Трикотажні жіночі жилети – ідеї для святкових образів!

Трикотажні жіночі жилети – ідеї для святкових образів!

Про трикотаж знає кожна жінка. Оскільки у цьому сезоні він б’є всі рекорди продажу. Якщо Вам набридли сукні та костюми з трикотажу, але цей матеріал підкорив Ваше серце, вихід є! Зустрічайте стильну новинку цього сезону – жіночі трикотажні жилети. Саме вони створені для затишних і не менш модних образів. А ще це чудовий вибір для стилізацій на свята. Не знаєте як поєднувати їх у святкових образах, читайте нашу статтю. У ній Ви знайдете лише найкращі поради від наших експертів.

Трикотажні жіночі жилети – поєднання стилю та максимального комфорту!

На свята хочеться виглядати не лише стильно, але й зручно. Адже сімейні зустрічі – це не про модні покази та яскраві наряди, а про комфорт і хороше почуття смаку. Звичайно після довгої розлуки рідні не в першу чергу звертають увагу на Ваше вбрання, проте про його зовнішній вигляд і доречність забувати не варто. Трикотажні жіночі жилети – універсальна новинка для Ваших модних і практичних комбінацій. Їх можна поєднувати як і з класичними елементами гардеробу, так і звичайними джинсами. Хтось обожнює носити їх комбінуючи з гольфами чи сорочками, а хтось сміливо одягає на голе тіло. Вибір за Вами! Наші стилісти просто в захваті від цієї новинки, яка не лише приваблює простим і лаконічним пошиттям, але й стильним дизайном. 

Адже трикотажні жіночі жилети в принт – справжня знахідка для Вашого гардеробу! У цьому сезоні лідирує всіма улюблена геометрія. Принт в клітинку, смужки чи горохи – вічна класика для повсякденних образів. Такі трикотажні жилети захоплюють легкістю, ніжністю, а також забезпечують тіло теплом. Інколи їх одягають спеціально для створення багатошарового поєднання. У святкових образах жіночі жилети з трикотажу зустрічаються у комбінаціях з класичними сорочками та тканинними штанами. Це найвдаліше поєднання для родинних посиденьок, довгих розмов і теплих обіймів. Трендові трикотажні жіночі жилети виготовляються також у яскравому дизайні. Вони створені, щоб привертати увагу оточуючих і найбільше імпонують сміливим жінкам. Адже у цьому сезоні колір має значення. І про це ми поговоримо детальніше.

Трикотажний жилет в геометричний принт світло-сірого кольору в поєднанні з коричневим гольфом і молочними штанами
Трикотажний жіночий жилет – актуальні фасони знайдете на eButk.pl!

Ідеї для святкових образів з трикотажними жилетами в головній ролі!

Улюблена рубрика багатьох модниць: ідеї стильних образів. Адже це чудова нагода звернути увагу на певні помилки у своєму образі, дізнатись багато цікавих і сміливих комбінацій і найголовніше – наважитись на кардинальні зміни. Трикотажні жилети увійшли в моду давно. Проте з часом вони втратили свою актуальність, яку у цьому сезоні дизайнери відродили з новою силою. І це не дивно! Адже сучасна мода є надзвичайно мінливою. Отож, давайте переглянемо стильні комбінації на зимові свята:

  • трикотажні жіночі жилети з широкими штанами

Широкі штани у цьому сезоні завоювали справжнє місце під сонцем. Жоден стильний образ неможливо уявити без розкльошених джинсів з високою талією. Модні дизайнери наважились поєднати їх з об’ємними трикотажними жилетами та білими сорочками. У цьому образі варто залишати кінці сорочки та комір на випуск. Така деталь додасть оригінальності та дещо урізноманітнить образ. Не забувайте про аксесуари. Делікатні ланцюжки, браслети та круглі сережки – виглядатимуть надзвичайно стильно.

  • трикотажні жіночі жилети з шкіряною спідницею

У цьому сезоні всі тренди про еко-шкіру. Саме шкіряні спідниці по фігурі ідеально виглядають у комбінації з трикотажем. Це чудова нагода представити свій новий стиль. Варто лише вибирати моделі одягу в ніжних кольорах. Найкраще поєднується бежевий верх в геометричний принт з коричневою спідницею. Для цікавості можете додати сорочку. Жилети з V-подібним вирізом і розстібнутий комір сорочки ідеально виглядатиме з мінімалістичною підвіскою.

  • трикотажні жилети з сорочкою з об’ємними рукавами

Об’ємні рукава – родзинка даного образу. Вони ідеально врівноважують пропорції фігури жінкам, які мають вузькі плечі. Об’ємний верх ідеально поєднується з завуженим низом. Виберіть улюблені скінні та додайте яскраві аксесуари. Такий вибір зробить Ваш образ надзвичайно стильним. Переконайтесь у цьому самі.

Трикотажні жіночі жилети – перелік актуальних дизайнерських рішень

Про святкові образи ми з Вами поговорили, перейдемо до теми дизайну. При виборі того чи іншого вбрання ми в першу чергу звертаємо увагу на зовнішній вигляд. Потім оцінюємо якість тканини, пошиття та рівномірність швів. Модні трикотажні жіночі жилети просто ідеальний привід додати цікавої родзинки у власний образ. Це новизна, яку часто модні стилісти використовують у своїх поєднаннях. Однотонні фасони здебільшого пасуватимуть для щоденних образів в мінімалістичному стилі. Тому сьогодні ми розглянемо принтовані моделі. Геометричний візерунок – ідеальне рішення для стриманих комбінацій. Це вічна класика, яку обожнює практично кожна жінка, незважаючи на власний вік. Клітинка є доволі популярною вже кілька сезонів поспіль. На ринку модної індустрії можна знайти “гусячу лапку”. Це принт який дещо схожий до клітинки, який у давнину обожнювали носити аристократи. Базовим поєднанням кольорів є чорний та білий. Ви можете поекспериментувати як і з пастельними відтінками, так і з насиченими кольорами. Все залежить від Вашої впевненості та емоційного стану. Смужки чудова нагода відвести погляд від зайвих сантиметрів. А горохи у свою чергу підкреслять усю романтичність святкового образу.

Час для покупок!

Швидкий розвиток онлайн-покупок оцінили практично всі любителі шопінгу. Адже це зручно, вигідно і доступно. Варто лише мати підключення до Інтернету і все Ви готові до стильних покупок. Лише кілька натискань відділяють Вас від омріяного одягу. Інтернет-магазин одягу eButik.pl презентує широкий вибір актуального вбрання за доступними цінами. Висока якість, різноманіття кольорів і моделей Вас приємно здивують. Дешеві трикотажні жіночі жилети також доступні на eButik.pl. Не зволікайте з покупками, а вирушайте на них просто зараз!

Читайте: Жіноче пальто в клітинку – знайди свій омріяний фасон!

Подивіться: Кольори свят – який вибрати в цьому році?