Трендові кольори осені за версією Pantone

Трендові кольори осені за версією Pantone

Кожен сезон не обходиться без модних новинок і нових кольорових рішень. Адже це запорука стилю та оригінальності. Трендові кольори осені відіграють важливу роль у зовнішньому вигляді вбрання та й взагалі по-особливому впливають на емоційний стан. Класика завжди буде в моді, проте яскраві відтінки дозволяють експериментувати. Вони символізують рішучих і сміливих жінок і так подобаються модним дизайнерам. Ще досі вагаєтесь, які кольора варто додати до свого гардеробу? Ця стаття для Вас! Поспішайте дізнатись, що буде в моді цього сезону за версією Pantone.

Що таке Інститут кольору Pantone?

Чи не кожній модниці відомий Інститут кольору Pantone. Саме тут черпають своє натхнення знавці моди та жінки, які полюють за гарячими трендами. Дизайнери з нетерпінням чекають проголошення актуальної палітри кожного сезону для створення нових шедеврів. Цей інститут носить звання в області колористики. Щорічно, працівники проводять дослідження та визначають головний колір року. Незважаючи на рік його заснування, а саме 80-ті роки минулого століття, вибирати популярний колір почали лише з нового тисячоліття. У 2000 році вперше було проголошено актуальний колір світовій громадськості. І від того моменту кожного року, світ дивують нові кольорові рішення. Основним завданням працівників інституту є складання трендової палітри. Вона формується кожних півроку, відповідно до аналізів світових колекцій знаменитих дизайнерів. Pantone аналізує все і лише тоді оголошує свій вердикт.

Сорочка в клітинку біло-синього кольору в поєднанні з чорним коротким топом і штанами
Кольори осені – трендові моделі одягу на eButik.com.ua!

Яскраві кольори осені, які повинні бути у Вашому гардеробі

У час перехідного сезону ми все частіше звертаємось до сірої чи чорної класики. Саме це символізує час для змін! Актуальні кольори осені гарантовано здивують Вас своїм різноманіттям. Вони з легкістю допоможуть кардинально змінити свій стиль, настрій та самопочуття. Незважаючи на погану погоду за вікном, не варто нудьгувати. Адже цей сезон багатий на модні експерименти та екстравагантні рішення. Кольори осені, які підготували для Вас наші експерти проголошені найпопулярнішими у цьому сезоні. Давайте переглянемо яскравий бум, який чекає саме на нас!

  • green bee

В перекладі, означає зелена бджола. Цей насичений зелений відтінок сколихнув усі моді подіуми та не лише індустрію моди. Він символізує бадьорість, відродження та енергію. Його так багато у природі, тому більшість називає зелений кольором життя і гармонії. У модних поєднаннях легко комбінується як з яскравими, так і класичними відтінками. Але будьте обережними у комбінації з насиченим червоним, адже це сміливий жест, який притаманний відважним і впевненим жінкам

  • tomato cream

Перекладається, як томатний соус. Саме цей відтінок затьмарює усю осінню палітру. Він нагадує колір гарбуза, який чудово вписується у атмосферу осені. Помаранчевий обожнюють практично всі. Але наважитись на яскраву новинку, може не кожна. Хоча даремно! Цей колір так званий осінній антидепресант. Адже він з першого погляду викликає позитивні емоції та дарує тепло, енергію, щастя. Найкраще він поєднується з синім, бургунді та коричневим. Не слід забувати про оливковий, бежевий, зелений, фіолетовий та хакі. А також про класичні та пастельні відтінки.

  • ibiza blue 

Синя Ібіца. Колір холодний, незважаючи на літню назву. Цей насичений синій підкорив серце не однієї жінки. Він символізує спокій та врівноваженість. Трикотажні костюми, кашемірові пальта та в’язані светри – просто заполонили гардероби успішних модниць. Насичений синій пасуватиме практично кожному кольоротипу зовнішності, тому не зволікайте та запалюйте синім у цьому осінньому сезоні.

  • illuminating

Означає – осяйний. Сонячний колір, який неодмінно зігріє Вас цієї осені. Його обирають життєрадісні натури, котрі з легкістю та впевнено долають життєві перешкоди. Він створений, щоб сяяти. Тому Вас у ньому запам’ятають надовго. Жовтий колір для багатьох символізує тепло та гармонію. Наші стилісти радять у поєднаннях не забувати про її важливість.

Базові кольори осені згідно з Pantone

Базові кольори осені також вражають своїм різноманіттям. Не лише яскраві відтінки лідирують у цьому сезоні. Давайте переглянемо ніжні та пастельні кольори осені, які пасуватимуть любителям мінімалізму та романтичності:

  • perfectly pale

В перекладі – бездоганно блідий. Цей колір здатен створити стильні однотонні образи, які ідеально пасуватимуть любителям спокійної палітри. Не забувайте про аксесуари. Ви з легкістю можете додати до свого total look яскраву хустку, сумку чи сережки.

  • ultimate gray

Досконало сірий відтінок, який чудово вписується у базовий гардероб. Його обожнюють практично всі жінки, котрі не люблять перебувати у центрі уваги, а віддають перевагу нейтральним образам. Трикотажні костюми в рубчик якнайкраще виглядатимуть у цьому кольорі.

  • olive branch

Колір оливкової гілки – стриманий, привабливий та вишуканий. Саме він ідеально вписується у осінню палітру та презентує колекцію стильного верхнього вбрання, твідових костюмів, лаконічних жакетів і улюблених класичних брюк. Класичні кольори осені на думку модних експертів у цьому сезонні виглядають саме так!

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.com.ua презентує стильне вбрання, яке виділяє популярні кольори осені. Саме у нас Ви знайдете широке різноманіття моделей та кольорових рішень, які сподобаються навіть найвибагливішим модницям. Покупки в мережі значно економлять час і кошти. Лише кілька натискань відділяє Вас від омріяного одягу. Ми цінуємо наших клієнтів і дивуємо їх високоякісним вбранням у доступних цінах. Ми любимо робити моду доступною для кожного. Запрошуємо на покупки в eButik.com.ua!

Подивіться: В’язані сукні – перегляд затишних моделей

Читайте також: Топ 5 осінніх стилізацій