Топи без бретелей – як їх носити восени

Топи без бретелей – як їх носити восени

У цьому році беззаперечним хітом у світі моди залишаються топи без бретелей! Ви впевнені, що таку річ можуть дозволити собі носити лише красуні з плоским животиком? А ось ні! Наша команда розкриє Вам усі секрети для створення неймовірних образів. Сучасна мода толерантна до кожного! Тому будь-яка жінка здатна носити стильні топи. Не відставайте від моди – будьте у тренді! Отож, поїхали!

Базові топи без бретелей: як вибрати

Ви вважаєте себе практичною людиною? Тоді Вам просто необхідно придбати собі базовий топ. Перед покупкою Вам потрібно визначити свою палітру базових кольорів. Стильні топи без бретелей потішать Вас своїм широким різноманіттям кольорів. Зупиніться на нейтральних кольорах. Наприклад, бордовий. Цей відтінок є одним з базових. Він ідеально підійде для жінок з кольоротипом «осінь». Бордовий чудово поєднується з іншими базовими кольорами. А ось для кольоротипу «літо» ми рекомендуємо зупинити свій вибір на смарагдовому відтінку. Цей колір дуже личить жінкам з зеленими або карими очима. Він якнайкраще підкреслить красу Ваших очей. А жінкам з кольоротипом «зима» найкраще придбати синій топ. Синій – благородний та вишуканий відтінок. Він слугуватиме хорошою базою для створення неповторних образів. Красуням з кольоротипом «весна» найкраще вибрати щось у молочному відтінку. Такий колір підкреслить свіжий рум’яний вигляд. І, звісно, молочний чудово поєднується з будь-яким іншим кольором. Ви навіть можете сміливо носити такий топ і з яскравими кольорами.

Короткий топ без бретелей в біло-чорну смужку в поєднанні з чорними джинсами
Топ без бретелей – трендові моделі лише на eButik.com.ua!

Трендові топи без бретелей: кому личать

Цю річ легко назвати базовою. Як відомо, базові речі личать усім без виключення. Тому кожна красуня може дозволити собі носити зручні топи без бретелей. Кілька секретів допоможуть Вам впевнено носити цю річ. І зараз Ви переконаєтесь у цьому на власному досвіді:

  • тип фігури «перевернутий трикутник»

Вам потрібно додати обсягу в нижній частині тіла. Ми рекомендуємо зверху одягнути щось спокійного кольору. Наприклад, синій чи чорний топ без бретелей.

  • тип фігури «груша»

А ось красуням з цим типом фігури ми рекомендуємо зупинитись на покупці світлого топа.

  • тип фігури «прямокутник»

Власницям такого типу фігури не потрібно врівноважувати пропорції тіла. Але жінкам з типом фігури «прямокутник» завжди хочеться виділити талію. І топ Вам якнайкраще допоможе впоратись з цим завданням! Також Ви можете додатково одягнути тонкий пасок. 

  • тип фігури «пісочний годинник»

Красуням з цим типом фігури відкриті всі шляхи для модних експериментів! І Вам не варто боятись створювати цікаві та нестандартні рішення. Адже Вам личать всі речі! І топ – тому не виключення. Отож, проявіть свою фантазію! 

Актуальні топи без бретелей: як створити ідеальний образ 

Створювати образи з цією річчю надзвичайно легко! Ви надаєте перевагу класичному стилю? Тоді сміливо носіть вишукані топи без бретелей з класичним костюмом. Штани палаццо з високою посадкою та піджак без гудзиків – стануть чудовим доповненням до Вашого топу. Спробуйте створити монохромний образ. Ви робите це вперше? Тоді ми із задоволенням розповімо Вам правила створення ідеальних образів. Все геніальне просто. Так і тут: все, що Вам потрібно зробити – підібрати топ, брюки та жакет в одному кольорі або в палітрі одного кольору. Різні відтінки одного кольору створюють ідеальний образ. Надайте перевагу молочному, рожевому або жовтому. Ці відтінки в цьому сезоні – справжній хіт! Ви можете спробувати створити образ з принтованим топом. У цьому сезоні флористичні та анімалістичний принти – абсолютний тренд. До них підберіть щось однотонне та просте. Не варто міксувати в одному образі кілька принтів. Одного буде цілком достатньо. Для створення буденного образу надавайте перевагу улюбленим джинсам та зручним кедам. У такому образі Ви із задоволенням проведете цілий день! 

Якісні топи без бретелей: огляд матеріалів 

Ви у пошуку стильного топу? Перед покупкою Вам варто обрати ідеальну тканину. Адже матеріал відіграє одну з найважливіших ролей в якості речей. Тому варто приділити достатню кількість часу вибору тканини. І зараз ми разом із Вами розглянемо найкращі варіанти:

  • льон

Лляні топи без бретелей допоможуть Вам легко пережити літню спеку. Льон вважається доволі вишуканою тканиною. Він підкорює з першої секунди своєю простотою та елегантністю. Ви не захочете носити щось інше!

  • шовк

Шовкові топи – це легкий спосіб створити  ідеальний вишуканий вечірній образ. Шовк здатний завершити будь-який Ваш образ та змінити його на краще. В такій річчі Ви точно не залишитесь без уваги!

  • трикотаж

Топи з цього матеріалу ідеально підходять для створення повсякденних образів. Трикотаж підкреслить всі переваги Вашої фігури. А ще цей матеріал потішить Вас своєю зносостійкістю. Та і він не потребує спеціального догляду. Тому така покупка – це хороша інвестиція у Ваш гардероб. 

Настав час для шопінгу!

Ви втомились від довгих черг у торгових центрах? Тоді наш інтернет-магазин eButik.com.ua – справжній порятунок для Вас! Адже ми маємо саме те, що Ви давно шукаєте. Якісний одяг та низькі ціни ще ніколи не поєднувались настільки вдало. Ми віримо в доступний одяг для всіх. Тому створюємо наші колекції за останніми трендами та з найякісніших матеріалів. Ми слідкуємо за модними тенденціями та завжди оновлюємо наш одяг за найактуальнішими трендами. З інтернет-магазином eButik.com.ua Ви придбаєте ідеальний одяг лише за декілька простих кліків. Ми обожнюємо бачити наших клієнтів щасливими та стильними. Тому присвячуємо свій час виготовлення якісного та справді стильного одягу. Забудьте про довгі черги в магазинах! Адже придбати речі з нами надзвичайно легко! І це суттєво зекономить Вам час та гроші. Наші каталоги завжди допоможуть Вам в модних пошуках! Наші дешеві топи без бретелей здивують Вас своєю неймовірною якістю! Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих штанів-сигарети! Не гайте час дарма! Виглядайте стильно та неперевершено вже сьогодні! Бажаємо Вам приємного шопінгу та вдалого дня!

Прочитайте: Нюдові стилізації plus size – пропозиції!

Дізнайтесь більше: Спортивні костюми – фітнес в парі з модою