Топ 5 стилізацій на свята!

Топ 5 стилізацій на свята!

Період різдвяних свят не за горами? А Ви ще не знаєте, що одягнути? Тоді ця стаття саме для Вас! Для багатьох це улюблена пора, тому що це час родинного затишку, тепла та довгоочікуваних зустрічей. Наші стилісти презентують трендові стилізації на свята, які не залишать нікого байдужими. Лише актуальні фасони та гарячі модні тенденції ми зібрали в одному місці. Ви дізнаєтесь яким кольорам варто віддати перевагу, що одягнути для святкування Нового Року і як здивувати всіх своєю появою. Отож, поїхали!

Стилізації на свята – образи для новорічної ночі!

Новорічну ніч чекають як і діти, так і дорослі. Адже це чарівний час, який дозволяє повірити в диво, залишити позаду всі негаразди та почати все з чистого листа. Будь-які зміни мотивують, заряджають на успіх і просто змінюють людину. Більшість жінок обирають саме святковий час, щоб кардинально змінити свій стиль. І це прекрасно! Кожного Нового Року стилісти створюють рекомендації, щодо кольору, вибору фасону та аксесуарів. Адже кожен рік має певний символ. Стилізації на свята складаються не лише з яскравих суконь і вишуканих доповнень. Навіть в улюблених брюках і базовій сорочці можна виглядати стильно та привабливо. Стереотипи щодо елегантних суконь відходять на другий план, адже у моді панує універсальність і зручність. Звичайно, для святкування Нового Року варто звернути увагу на святкові образи, які найкраще підкреслять атмосферу радості, стилю та новорічних вогнів.

Велюрові сукні з оголеними плечима, глибоким декольте чи спокусливим розрізом на ніжці – гарантовано привернуть увагу оточуючих. Насичений колір і ніжна на дотик тканина чудово пасуватиме для новорічної ночі. Обирайте стильні аксесуари з камінням, щоб ще більше підкреслити вишуканість власного образу. Стилізації на свята, що складаються зі шкіряних суконь також захоплюють своєю оригінальністю. Просте пошиття і лаконічний стиль завжди будуть в моді. Щодо розкішних блузок, варто звернути увагу на моделі з грайливими воланами, пишними рукавами та тканинними вставками. Обирайте приталені моделі спідниць з високою талією або ж класичні брюки з широкими штанками. Не забувайте про високі підбори, адже новорічна ніч повинна залишитись особливою для кожної з нас!

Коротка велюрова сукня з горловиною та відкритим плечем синього кольору
Стилізації на свята – стильні пропозиції на eButik.com.ua!

Поради експертів, щодо стильного вигляду!

Як і обіцяли ми підготували для Вас підбірку стильних образів для різноманітних святкувань цього сезону. У час активного пошуку святкових нарядів варто не загубити свою індивідуальність під готовими шаблонами знавців моди. Наші актуальні стилізації на свята сподобаються навіть найвибагливішим модницям. І будьте впевнені Ви гарантовано знайдете для себе омріяний варіант. Щоб виглядати стильно варто пам’ятати про трендові відтінки цього сезону, затверджені інститутом кольору Pantone. А також не забувайте про аксесуари. Навіть найменша дрібниця допоможе по новому розкрити на перший погляд звичайний образ. Отож, довіртесь нашим професіоналам. Починаймо!

Стилізації на свята – п’ятірка стильних образів для свят!

  • стилізації з сукнями в паєтки

Існує чудовий вислів, який змушує кожну з нас у новорічну ніч сяяти, а саме: “як Новий Рік зустрінеш, так його його і проведеш”. А в цьому найкраще допоможе одяг у мерехтливі паєтки! Якщо Вам подобається такий стиль, тоді варто зробити ставку на яскраві наряди у цьому сезоні. Різноманітні моделі суконь з паєтками у головній ролі, що поєднуються з високими ботфортами чи туфлями на шпильці – ідеальний вибір для новорічного святкування. Спокусливі локони, нюдовий макіяж з акцентом на губах і мінімалістичні сережки з камінням – стануть чудовим доповненням для Вашого образу. У цьому сезоні зверніть увагу на прості фасони суконь з відкритою ногою та оголеною спиною та закритим декольте. Такі водночас лаконічні та яскраві моделі сворять гармонійний образ і допоможуть розвіяти думки, стосовно вульгарності.

  • стилізації на свята з брючними костюмами

Не хочуть залишати нас у цьому сезоні. Такі елегантні моделі допоможуть розбавити яскраві відтінки та додаткові аксесуари. Не бійтесь експериментувати. Вибирайте подовжені жакети у чоловічому стилі, фасони оверсайз і навіть оздоблені камінням моделі, які додадуть родзинки Вашому скромному образу. Моно-сережка, оздоблений чокер або ж яскравий макіяж – допоможуть виглядати на всі сто у святковий час!

  • стилізації з корсетами

Жіночі стилізації на свята у цьому сезоні неможливі без спокусливого корсету. Це ідеальний вибір для жінок, які прагнуть підкреслити красивий бюст, ідеальну лінію талії та делікатні плечі. Обирайте моделі з прозорими вставками, шкіряні, оздобленні камінням або ж однотонні моделі, які пасуватимуть практично у кожному поєднанні. Стилізуйте їх з класичним брюками, міді-спідницями та брюками з еко-шкіри. Не забувайте про високі підбори та аксесуари.

  • стилізації на свята з комбінезонами

Образи з комбінезонами можуть бути різними за своїм характером. Якщо ж Ви шукаєте вбрання для родинної зустрічі чи корпоративу, тоді жіночі комбінезони прийдуть Вам на допомогу. Вибирайте однотонні, брючні моделі з мереживними вставками, на запах і довгим рукавом. Це скромний та стильний вибір для жінок будь-якого віку!

  • стилізації з блузками

Жіночі блузки недаремно вважаються символом жіночності та елегантності. Вони надзвичайно універсальні та привабливі, а ще гармонійно поєднуються з різними моделями брюк, спідниць та навіть класичних шортів. Ідеальний вибір для сімейних зустрічей і теплої розмови.

Час для покупок!

Сьогодні онлайн-покупки лідирують серед покупців будь-якого віку. Адже це не тільки зручно та швидко, але й економно. Ви значно заощадите власний час і гроші, скориставшись вигідними пропозиціями нашого інтернет-магазину eButik.com.ua. Ми пропонуємо широкий асортимент якісного та стильного вбрання на будь-який смак. Наша команда здивує Вас не лише трендовими моделями одягу, але й стильними підбірками. Модні стилізації на свята чекають на Вас у блозі інтернет-магазину eButik.com.ua

Читайте більше: Образи на зиму у білому кольорі – ідеї!

Дивіться також: Довгі пухові куртки на зиму – як вибрати ідеальну модель?