Типи чоловічих силуетів — перевір який Ти маєш!

Типи чоловічих силуетів — перевір який Ти маєш!

Деякий час тому, ми писали Вам про типи жіночих фігур і про те, що їх характеризує. По можливості, підказували також, який одяг краще обрати, щоб підкреслити переваги і замаскувати недоліки фігури. А чи Ви знаєте, що чоловіки теж відрізняються статурою тіла, та, що це у світі моди має свою професійну назву? Дізнайтеся сьогодні більше про типи чоловічих силуетів та переконайтеся, що чоловіки теж можуть вирівняти пропорції тіла за допомогою одягу. Отже, розпочинаємо!

Дізнайся більше про основні типи чоловічих силуетів

Як не дивно, не тільки жінки хочуть за допомогою правильного одягу поліпшити свій зовнішній вигляд. Чоловіки також щодня стикаються з різними недоліками свого тіла, хоча, можливо, вони не говорять про це так голосно. Зверніть увагу, що даний тип чоловічої статури належить до загальної статури тіла, а не до рівня атлетизму. Вам не потрібно мати прес на животі чи скульптурну фігуру, щоб мати добрий вигляд у різних видах стилю. Все, що тобі потрібно, це дізнатися про те, яку ти маєш статуру тіла та разом з цим визначити сильні та слабкі сторони фігури. Завдяки цьому ти зможеш обирати для себе такі фасони одягу, які будуть тобі пасувати та уникати тих, які  підкреслюють диспропорції. Познайомся з типами чоловічих силуетів в моді прямо зараз:

  • Яблуко – знаний також як тип О. Власники такого типу силуету мають округлу статуру тіла, живіт, що виступає, масивні руки та ноги, а також часто мають надмірну вагу. Тому у цьому випадку мета полягає на тому, щоб оптично полегшити силует та придати йому легкості.
  • Груша — знаний також як силует типу А. Чоловік з таким типом статури має майже ідеальний за пропорціями силует. Можливою проблемою може бути більш або менш випнутий живіт, що залежить від роботи м’язів. І саме тільки цей момент ми хотіли б приховати за допомогою правильного гардероба.
  • Олівець – званий також палицею або силуетом типу І. Це, безумовно, найбільш молодіжний тип чоловічої фігури. Чоловіки  з такою статурою зазвичай високі та худі або дуже худі. Мета при виборі одягу: оптично додати пару хороших кілограмів та  серйозності.
  • Трикутник – знаний також як силует типу V, який, на думку стилістів є ідеальним, тому що є атлетичним та струнким. Він зазвичай характеризується широким торсом, тонкими стегнами, витонченими руками та ногами. Твоя модна мета — не зіпсувати збалансованих пропорцій тіла!
Основні типи чоловічих силуетів в магазині ebutik.com.ua
Чоловіча сорочка slim fit відмінно замаскує живіт, що виступає – магазин eButik.com.ua

Типи чоловічих силуетів  – як визначити свій тип?

Ми знаємо, що іноді, попри прочитання точних посібників, нам все одно важко чітко визначити свій тип статури. Від чого найкраще розпочати? Розпочати слід від перегляду усієї своєї фігури в дзеркалі та вимірювання окружності окремих частин тіла. Для цієї цілі підготуй собі вимірювальну стрічку та встань прямо перед дзеркалом в самій спідній білизні. Розпочни з вимірювання окружності грудної клітини в найширшій області під пахвами. Потім також виміряй окружність талії, трохи нижче лінії ребер, а на кінець окружність стегон. Пам’ятай, аби записати усі вимірювання на аркуші паперу, а потім порівняй їх та перевір, які з них є найбільшими. Потім уважно та ретельно придивися до свого зображення в дзеркалі. Як правило, найбільш характерні риси чоловічого силуету, тобто переваги, недоліки та пропорції видно як на долоні. На кінець, спробуй співвіднести свої розміри та отримані спостереження до описаних вище типів чоловічого силуету.

Що одягнути, якщо Твій тип груша?

Тепер, коли ти вже знаєш, який тип чоловічого силуету в Тебе, підберімо конкретні фасони одягу, які допоможуть Тобі мати кращий вигляд. Розпочнемо з чоловіків з типом фігури груша, які хочуть відвернути увагу від області талії. Обирайте, наприклад, однотонні піджаки з легко розширеними плечима, які зроблять фігуру стрункішою. Також, зверніть увагу на однотонні сорочки, тому що сорочки з візерунками тільки підкреслять надмірну округлість — виняток становлять моделі з делікатними смужками. Для офіційних заходів обирайте метелики замість краваток — цей простий трюк також відверне увагу від живота. Також уникайте сильних контрастів в кольорах між верхньою та нижньою частиною одягу, тому що такий вибір розділить силует, вкоротить його та позбавить стрункості. Крім того, не носіть занадто обтислий одяг, особливо в області живота, а також обирайте штани з підвищеною талією. Спеціально для Вас створені чоловічі сорочки regular fit та однотонні total look.

Одяг для типу силуету яблоко

Чоловікам з типом фігури яблуко слід обирати вільний одяг, але також і не дуже об’ємний. Носіть прямі, класичні фасони без прикрас, нашивок, пришитих кишень і т.д. Обирайте не надто довгі піджаки з розширеними плечима. Для силуету яблуко добре підійде так зване одягання як капуста, за умови, що усі шари буде видно. Носіть однотонні, класичні та м’які матеріали, найкраще бавовну. Уникай занадто об’ємного та висячого одягу, але забудь також про одяг в обліпку. Не заправляй в штани футболки та сорочки, цим ти надмірно підкреслиш живіт. Окрім цього, позбався від одягу з візерунками, наприклад сорочок в клітинку, а також від в’язаних светрів , які роблять фігуру ширшою.

Знайди модний чоловічий одяг, який буде пасувати до Твого типу фігури в eButik.com.ua
Чоловічий одяг з візерунками розширить статуру – магазин eButik.com.ua

Гардероб для олівця

Чоловіки з силуетом олівця мають фігуру вічно молодого хлопця. Для оптичного розширення статури обирайте, наприклад, двобортні піджаки та пальто. Стьобані куртки також відмінно підійдуть для цієї цілі. Звертайте увагу на одяг яскравих кольорів, а також не ухиляйтеся від візерунків, тому що вони візуально розширюють силует. Вам будуть пасувати вільні сорочки в клітинку, верхній одяг та толстовки в стилю oversize. Також не варто застібати сорочки під саму шию, якщо не потрібно одягати краватку. Окрім цього, уникайте водолазок та вертикальних смуг, які ще більше витягують силует, а також відмовтеся від завужених джинсів та штанів зі стрілками. Замість них зробіть ставку на класичні брюки-чіноси, вільніші спортивні костюми, джинси прямого крою або бойфренди з дірками та потертостями. До того ж обирайте одяг з камуфляжними, абстрактними та геометричними візерунками, а також одягайтеся багатошарово, щоб ефективно розширити силует.

У вас трикутник? Дізнайтесь що одягати

Трикутник серед типів чоловічих силуетів це майже ідеал, як і пісочний годинник у випадку жінок. Чоловікам з трикутним силуетом, безумовно, найлегше обрати відповідний одяг, тому що вони можуть носити практично все. Вони відмінно виглядають як в однотонному, так і в одязі з візерунками. Чоловіки з типом трикутник повинні пам’ятати тільки про те, щоб не деформувати силует. Тому Вам не варто одягати занадто вільний одяг, в якому ваші козирі “потонуть”, але і не потрібно надмірно підкреслювати верхні частини тіла занадто обтислими футболками. Ваші переваги чудово підкреслюються сорочками та футболками slim fit, а також штанами зі стрілками, джинсами прямого крою або брюками-чінос. Якщо у Вас м’язисті стегна, то також уникайте занадто вузьких штанів – краще обрати штани прямого крою або ширші.

Чи вдалося Тобі розібратися у всіх типах чоловічих силуетів? Який Твій тип?

 

Читай також: Жіночі джинси – дізнайся які підібрати до фігури

Дивись також: Сукні для груші – які модні фасони обирати для цієї фігури?