Трикотажні сукні – обери свою модель!

Трикотажні сукні – обери свою модель!

Про трикотажні сукні знає чи не найкожна жінка. Вони стильні, максимально комфортні та такі універсальні. Це чудова інвестиція у Ваш гардероб, яка не вимагає складних комбінацій. Лише вдалі аксесуари і Ви зірка сьогоднішнього дня! Ще досі не знаєте, яку модель обрати для себе? Наші стилісти у цьому неодмінно допоможуть. Лише кілька порад і презентація стильних новинок цього сезону змінять Ваше ставлення до суконь з трикотажу. Отож, поїхали!

Трикотажні сукні – поєднання стилю та максимального комфорту!

Трикотажні вироби у цьому сезоні користуються неабиякою популярністю. Ця приємна на дотик тканина ідеально вписується в атмосферу холодного сезону. Вона з легкістю зігріє та подарує неймовірні почуття легкості, а головне максимального комфорту. А що ще потрібно для щоденного одягу? Стильні трикотажні сукні відносяться до елементу базового гардеробу. Здебільшого характеризуються простим пошиттям, довгим рукавом, круглим вирізом і приталеним фасоном. Такі сукні чудово поєднуються на щодень, для роботи, навчання або ж родинних зустрічей чи посиденьок з друзями. Вони можуть оздоблюватись декоративними ґудзиками, шнурованням, різними тканинними вставками. 

Базові трикотажні сукні – це однотонні моделі, які пасуватимуть практично у кожних модних експериментах. Саме такі сукні відіграють чудову основу для створення багатьох стильних поєднань для різних подій. Звичайно, колір має значення. Переважно це сукні у спокійній кольоровій гамі, проте у цьому сезоні неможливо обійтись без яскравого та насиченого кольору. Все залежить від Ваших особистих уподобань. Жіночі трикотажні сукні обожнюють поєднання з класичними пальтами, трендовими еко-шубами, дублянками та навіть пуховими куртками. Вони є надзвичайно універсальними та практичними, тому ніколи не вийдуть з моди. Різноманіття моделей Вас приємно вразить. Йдеться не лише про сукні по фігурі, але й моделі оверсайз різної довжини. Без вагань кожна красуня, гарантовано знайде щось для себе. Бажаємо успіху!

Коротка трикотажна сукня оверсайз з високою горловиною і довгим рукавом світло-рожевого кольору
Трикотажна сукня – актуальні фасони на eButik.com.ua!

Перегляд актуальних моделей цього сезону

Без сукні ми не можемо уявити жіночий гардероб. Адже кожна жінка у ній почувається впевнено, жіночно, романтично та привабливо. Для кожної з нас важливими є почуття вартості. Ми прагнемо отримувати компліменти, насолоджуватись захопленими поглядати оточуючих і почуватися впевнено, незважаючи на погоду за вікном. Трикотажні сукні допоможуть отримати такі відчуття у простих, щоденних образах. Для того, щоб виглядати на висоті не завжди варто вибирати вечірні сукні, масивні прикраси, яскраві аксесуари та розкішні моделі одягу. Базовий гардероб також може бути стильним і не менш привабливим. Отже, давайте переглянемо популярні фасони суконь з трикотажу цього сезону:

  • трикотажні сукні по фігурі

Приталені фасони найчастіше з’являються у колекціях відомих брендів. Вони ідеально підкреслять сильні сторони фігури та змусять чоловічі серця битись частіше. Такі сукні додають сміливості та ідеально поєднуються з іншими елементами гардеробу.

  • трикотажні сукні з високою горловиною

Сукні з високою горловиною – чудове рішення на холодний сезон. Вони допоможуть створити затишні поєднання лише за кілька хвилин. Також висока горловина допоможе врівноважити пропорції фігури, приховати пишний бюст і широкі плечі.

  • сукні з довгим рукавом

Сукні з трикотажу не можуть обійтись без довгого рукава. Саме цей елемент одягу створює стриманий і лаконічний характер. Такі сукні гарантовано не залишать нікого байдужими. Адже довгий рукав у різному пошитті – це своєрідна родзинка, яка додає оригінальності Вашому образу. Ідеальний вибір на зиму!

  • сукні міді

Довжина міді користується популярністю у зимовий сезон. Вона вважається оптимальною для різних типів фігури і додає затишку будь-якому образу. Сукні міді часто поєднують з високими ботфортами, масивними челсі чи класичними чоботами на високому каблуку.

  • сукні оверсайз

Мабуть, найулюбленіша модель практично кожної жінки. Розширений крій, вільний фасон допоможуть в делікатний спосіб приховати певні недоліки жіночої фігури. Сукні з трикотажу оверсайз створені для розслаблених і щоденних образів. Якщо ж Ви перш за все цінуєте комфорт, тоді ця модель саме для Вас!

Трикотажні сукні – поради наших стилістів

Ми вже дізнались, які фасони суконь варті уваги у цьому сезоні. Проте давайте поговоримо про правила вибору. В першу чергу звертайте увагу на склад тканини. Трикотаж за своїми властивостями є надзвичайно м’яким, ніжним і приємним на дотик. При правильному догляді на довгий час зберігає свій первісний вигляд, не сковує рухів і не спричиняє жодного дискомфорту під час тривалого носіння. Обирайте вироби з високим вмістом натуральних волокон. При виборі фасону, враховуйте всі особливості Вашої фігури. Не доречно підкреслювати те, що варто приховати. В будь-якому разі сукню оверсайз Ви можете доповнити широким, вузьким ременем або високим корсетом для коригування фігури. Якість швів також відіграє важливе значення. Адже саме вони вказують на довговічність виробу. Колір і дизайн – особистий вибір кожного, проте не бійтесь експериментувати!

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.com.ua створений для комфортних і вигідних покупок у мережі. Саме у нас Ви знайдете трендові моделі одягу за максимально доступними цінами. Адже ми прагнемо робити моду доступною для кожного. Широкий асортимент стильного вбрання здивує Вас різноманіттям моделей, фасонів і кольорів. А дешеві трикотажні сукні може придбати кожна модниця. Щоденні знижки, тематичні акції та цікаві пропозиції чекають на Вас у eButik.com.ua. Це місце стилю, модних новинок і приємних цін. Запрошуємо на покупки вже сьогодні!

Читайте: Короткий базовий топ – основа для будь-якого образу

Перегляньте: Базова колекція для мам!