тільки елегантні трикотажні штани з високою посадкою прикрашені тонкою оборкою, але й також сильні штани з вплетеною золотою або срібною ниткою, моделі з велюровими лампасами з оздобленими біжутерією кишенями або із застібкою на ґудзики зі стразами. Такі штани в супроводі з елегантною блузкою, шикарною сорочкою та стильним топом і піджаком, а також підборами, не раз справлять краще враження, ніж модна сукня.

Трикотажні штани у новій пропозиції нашого магазину

Як Ти вже знаєш — в пропозиції магазину ebutik.com.ua на Тебе чекає дуже великий вибір модних трикотажних штанів на усі випадки життя. Багато моделей на цю мить доступні за акційною ціною, і ті, які користуються попитом, зникають так само швидко, як і з’являються. Не відкладай покупку, переходь до перегляду нашої нової колекції прямо зараз!

 

Читай також: Іспанська блузка на літо – must have на всі випадки життя 

Дивись також: Жіночі довгі гетри – основа модного вигляду