Топ 10 стилізацій на свята!

Топ 10 стилізацій на свята!

Зимові свята наближаються великими кроками, а Ви ще не знаєте, що одягнути? Наші стилісти Вам в цьому допоможуть! Топ 10 стилізацій на свята Ви знайдете в сьогоднішній статті. Адже у святковий час так хочеться виглядати на всі сто. Різноманітні та цікаві пропозиції від наших експертів допоможуть віднайти свій улюблений образ або ж зазнати кардинальних змін. Новий рік – новий стиль! Не переймайтесь про надмірну увагу адже у святковий час Ви повинні бути королевою вечору. Отож, поїхали!

Топ 10 стилізацій на свята – секрети неповторності!

Період новорічних свят – це справжня казка, яка дарує щастя, теплі обійми та багато радості. У такий затишний і родинний час хочеться виглядати стильно та привабливо, бути в центрі уваги та насолоджуватись захопленими поглядами оточуючих. Погодьтесь цього хоче кожна жінка! Ми любимо, коли нам роблять компліменти і просто обожнюємо запитання про свій зовнішній вигляд. Топ 10 стилізацій на свята – це чудова підказка для жінок, які прагнуть крокувати в ногу з модними тенденціями. Це своєрідні поради та приклади образів у різних стилях. Не лише сукні, розкішні блузки та спідниці можуть створити святковий образ. Ми любимо модні експерименти, тому не дивуйтесь у списку знайти базові джинси та трикотажні костюми. Головною родзинкою повинні бути аксесуари, макіяж і Ваш святковий настрій. Без цих деталей Ваш святковий образ не буде таким яскравим, сміливим і піднесеним. 

Топ 10 стилізацій на свята для жінок допоможуть кожній сяяти у новорічну ніч, дарувати затишок і спокій під час Святої вечері та приносити радість у наступні святкові дні. Ці готові образи сподобаються навіть найвибагливішим модницям. Не вірите? Переконайтесь у цьому самі! Розпочніть знайомство з запальними та сміливими комбінаціями, які приваблюють яскравими кольорами, паєтками та прикрасами. А потім насолодіться спокоєм і ніжністю пастельних відтінків, лаконічних форм і класичного пошиття. Не бійтесь бути різною, адже у цьому полягає наш жіночий секрет. Бажаємо успіху!

Елегантний комбінезон на короткий рукав зі штанами з верхом в паєтки червоно-чорного кольору
Топ 10 стилізацій на свята – актуальні новинки на eButik.pl!

Топ 10 стилізацій на свята!

Ми не будемо багатослівними, а відразу перейдемо до стильних образів, які найкраще пасуватимуть на свята. Адже топ 10 стилізацій на свята у зимову пору – це чудовий вибір для активних, заклопотаних жінок, які прагнуть виглядати по-особливому у святковий час. Отож, читайте далі:

  • велюрова сукня та високі підбори

У цьому сезоні неможливо обійтись без розкішного велюру. Він заполонив модні колекції відомих дизайнерів і не перестає дивувати запеклих модниць. Велюрова сукня у новорічну ніч з відкритим декольте чи оголеною спиною – справжній маст хев для сміливих і яскравих жінок. Інша модель сукні на запах або ж з плісированим низом чудово підійде для сімейної вечері та родинних зустрічей. Вибирайте насичені відтінки та коштовні аксесуари, тоді Ваш образ гарантовано не залишить нікого байдужим. 

  • сукня в паєтки та високі підбори

Образ для жінок, які люблять бути в центрі уваги. Цієї зими паєтки знову запалюють модний олімп. Тому якщо Ви готові сяяти цілий вечір, тоді ця сукня створена саме для Вас! Вибирайте підбори та аксесуари в мінімалістичному стилі, щоб уникнути несмаку.

  • спідниця в паєтки з коротким топом

Спідниця в паєтки у цьому образі служить яскравим акцентом, тому для жінок, які прагнуть дещо зрівноважити образ найкращим рішенням буде короткий, однотонний топ. Він може бути з довгим рукавом, оголеним плечем або ж з закритим декольте. 

  • сатинова спідниця з білим гольфом

Топ 10 стилізацій на свята неможливо уявити без класичного та стриманого поєднання. Сатинова сукня бежевого, пісочного або ж молочного кольорів ідеально пасуватиме у комбінації з білим гольфом. Ідеальне та стильне рішення для зимових свят!

  • класичний костюм

Класичні костюми найкраще вибирати у вільному пошитті. Фасони оверсайз, подовжений піджак, масивні плечі чи широкі штанки допоможуть урізноманітнити поняття про класику. Додайте яскраві акценти за допомогою взуття та сумки, якщо ж обрали ніжні відтінки самого виробу. 

Стилізації, які гарантовано підкорять жіночі серця

  • тканинні брюки з високою талією та оздоблений корсет

Новинка сезону – оздоблений корсет. Саме він в найкращий спосіб виділить головні достоїнства жіночої фігури та змусить ловити на собі захоплені погляди не лише жінок, але й чоловіків. Тканинні брюки повинні бути у базових відтінках, оскільки вся увага прикута до коштовного верху.

  • подовжений піджак і шкіряні шорти

Подовжений піджак і шкіряні шорти стильне поєднання для жінок, які обожнюють класичні моделі одягу. Така комбінація – це цікава можливість з’явитись у іншому амплуа.

  • шкіряна спідниця та блузка з воланами

Спідниці з еко-шкіри варто вибирати по фігурі. Оскільки блузки з воланами створять додатковий об’єм у верхній частині тіла. Щоб уникнути мішкуватого образу, саме такий тандем буде виграшним. 

  • костюм з пір’ям або бахромою

Костюм оздоблений пір’ям по краях виробу – хіт цього сезону. Мабуть, це найулюбленіша стилізація для жінок, які наважуються на модні експерименти. Топ 10 силізацій на свята – чудова нагода виглядати по-новому!

  • комбінезон з оголеними плечима

Неможливо уявити топ 10 стилізацій на свята без комбінезона. Це вічна класика, яка не лише приваблює лаконічним дизайном, але й стриманим характером. Тому саме комбінезон повинен бути у Вашому гардеробі.  

Час для покупок!

У час новорічної метушні на допомогу приходять покупки онлайн. Це чудова можливість зберегти власні сили та час і насолодитись шопінгом у спокійній домашній атмосфері. Інтернет-магазин одягу eButik.pl презентує широкий асортимент стильного вбрання за приємними цінами. Ми хочемо бути близько наших клієнтів, тому прагнемо, щоб кожна з Вас виглядала стильно, яскраво та привабливо у новорічний час. Перегляньте топ 10 стилізацій на свята та обирайте щось для себе. Запрошуємо в eButik.pl!

Подивіться: Жіноча футболка оверсайз – з чим її носити?

Прочитайте: Свято Миколая – ідеї для стильних подарунків!