Топ 5 осінніх стилізацій

Топ 5 осінніх стилізацій

Ось і настала осіння пора. А Ви до сих пір не знаєте, що Вам одягнути? Не хвилюйтесь! Ви опинились в потрібному місці в потрібний час. Наша команда з радістю представляє Вам 5 осінніх стилізацій та навіть більше! З нами Ви здатні швидко створити стильний та теплий образ! Отож, не гайте дорогоцінний час! 

5 стильних осінніх стилізацій: тепла осінь

Перший стильний образ ми розглянемо для приємного, сонячного дня. В цьому вбранні Ви легко зможете відправитись на прогулянку з подругами або шопінг. Або просто замініть взуття на варіант з підборами – і Ваш стильний вечірній образ готовий! Зараз ми розглянемо один варіант з 5 актуальних осінніх стилізацій. Просто дістаньте свої улюблені чорні джинси вільного крою. Бойфренди або прямий крій – ідеальний варіант. Наступний обов‘язковий елемент – яскравий лонгслів об‘ємного крою. Ми рекомендуємо Вам звернути увагу на моркв‘яний, жовтий, салатовий та блакитний варіанти. А жінкам, які більше люблять спокійну палітру, краще розглянути варіанти у темно-зеленому, винному, фісташковому або рожевому кольорі. Тепер поговоримо щодо взуття. Тут Ви можете обрати класичну модель кросівок або більш футуристичний варіант. Також можна розглянути ботильйони на підборах та навіть моделі з квадратним або гострим миском. До речі, у моді зараз високі тонкі каблучки та kitten heels. Цей чудовий варіант з 5 зручних осінніх стилізацій найкраще доповнить сумочка в стилі 90-их. 

Байкова сорочка в клітинку червоно-фіолетового кольору в поєднанні з чорними штанами та коротким топом
5 осінніх стилізацій – трендові моделі на eButik.com.ua!

5 актуальних осінніх стилізацій: елегантна класика 

Один варіант з 5 класичних осінніх стилізацій – образ з піджаком. Він підійде не лише для робочих будніх, а і для запальних вечорів. І зараз Ви у цьому переконаєтесь. Давайте відійдем від суворих рамок. Для цього краще поєднувати вільні штани з оверсайз піджаком. Ми рекомендуємо Вам звернути увагу на моделі в клітинку. Клітинка – один з головних трендів цього року. До того ж, такий піджак виглядатиме доволі стримано та елегантно. І не буде здаватись нудним, як одноколірний варіант. Візьміть піджак на один розмір більше. Чим більше буде обсягу, тим сучасніше Ви будете виглядати. Приємним бонусом буде те, що такий піджак Ви з легкістю зможете носити з джинсами та сукнями. Він чудово доповнить будь-який інший Ваш образ. Отож, така річ – відмінна інвестиція у Ваш гардероб. Розгляньте класичну червону клітинку або варіант у бежевому кольорі. Під піджак краще одягнути класичну білу футболку або водолазку в рубчик. Щодо взуття? Ви можете дозволити собі одягнути навіть кросівки. Головне – вибрати щось у нейтральному відтінку. Черевики в стилі 90-их на товстій підошві – цілком непоганий варіант! 

5 трендових осінніх стилізацій: поговоримо про комфорт 

Ви завжди надаєте перевагу комфортному одягу? Тоді Вам точно сподобається наступний варіант! Ми пропонуємо Вам для верху обрати м‘який та об‘ємний теплий джемпер або кардиган. А для низу – широкі довгі брюки. Заправте недбало край светра за пояс. Це допоможе Вам додати образу затишку.  Варто приділити достатню увагу вибору брюк. Вони повинні бути правильної довжини: досить довгими, але не волочитись по підлозі. Масивні черевики стануть найкращим доповненням для Вашого розслабленого образу. Надавайте перевагу моделям з товстою підошвою. Це дозволить Вам візуально виглядати вищою та компенсувати довжину брюк. Спробуйте створити цілий образ у білому або молочному кольорі. А чому б і ні? Монохромні образи – це абсолютний тренд сезону! Один з 5 світлих осінніх образів точно повинен бути у білому! Цей благородний колір здатний перетворити будь-який образ в елегантний та святковий. Білий освіжить Ваше обличчя та допоможе виглядати молодше. Наприклад, білі джинси та об‘ємна стьобана жилетка на білому гольфі – ось Ваш ідеальний образ! А доповнить це все пара білих кед. 

5 осінніх стилізацій для жінок: образ для прохолодного дня

І знову ми поговоримо про наші улюблені джинси прямого крою. Доповніть їх курткою-сорочкою в клітинку. Хоч такий верхній одяг здається не дуже теплим, проте він здатний Вас зігріти навіть у найхолодніший вечір. Адже такі куртки-сорочки виготовляють з досить щільної та м‘якої тканини. Під низ обов’язково потрібно одягнути водолазку з вовни з високим горлом або теплий світшот. Так, саме у осінній період ми згадуємо про вовняні речі. Багато хто має досить прискіпливе ставлення до цього матеріалу. Адже він має здатність колотись. Але цей момент можна легко обійти. Достатньо лише придбати светр, у складі якого є інші матеріали. Коли на вулиці дощ та сильний вітер, ми рекомендуємо замінити куртку-сорочку на всіма улюблений тренч! Ця річ ніколи не втратить своєї актуальності. Вона завжди виглядатиме стильно та доречно. Тому хорошою покупкою на довготривалий період часу буде тренч. 5 теплих осінніх стилізацій – це точно про пальто. Наша команда рекомендує Вам розглянути моделі з вовни. Вони вважаються найтеплішими. І найкращим та найдоречнішим доповненням стануть черевики-козаки. 

Настав час для шопінгу! 

Бажаєте створити елегантний осінній образ з простими речами? Наші каталоги підкорять Ваше серце! Якісний одяг та низькі ціни ще ніколи не поєднувались настільки вдало. Ми віримо в доступний одяг для всіх. Каталоги eButik.com.ua допоможуть Вам створити 5 дешевих осінніх стилізацій та виглядати щодня неймовірно! Ми створюємо наші колекції за останніми трендами та з найякісніших матеріалів. Адже ми маємо саме те, що Ви давно шукаєте. З нашим інтернет-магазином eButik.com.ua  Ви придбаєте ідеальний одяг лише у кілька простих кліків. З нами легко виглядати неперевершено щодня!  Ми слідкуємо за модними тенденціями та завжди оновлюємо наш одяг за найактуальнішими трендами. Забудьте про довгі черги в магазинах! Для ідеального образу Вам лише не вистачає стильних кофт?! Не гайте часу та перегляньте широкий вибір теплих жіночих кофт вже зараз! Наші каталоги завжди допоможуть Вам у модних пошуках! Настала нова ера зручного онлайн-шопінгу! Дозвольте собі більше, адже Ви варті цього! Виглядайте стильно та неперевершено вже сьогодні! Бажаємо Вам приємного шопінгу та вдалого дня!

Читайте: Довгі кофти з капюшоном – затишні моделі цієї осені!

Подивіться: Джинсові сорочки – вбрання, яке не втратить своєї популярності