Толстовка з капюшоном — познайомся з модними фасонами

Толстовка з капюшоном — познайомся з модними фасонами

Зима – це безумовно час, коли нам більше хочеться одягатися комфортніше та тепліше, аніж модно. Але ж одне не виключає іншого, а похмурі дні не сприяють бажанню створювати оригінальні образи. Для цього випадку ідеально підійде жіноча толстовка з капюшоном. Її любить кожна жінка, проте не завжди відчуває себе в ній досить жіночно. Ось чому наші стилісти підготували пропозиції, які змінять це! Перевір, що знаходиться в наших сьогоднішніх укладеннях!

Чи жіноча толстовка з капюшоном в топі?

Відмінність й оригінальність, це ключові слова в моді. Щоб бути модною, потрібно виділятися з натовпу. А чи завжди ми маємо виділятись? Іноді нам просто хочеться одягти щось зручне, в чому нам буде тепло та затишно. Кожна з нас любить іноді нарядитися, одягти сукню, підбори й виглядати неперевершено. Але також кожна з нас іноді має настрій, коли хочеться одягнути толстовку та вільні штани. Ми не мусимо завжди бути ідеальними. Бувають такі дні, коли ми із задоволенням вийшли б з дому в піжамі. Ми буваємо не в настрої для ідеального макіяжу та підбору наряду. Нічого дивного. Іноді у нас виникає бажання просто накинути щось приємне, ніжне й водночас те, що не буде обмежувати рухів. Потрібно зберігати рівновагу. І для цього існує спосіб. День, коли ми обираємо зручніший одяг, не мусить бути нудним. Ми можемо обрати таку альтернативу, яка буде теплою, приємною та стильною. У такі дні на допомогу приходить модна толстовка з капюшоном. Дуже зручна, оригінальна й, перш за все, тепла.

Толстовка з капюшоном з магазину ebutik.com.ua
Коротка толстовка з капюшоном ідеально підкреслить переваги фігури – магазин ebutik.com.ua

Толстовка з капюшоном на блискавці чи через голову?

У випадку жіночої толстовки з капюшоном можеш обрати варіант на блискавці або той, що одягається через голову. Моделі, що не мають блискавки є універсальнішими, оскільки нам не потрібно нічого підбирати під низ. Ти можеш просто одягнути толстовку й вийти з дому. Дуже модною в цьому сезоні є толстовка з капюшоном кенгуру, з характерною кишенею посередині, відкритою з обох сторін. У той час як з версією на блискавці, нам потрібно також обрати якусь майку чи футболку, на яку ми одягнемо толстовку. Однотонні толстовки basic є найбільш практичними, оскільки вони підходять до усього, що ми вже маємо у нашому гардеробі. А ті, на яких зображені цікаві принти, набагато цікавіші та оригінальніші. Жінки полюбляють мінімалістичний одяг, тому що його можна поєднати з будь-чим. Але Твоя толстовка з капюшоном на блискавці може бути трохи божевільнішою. На жіночих толстовках в основному з’являються мотиваційні гасла, логотипи різних фірм, нашивки або принти модних мотивів. Це дає чудове поєднання з текстурою толстовки й відмінно виглядає в міських повсякденних образах.

Яку довжину толстовки обрати?

Жіночі толстовки відрізняються між собою не тільки застібкою, але й довжиною. Ти можеш обрати коротку толстовку з капюшоном, яка закінчується на рівні пупка, що дозволить Тобі похвалитися ідеально плоским животом. Напевно, усі гідно оцінять одяг, який підкреслює переваги фігури, хоча така модель підійде тільки для носіння у вільний час. Найбільш популярними, звичайно, є довші толстовки. Ці ж можуть носити усі, хто хоче прикрити свої недоліки. Вони досить приємні та об’ємні, щоб приховати усі недоліки фігури. Існує ще варіант толстовки, який закінчується на рівні колін. Така модель прекрасно підійде замість спортивної сукні. Довга толстовка з капюшоном прекрасно поєднується з легінсами та джинсами в обліпку. Цікавим варіантом також є асиметричні толстовки, які, наприклад, можуть бути коротші спереду й довші ззаду. На сторінці ebutik.com.ua Ти з легкістю знайдеш усі перераховані моделі. Пам’ятай, що ми піклуємося про Тебе й прагнемо задовольнити Твої найвищі вимоги. Яку толстовку з капюшоном обереш у цьому тижні?

Модна толстовка з капюшоном з магазину ebutik.com.ua
Чорна толстовка з капюшоном відмінно виглядатиме з будь-яким нарядом – магазин ebutik.com.ua

Толстовка з капюшоном від спортивного костюму

Останнім часом дуже популярними стали також комплекти толстовка + спортивні штани того ж кольору. Це ідеальний комплект для дому, швидкого шопінгу або для посиденььок з подругою. Стильна толстовка з капюшоном від комплекту виступає у версії, що одягається через голову або на блискавці. Будь-яка толстовка буде однаково досконалою. Підбери до неї спортивні штани того ж кольору. Це ідеальний повсякденний наряд, в якому Ти будеш почувати себе не тільки комфортно, але й жіночно. Додай до образу спортивне взуття або підбори.

Коли ми поринаємо у виконання домашніх обов’язків, з усіх боків на нас чекає якийсь сюрприз. Забруднити одяг тоді неважко, а на темній тканині це буде не так помітно. Однотонна жіноча толстовка з капюшоном на блискавці може стати цікавою альтернативою светру або піджаку з тканини. Якщо підібрати однакові штани, то таким чином Ти створиш модний спортивний костюм для повсякденного носіння або тренувань. В інтернет-магазині ebutik.com.ua є багато відповідних верхів та низів в тому ж кольорі або візерунку, тому Ти одразу ж зможеш скласти набір з двох частин.

У добре підібраних толстовках Твоя фігура буде виглядати ефектно й зовсім не втратить жіночності. Вистачить добре пошукати серед асортименту інтернет-магазину, щоб швидко знайти недорогу модель, яка відповідатиме нашим очікуванням.

Біла толстовка з асортименту магазину ebutik.com.ua
Толстовка з капюшоном та принтом на спині ефектно виглядає та привертає увагу – магазин ebutik.com.ua

Де купити модні толстовки з капюшоном?

Ти точно не захочеш знімати свою нову спортивну толстовку з капюшоном. Зайди на сайт нашого інтернет-магазину й перевір, що ми для Тебе підготували. Усі запропоновані нами вище елементи образу, безсумнівно, знайдеш у нашому магазині. Подбай про почуття комфорту та тепла. Рішись на одну або кілька толстовок, які відмінно урізноманітнять образ й пожвавлять Твій повсякденний гардероб. Ти не пошкодуєш про це рішення. Ми в цьому впевнені! Твоя толстовка буде супроводжувати Тебе у багатьох ситуаціях. Ти можеш вийти в ній на прогулянку до лісу, на біг в парк, за покупками або на тренування на відкритому повітрі. Вона відмінно підійде для будь-якої ситуації, тому Ти обов’язково будеш задоволена вибором.

 

Читай також: Кофти oversize – дивіться з чим ви хочете їх поєднати!

Дивись також: Фітнес колекція – модні новорічні провізії!