Тренди на осінь 2021 – перевір, що буде в моді у наступному сезоні!

Тренди на осінь 2021 – перевір, що буде в моді у наступному сезоні!

Літо вже добігає кінця. А це означає, що настав час подбати про осінній гардероб. Головні тренди на осінь спрямовані на відчуття затишку та комфорту. Дизайнери не змушують нас сумувати осінніми вечорами, адже створюють яскраві колекції одягу. Забудьте про чорно-сіру палітру. У цьому сезоні ми будемо носити соковиті кольори! Ми переносимо всю цю яскравість з літнього сезону в осінній! А чому б і ні? Ви боїтесь загубитись у модних трендах? Ви опинились в правильному місці в правильний час! Наша команда із задоволенням розповість Вам про гарячі тренди цього сезону! З нами Ви завжди залишатиметесь у тренді!

Тренди на осінь в жіночій моді: принти та матеріали 

Зараз ми розглянемо разом із Вами найпопулярніші варіанти принтів та матеріалів:

  • мілітарі

Важко пригадати хоча б один сезон, в якому не було б вбрання у кольорі хакі. І цей сезон не став винятком. Одяг у стилі мілітарі – абсолютний тренд року.

  • леопард

Тваринні мотиви у цьому сезоні зустрічаються фактично у кожному предметі гардеробу. І найпопулярнішим принтом вважається леопардовий. Головні тренди на осінь точно не обійдуться без леопарду! 

  • прозорість 

Мереживо, органза знову у тренді. Ніжна сексуальність – Ваша головна зброя цієї осені. 

  • матова шкіра 

У цьому сезоні модним виявився стиль гранж. Шкіру ми зустрічаємо фактично у всіх її проявах. Тотал leather look – цікавий варіант для не буденного дня! Можливо варто наважитись? 

  • в‘язані речі 

Восени нам хочеться відчути затишок та комфорт. В’язані кофтинки та кардигани – це справжня есенція для Вашого гардеробу. Чого тільки варті м‘які в’язані шкарпетки! 

  • денім

Без цього матеріалу ми ну ніяк не можемо прожити! Наші улюблені джинси, круті курточки та спідниці – без них важко уявити ідеальний осінній гардероб. Речі з деніму – справжній маст хев! 

Довге пальто на зав'язку бежевого та кавового кольору з відкритим коміром
Трендове осіннє пальто – більше моделей на eButik.com.ua!

Трендові кольори на осінь

  • бурштиново-помаранчевий

У цьому році ми здатні насолоджуватись теплою палітрою кольорів. Сміливо комбінуйте цей фантастичний відтінок з бежевим, шоколадним, блакитним та чорним. Також цікаво виглядають образи у моно луках. Адже помаранчевий – цілком самодостатній колір і він неймовірно виглядає у образах. 

  • класичний синій

Важко уявити осінній образ без насиченого синього кольору. Цей урочистий та елегантний образ наголошує про Ваш беззаперечний смак. Він відмінно комбінується з контрастними кольорами. 

  • лимонний

Цей сонячний колір приваблює з першої секунди. Він заряджає на позитив та дарує хороший настрій. У осінніх образах лимонний займатиме головні позиції. Такий колір сміливо може стати головним акцентом образу! Яскраві тренди на осінь важко уявити без цього фантастичного кольору!

  • насичений зелений

Глибокий та виважений зелений додасть Вашому образу шарму. Він ефектно виглядатиме на тлі міських пейзажів у поєднанні з винним або молочним. Колір молодості та життя точно повинен опинитись у Вашому осінньому гардеробі! 

Тренди на осінь в жіночій моді 

Вишукані тренди на осінь – це про стриманість та елегантність. У цьому сезоні ми носитимемо блузи з бантом. Так, ми повернемось у далекі 70-ті роки минулого століття. Такі блузи відмінно поєднуються з брюками з високою талією, трапецієподібними спідницями, а також з екстравагантними шубами з кольорового хутра. Давайте трохи поговоримо про аксесуари. Шкіряні або замшеві рукавиці – це справжній маст хев для осіннього періоду. Вони якнайкраще захистять Ваші ніжні ручки від пронизливих вітрів. В холодні дні ми бажаємо відчути тепло та затишок. Дизайнери пропонують нам закутатись у об‘ємні светри з довгими рукавами. І ті рукава будуть стирчати з-під пальто. Такі светри класно поєднуються з в‘язаними брюками та спідницями. У цьому сезоні на нас чекає фантастичне повернення брюк-кюлотів. Ця річ вразить Вас своєю універсальністю. Восени ми рекомендуємо Вам обирати шкіряні або вовняні кюлоти. Не забуваємо про практичність: спідниця міді – Ваша головна покупка. Така річ відмінно комбінується з будь-яким верхом. І вона личить будь-якому типу жіночої фігури. 

Тренди на осінь в чоловічій моді 

Ми пропонуємо Вам розглянути актуальні тренди на осінь. І зараз ми поговоримо про чоловічу моду: 

  • плащі та пальто

У цьому році верхній одяг зі шкіри користується неабиякою популярністю. Обираєте стильне пальто для свого чоловіка? Тоді ми рекомендуємо Вам придивитись до подовжених моделей вільного крою. Також цікавим варіантом стануть пальта та плащі у клітинку. 

  • костюми

Класична мода захопила нас із головою. Надавайте перевагу ідеальному крою. Костюм повинен правильно сидіти по фігурі та мати складний фасон або цікаве поєднання фактур.

  • монохромні луки

Так-так, цей стилістичний прийом використовується і для створення чоловічих образів. Наша команда рекомендує Вам спробувати створити образи у червоному, білому, синьому кольорах. Наважтесь на модні експерименти!

  • яскраві кардигани та светри

Восени краще розбавити свій образ яскравим акцентом, аніж занурюватись у тьмяні кольори. Створіть собі настрій за допомогою яскравого светру чи затишного кардигану. Жовтий, помаранчевий, зелений та рожевий – обирайте свій улюблений колір! 

Настав час для шопінгу!

Ви вже дізнались про усі тренди в колірних поєднаннях на осінь? Бажаєте придбати стильний одяг? Але Ви терпіти не можете довгі черги у торгових центрах? На щастя, сьогодні ми здатні насолоджуватись зручним та швидким шопінгом у онлайн-магазинах. Справжня мода захована на сторінках нашого інтернет-магазину eButik.com.ua! Наша команда обожнює бачити щасливих та задоволених клієнтів! Ми невпинно слідкуємо за новими трендами та постійно покращуємо якість нашого одягу. Ми мотивуємо наших покупців змінювати свій стиль, експериментувати та розширювати свої модні погляди. Тому ми завжди надаємо широкий вибір якісного та дешевого одягу. Додайте до свого гардероба більше зручності! В нас Ви знайдете одяг на будь-який бюджет та смак. З нами Ви можете забути про довгі та нудні черги в магазинах та відчути справжній комфорт онлайн-шопінгу. Не вірите? Переконайтесь у цьому на власному досвіді вже зараз! Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильного жіночого верхнього одягу. Ви будете приємно здивовані якістю наших речей! Бажаємо Вам гарного дня та вдалих покупок!

Подивіться: Ефектний стиль oversize – як створювати образи?

Перегляньте також: Спортивний костюм – як обрати зручний і стильний костюм?