Толстовки з принтом: цікаві фасади

Толстовки з принтом: цікаві фасади

Жіночі світшоти зі спортивним кроєм користуються все більшою популярністю. Модними прикрасами є принти і написи. Сьогодні ми хочемо розповісти вам, які моделі варто поставити і з чим їх носити, щоб виглядати модно.

Навіщо робити ставки на толстовки з принтами?

Принти роблять елемент гардероба відразу більш візуально привабливим. Такий одяг відмінно впишеться в тренд персоналізації. Виходячи з них, ми легко виводимо чиїсь уподобання, смаки або захоплення. Толстовки з кумедними принтами поліпшать настрій і сміються до сліз, при цьому покажуть, що у нас є почуття гумору і відстань один до одного. Толстовки жіночі з принтами добре працюють в повсякденній укладанні. Вони чудово виглядають в поєднанні з джинсами, матеріалом брюками, светштанами або легінсами. В укладанні шикарних видів спорту ми також можемо поєднувати їх зі спідницями або сукнями.

Позачасові тенденції

Хотіли б вибрати світшот з принтом, але б ви хотіли, щоб він служив вам принаймні кілька сезонів? У такому випадку замість модних тенденцій ставлення до перевірених рішень. Ми рекомендуємо вам з позачасовими візерунками, такими як смужки або точки. Хорошим вибором є також світшоти з принтами серця або зірки. Для кожного сезону буде перевірена одяг з геометричними візерунками або квітковими мотивами. Схожими на геометричні візерунки є східні прикраси, наприклад, різні види мандалів. На нашу думку толстовки з такими принтами теж позачасові. Для осінньо-зимового сезону варто вибрати жіночі толстовки з норвезькими конструкціями з сніжинкою і північними оленями. Такі прикраси відмінно підходять в холодну погоду і відмінно підходять для аури навколо нас. Добре робити ставку на моделі, прикрашені повністю візерунками, наприклад толстовки moro wpisujące się w styl militarnym.

bluzy z nadrukami
Bluzy z nadrukami – sklep ebutik.pl

Популярні моделі

Цікаво, на які відбитки робити ставку? У нас є кілька пропозицій. Дуже популярний мотив – ловець сновидіння. Другий модний візерунок – крила, часто також з написом крил. Вони добре себе представляють толстовки з пір’яним принтом в стилі бохо. Хітом цього року є предмети гардероба, прикрашені рожевими фламінго — такі моделі також можна знайти в магазині ebutik.pl. Ви можете зробити ставку на толстовки в рожевих пандах. Ми також рекомендуємо і інші фасади з тваринними візерунками — наприклад, ластівки, сови або бабки. Також модними є зображення диких тварин, таких як вовк або тигр. Привабливий одяг також є Толстовки з кумедними прин. Ми рекомендуємо вам моделі з Little Me або смішні субтитри. Модний тренд цього року – кольорові скоби і принти. Варто вибрати толстовки, Принти яких виглядають як ці популярні прикраси. Ви також можете зробити ставку на комічні принти, які зображують смайлики, субтитрами хмари або губи. Вони також добре себе представляють жіночі толстовки із зображенням міст і пам’ятників.

ТОП-5 за версією нашого стиліста

Що світшоти з принтами найкрасивіші? Наш стиліст вибрав для вас п’ять чудових фасадів, які ідеально підійдуть для укладання. Прекрасно виглядає рожево-білий спортивний светр з написом. Сіра модель з золотим принтом мандали також перевірятиметься кожен день. Хороший вибір – білий світшот цілком красується комічними принтами, серед інших смайликів, губ і стрілок. Одяг має рукава контрастного чорного кольору. Великою пропозицією є також Толстовки з кумедними прин, Наприклад, субтитри і Little Me з казки Муминки. Нашому стиліста дуже сподобалося спортивний светр з написом Love і двома смужками.