Топи за весну 2018 – огляд трендів

Топи за весну 2018 – огляд трендів

Коли температура за вікном піднімається, це ідеальний час, щоб доповнити свій гардероб не тільки повітряними блузами, відкриваючи плечі або короткі шорти, але також дуже корисні повсякденні і легкі в стилі топи на весну 2018 року. царювати в цьому сезоні.

Блузки на тонких або більш широких плечах є одним з базових елементів жіночого гардеробу. Трохи забуті в осінньо-зимовий сезон, вони набирають популярність, коли потреба в більш легкому одязі, більш пристосованих до погоди, зростає. Вигідно підібраний для силуету топ стане в нагоді нам тільки під час свята вихідного дня, але і на роботі або навіть для більш офіційного випадку.

Романтичні мережива

Цей сезон є певним fust have, який сподобався знаменитостям і модним тенденціям. Одяг, прикрашений ніжними отворами, не тільки асоціюється з весною і літом, але і кожній жінці додає витонченості і ніжності. Ви можете носити їх в класичних зістиках з повітряними квітковими спідницями і туфлями на підборах, але і створювати менш очевидні укладання. Наш тип – це ніжне мереживо на тонких бретеках, мамі джинси з серветками і зручні кросівки. У такому варіанті можна вільно ходити по магазинах або погуляти з другом. Для дати або більш офіційної зустрічі

Квітковий вигляд

Ще одним модним весняним трендом, звичайно ж, є будь-які рослинні мотиви, які ідеально впишуться в новий сезон і змусять відчувати себе весну навіть чітко. Як ніжні квіткові принти панують на футболках, так і на більш примітних варіантах. Якщо у вас бездоганний силует, надіньте скроєні топи на весну 2018. Завдяки цьому, навіть при дуже чіткому квітковому принті, ви збережете правильні пропорції і не пройдете модний гаф.
Квіткові топи сильно кидають в очі, тому носити їх з кольоровими тонованими брюками (наприклад, завищеною талією), олівцем спідниці і шорти. Квіткові топи – ідеальний вибір на кожен день, але і як елемент святкового гардеробу.

topy na wiosnę 2018

Для роботи і для офіційних випадків

Як ви думаєте, що навесні 2018 топи носять тільки під час вихідних свят або післяобідніх некомітальних зустрічей? Більше ні! Досить того, що замість моделі в виразних кольорах ви зробите ставку на базову модель в приглушеній колірній гамі, і ви придбаєте базу для багатьох офісних укладок. Топ на бретельках буде корисний особливо в виключно теплі дні і надійно замінить блузку або сорочка. Носіть вільний верх в білому або екру з блейзером або в’язаним верхом для сигаріллоса і високих каблуків. Верх також чудово буде носити зі спідницею-олівець і класичним кардиганом.

Перед вами важлива зустріч або похід в театр? Одягніть зверху з мереживною обробкою, наприклад, у лінії декольте і встановіть його шкіряною спідницею-олівцем. Все це можна доповнити модним коротким жакетом каркасного крою або також накласти на плечі класичний тренч. Не забувайте про модну зачіску, ніжні золоті прикраси і підкаблучки. wow ефект гарантований!

Топи на весну 2018 – велике повернення атласу

У цьому сезоні ми досягаємо натхнення прямо зі спальні, і в місто ми виходимо одягнені в нижню білизну топи. Це тренд, безумовно, для сміливих жінок, які хочуть грати з модою і цінують авангардні рішення. Легкі футболки з мерехтливого матеріалу, які виглядають як ми забули змінитися після вставання з ліжка ми носимо в супроводі рок джинсової катани, штанів із завищеною талією і пінетки на високих підборах. Доповнюємо всю укладку гаманцем на тонкому ланцюжку і виразним макіяжем. Ще одна пропозиція прямо зі столиць світової моди – це поєднання атласної футболки з плісированої спідницею міді і відбивними на широкій подушечці. Зверху накладають талію блейзер в чоловічому стилі.

Топи на весну 2018 – неодмінний елемент модного жіночого гардеробу. Вони будуть відмінно працювати як шматок повсякденного гардероба, але ви також можете носити їх, коли ви хочете випасти сліпуче на святковій вечері або на офіційній зустрічі. Не чекайте, тепер використовуйте просування в нашому магазині і вибирайте топи, які відмінно підкреслять ваш неповторний стиль.