Тренди 2022 року – переглянь, що буде в моді!

Тренди 2022 року – переглянь, що буде в моді!

Обожнюєте крокувати в ногу з модними тенденціями? Тоді Ви потрапили у правильне місце! Саме ця стаття допоможе дізнатись про найпопулярніші тренди 2022 року. Це дасть змогу підкреслити свою індивідуальність, любов до модних експериментів і стильних новинок. Наші стилісти з легкістю представлять актуальні поєднання та трендову кольорову палітру, без яких неможливо обійтись у цьому сезоні. Зима не привід залишитися в тіні. Тому поспішіть переглянути модні новинки вже сьогодні!

Тренди 2022 року – на що варто звернути увагу?

Цього року модні стилісти здивували багатьох різноманіттям популярного вбрання. Якщо враховувати новинки минулого, то 2022 рік налаштований на кардинальні зміни. Більше кольору, клітинки, екстремальної довжини та вільних фасонів! Спортивний стиль настільки увійшов в моду, що більшість з радістю одягають костюми на роботу чи навчання. Універсальність і практичність на першому місці. Тренди 2022 року захоплюють яскравістю та непередбачуваністю. Паєтки у цьому сезоні стануть справжнім маст хевом. Навіть весняні комбінації важко уявити без їх участі. Щодо кольорової палітри, варто звернути увагу на соковиті колірні поєднання. Сміливо вибирайте помітні моделі, які неодмінно виділять Вас з натовпу. Яскраво-бузковий та жовтий – фаворити цього сезону! Не варто забувати про жіночність. Тонкі бретелі, ремінці та оголені плечі також варті Вашої уваги. 

Гарячі тренди 2022 року допоможуть кожній зберегти свою особливість і жіночність. Більшість дизайнерів борються за свободу. Одяг повинен бути зручним, легким і доступним. Кожна з нас не повинна губити своє «Я» за стильними стандартами, а навпаки виділити свою індивідуальність. Торочки на сукнях, светрах і блузках не збираються втрачати своєї популярності. Вони підкорять не лише вечірні комбінації, але й щоденні образи. Стильні тренди 2022 року виходять за рамки заборон. У цьому сезоні кожна повинна сяяти та підкорювати своєю неповторністю. Дизайнери не зупиняються дивувати, адже після самоізоляції багатьом хочеться заявити про себе.

Спортивні штани помаранчевого кольору в поєднанні з коротким топом в смужки
Тренди 2022 року – актуальні фасони на eButik.pl!

Новинки 2022 року!

Модні експерти обожнюють обговорювати новинки, які чекають на нас у цьому році. Адже більшість налаштовані на стильні та вишукані результати за допомогою екстравагантних поєднань. Новий рік – нові тренди! Цей сезон гарантовано вразить прихильниць сміливих образів. Чому? Дізнаєтесь згодом у нашій статті. Тренди 2022 року допоможуть кожній з нас виглядати стильно у новому році. Це чудова можливість змінити свій стиль і здивувати всіх новим амплуа. Отже, перейдемо до переліку модних трендів 2022 року!

  • костюми зі спідницею

Жіночі костюми продовжують підкорювати серця багатьох модниць. Проте варто звернути увагу на фасони у стилі 90-х. Більшість модних експертів вважають їх доволі універсальними. Адже жакет і спідницю можна носити окремо. Такі образи стануть доречними для будь-яких подій, слід лише пам‘ятати про аксесуари.

  • сорочки в смужки

Сорочки в смужку допоможуть освіжити образ і додадуть оригінальності. Вибирайте моделі у пастельних і яскравих відтінках. Насолоджуйтесь стилем і елегантністю водночас!

  • принт омбре і тай-дай

Про поєднання кольорів дизайнери згадують доволі часто. Омбре – стильний вибір кожної з нас. А принт тай-дай – унікальна можливість для модних експериментів. Великою популярністю користуються повсякденні кофти та костюми у цих принтах. Тому не зволікайте з вибором.

  • піджаки оверсайз

Вільні фасони не збираються залишати нас у цьому сезоні. Такі піджаки гарантовано стануть стильною основою у Вашому гардеробі. Тренди 2022 року презентують фасони з пишними плечима та приталеним силуетом. Також лідирують твідові моделі в яскравих кольорах.

  • блискітки та яскраві кольори

Сяяти у цьому році повинна кожна з нас. Все більше жінок обирають сміливі відтінки та з легкістю наважуються на паєтки та блискітки. Особливо вечірні наряди важко уявити без грайливого переливання. Не бійтесь виділятись серед інших!

  • стьобаний одяг

Верхнє вбрання приваблює неординарним пошиттям. Прошите полотно не вимагає додаткового обігрування та складних додатків. Стьобані парки, пальта, куртки та бомбери стануть найбажанішими у цьому сезоні. Переконайтесь у цьому самі!

Тренди 2022 року – принти, кольори та текстури!

Насичені кольори – головний мотив сезону. Ідеальна можливість наважитись на довгоочікувані зміни. Класичні відтінки набридли у щоденних комбінаціях, тому варто звернути увагу на жовтий, помаранчевий та неоново- фіолетовий. Все відповідно до кольорової палітри Pantone. Металізовані сукні та комбінезони повинні бути у Вашому гардеробі. Стилізуйте їх зі шкіряними ботфортами та пухнастими сумками. Такі поєднання гарантовано не залишать нікого байдужими. Принт в ромби ідеально презентується на трикотажних жилетах, пальтах, жіночих спідницях. Класичне поєднання чорного та білого витісняють кольорові поєднання. Джинсове вбрання знову в моді. Суцільний денім з необробленою джинсовою тканиною – хіт цього сезону. Тренди 2022 року не забувають про еко-хутро та трикотаж. Тому любителям затишних образів не варто перейматись!

Час для покупок!

Зимовий сезон надихає на покупки в мережі. Це доволі вигідно, зручно та економно. Інтернет-магазин одягу eButik.pl – місце трендового вбрання та стильних комбінацій. Саме у нас Ви знайдете актуальні тренди 2022 року в приємних цінах. Різноманіття моделей та фасонів Вас приємно здивує. Адже ми невпинно слідкуємо за стильними новинками. Нас мотивують щирі посмішки, стильні образи та красиві жіночі силуети. Ми прагнемо робити моду доступною для кожної. Жінки заслуговують на приємні компліменти та захоплені погляди оточуючих. Це можливо завдяки покупкам в eButik.pl

Читайте: Жіночі велюрові костюми, бестселери зими!

Подивіться ще: Жіночий гольф – дізнайся топ 5 моделей!