Толстовки — які моделі вибрати?

Толстовки — які моделі вибрати?

Жіночі толстовки – це зручна і дуже теплий одяг, яка відмінно підходить для укладання незалежно від сезону. Сьогодні ми підкажемо вам на які моделі варто робити ставки. Радимо, який вибрати колір і крій, опишемо найцікавіші декоративні елементи.

Якого кольору?

Якщо ви хочете, щоб одяг була універсальною і підходила до багатьох комплектів, то краще зробити ставку на однорідні моделі. Толстовки жіночі Вони добре проявляються в приглушених відтінках, таких як білий, чорний, гранатовий, сірий або коричневий. Також відмінним вибором стануть моделі в яскравих і навіть пастельних тонах — персиковий, бежевий, синій, світло-рожевий або м’ятний. Якщо ви любите тверді пропозиції і цінуєте себе глибокими відтінками варто зробити ставку на Толстовки в таких кольорах, як червоний, фіолетовий, бірюзовий або фуксія. В осінньо-зимовий сезон знімається одяг бордового і оливкового кольору. Крім уніфікованих моделей, ми також рекомендуємо толстовки жіночі we wzory. W tym sezonie na fali popularności stylizacji militarnych bardzo modne są ubranie z wzorem moro. Dobrze prezentują się także fasony w zawsze modne paski czy kwiaty. Tej jesieni bardzo modne są też ubrania w grochy.

bluzy z kapturem
Bluzy z kapturem – sklep ebutik.pl

Модні прикраси

Одяг може бути прикрашена дійсно багатьма способами. Почнемо з самого початку — необхідний матеріал, з якого виготовлений одяг. Толстовки Найчастіше вони виконані в м’якому на дотик бавовни. Цього року, однак, варто також зробити ставку на моделі з велюру. Якщо ви не можете визначитися з тим, який матеріал краще вибрати, надіньте на Толстовки з комбінованих матеріалів. Меланжеві тканини і стьобані елементи також є хорошим вибором. Коли справа доходить до вирізу з толстовки спортивний светр також можуть мати широкий комір або місткі кишені. При аналізі типових прикрас варто згадати смужки, кант або бантики. Відмінним озоб є триколірна смужка, що робить одяг більш спортивним, а також добре поєднується з матроським стилем. Варто також зробити ставку на модне скріплення цього сезону – бажано для декольте, оформленого таким чином. Також хорошими прикрасами є принти і написи, які роблять одяг вписується в тренд персоналізації.

Толстовки жіночі

Найкрасивіший толстовки? Все залежить від вашого смаку, але ми вибрали кілька відмінних моделей. Перший з них – темно-синій Гуді Прикрашена норвезькими дизайнами — ця тема буде відмінно працювати в осінньо-зимовому сезоні. Друга цікава модель – це уніформа спортивний светр в колір безе з декоративною стрічкою біля капюшона. Класична модель в поєднанні з мерехтливим аксесуаром відмінно себе представляє. На наш смак, це також наша Гуді в популярному візерунку моро, який відмінно підходить для комплектів в стилі мілітарі. Також варто вибрати толстовки жіночі в матроській смузі. Ефектно вони також виглядають одноманітно толстовки кардигани зі вставками контрастного кольору виготовлені з матеріалу з ефектом стьобування. Оригінальним одягом, в свою чергу, є Толстовки з розширеним кроєм (майже як туніки) і смішними принтами — в магазині ebutik.pl ви знайдете багато таких моделей.