Трендова весняна куртка, в якій Ти проходиш пів сезону!

Трендова весняна куртка, в якій Ти проходиш пів сезону!

Попри те, що до весни ще трохи часу, варто вже зараз потихеньку підготовлювати свій гардероб до нового сезону. У ньому точно повинна бути жіноча весняна куртка, яка захистить від вітру і додасть образам виразності. Отже, запрошуємо на огляд легкого верхнього одягу, який ідеально підійде для перехідного сезону та для цих трохи прохолодних весняних днів!

Модні куртки на весну – ти вже маєш?

Ми переглянули в інтернеті безліч репортажів з поточних показів мод та акаунтів в Instagram та виділили для Вас найважливіші тенденції щодо модних весняних курток. Найважливішим висновком, який приходить після перегляду репортажів з подіумів є те, що цього року однозначно правлять універсальні та зручні фасони. Варто забути про дивні фасони, які перешкоджають вільному руху, привіт простоті! Фасон повинен бути легким, безтурботним і в casual стилі, звичайно, з урахуванням усіх переваг жіночого тіла, але без перебільшення. Така тенденція випливає з того факту, що протягом минулого року ми часто були змушені сидіти вдома, де ми ходили в капцях та зручних штанах. Тому в новому сезоні ми переносимо цей комфорт на вулиці, щоб під час виходів нам було якомога зручніше. Ось перед Вами наймодніші крої та фасони весняних  курток, які будуть освоювати вулиці в найближчі місяці.

Весняна куртка-сорочка – познайомся з shacket

Модні впливові жінки дуже полюбили куртки-сорочки, або так звані shackets. Їх загадкова назва походить від тонкого поєднання англійських слів “shirt “(тобто сорочка) і “jacket” (тобто куртка). Такі моделі шиються зазвичай з грубшої фланелі, дуже часто ми зустрічаємо їх в крою oversize. Вони нагадають старий чоловічий робочий одяг, що є тенденцією, яку сильно популяризують у цьому році найбільші будинки моди. Shackets притаманний безтурботний та casual стиль, й тому, багато жінок люблять носити їх для контрасту в елегантніших образах. Куртка-сорочка буде відмінним варіантом навесну, і ти також зможеш носити її й пізніше, також восени. Завдяки широкому крою та опущеній лінії плечей можна одягнути під неї навіть товстий светр в холодну погоду. Схоже, що ця тенденція залишиться з нами надовго, тому не переймайся, що це лише вигадка на один сезон.

Фланелеві картаті сорочки є надзвичайно універсальними - магазин ebutik.com.ua
Куртка-сорочка в клітинку, тобто модний shacket – магазин ebutik.com.ua

Фланелеві картаті сорочки, які дали життя курткам shacket, належать до 90-х років XX століття. Куртки-сорочки є надзвичайно універсальними та можна їх носити різними способами. Ви дуже легко поєднаєте їх зі спортивним комплектом та кросівками або з вільними джинсами slouchy і коротким топом. У будь-якому випадку ви будете виглядати невимушено, але другий образ є трохи елегантнішим. Куртки-сорочки з’явилися в салонах приблизно минулої осені, тому тепер ви можете схопити найкращі моделі на розпродажі. Хто знає, які супер модні та, до речі, дешеві жіночі весняні куртки вам вдасться знайти!

Пастельна весняна куртка – солодка цукерка

У цьому сезоні одним з найбільших трендів також будуть пастельні куртки, що нагадують кольорові цукерки або цукрову вату. Ідея зародилася в головах дизайнерів після важкого 2020 року, який викликав у нас чимало гіркоти та печалі. Тому пастельна весняна куртка покликана привнести в наші образи радість та оптимізм, а заодно і в усе життя. Згідно з останніми тенденціями такий верхній одяг повинен бути в основному теплим та зручним, але й також цікаво демонструвати стильний наряд з під розстебнутої куртки. Чи спокусилися вже зірки на пастельні весняні куртки? Звичайно, що так! Серед них сестри Хадід, Емілі Ратайковскі та Хейлі Бібер. На рубежі сезонів ми постійно думаємо про куртки, вистачить тільки змінити їх товщину, та тонка пухова куртка буде просто те, що потрібно. Шукай стьобані моделі з класичним геометричним рядком або декількома оригінальнішими. Відомо, що в моді чим більше відхилення від усталених схем, тим краще!

Добре, але з чим тоді носити пастельні пухові весняні куртки? Найкраще їх поєднувати з іншими пастельними речами, але також й з сірими та білими. Цей верхній одяг добре поєднується, особливо з вільнішими спортивними штанами, але також й з синіми джинсами або білими в обліпку. Та які ж пастельні кольори обрати, щоб бути в тренді моди? Така легка весняна куртка має чудовий вигляд у блідо-рожевому, світло-блакитному та світло-жовтому відтінках, але й також у фісташковому. Не бійся того, що швидко заховаєш до шафи куртку такого типу — вона стане Тобі в пригоді й пізніше, на початку осені.

Стильна пастельна куртка зробить образ цікавішим - магазин ebutik.com.ua
Пастельна демісезонна куртка це ідеальний варіант навесну – магазин ebutik.com.ua

Хутряна весняна куртка – трошки елегантності

Модний shacket та кольорова стьобана весняна куртка — це відмінний варіант, особливо для жінок, які полюбляють образи в спортивному стилі. Можеш також, що правда створити свій look таким способом, щоб отримати більш жіночний outfit за допомогою вишуканих штанів чи аксесуарів. Але якщо Тебе цікавить трохи інший напрямок в моді, то Тобі мають сподобатися короткі весняні куртки з екохутра або дублянки. І хоча вони не настільки ж універсальні, як раніше описані моделі, однак, вони надають образу більшої жіночності. Парадоксально, що вони нагадують одяг пастухів овець, що ідеально корелює з тенденцією проникнення робочого одягу в міський casual. Весняна хутряна куртка або модель з екоовчини точно буде хітом, в якому ти проходиш половину сезону. Під їх вільні фасони ти легко зможеш одягнути блузки з довгим рукавом або тонкі светри з високим коміром. Такий верхній одяг ідеально виглядає разом зі штанами – білими в обліпку чи звичайними джинсами з потертостями.

Як ви бачите згідно з останніми тенденціями, схоже, що типово елегантні весняні куртки поступаються місцем більш спортивним моделям. Жінки, які, незважаючи ні на що, абсолютно не відчувають цієї моди та хочуть завжди виглядати жіночно та вишукано, завжди можуть звернутися до класики. Зрештою, є також модні пальто, шкіряні куртки-косухи та елегантні піджаки. Хоча варто звернути увагу й на те, що стьобана жіноча куртка теж може бути більш жіночною, якщо обрати модель з підкресленою талією. Окрім цього, можна просто одягнути туфлі на високих підборах, щоб кожен тип куртки набув більш вишуканого відтінку. А для вас яка тенденція цього сезону, пов’язана з весняними куртками є ближчою? Чи будете ходити в пастельних тонах?

 

Читай також: Шкіряні жіночі сумки – позачасовий шик 

Дивись також: Утилівки на день святого валентина – що замість суконь?