Типи жіночої фігури — чи знаєш який тип силуету у Тебе?

Типи жіночої фігури —  чи знаєш який тип силуету у Тебе?

У світі моди виділяють різні типи жіночої фігури, які характеризуються певними відмінними рисами. Такий поділ полегшує пошук відповідних фасонів одягу, які будуть підкреслювати переваги фігури, або ж приховувати її недоліки. Таким чином, кожна з нас може бути чудово одягнена та не обов’язково мати для цього фігуру моделі. А ти знаєш, який у Тебе силует? Прочитай наш сьогоднішній посібник та знайди свій зразок!

Які існують основні типи жіночої фігури?

В Інтернеті ми можемо знайти багато різних типів жіночої фігури, деякі з них описують декілька типів, а деякі й цілу дюжину. У цьому легко можна заплутатися, тому ми рекомендуємо розпочати пошук своєї статури тіла серед 5 основних типів статури:

  • Силует яблуко – жінки з фігурою яблуко найчастіше мають об’ємний бюст та живіт, що трошки виступає. Крім того, вони є володарками видатних плечей та стегон, а також мають стрункі ноги, які є безперечним козирем разом з красивим бюстом. На чому ти маєш зосередитися, маючи тип жіночої фігури яблуко? Перш за все, на маскуванні животика, оптичному виділенні талії та розумному оголенні струнких ніг та бюста.
  • Силует груша – жінки з фігурою груші, своєю чергою, мають широкі стегна, видатні сідниці, а іноді й ікри. Їх плечі та бюст зазвичай не видатні, а живіт часто плоский. Ти маєш тип жіночої фігури груша, якщо окружність Твоїх стегон перевищує обхват грудей та плечей. Тому Тобі слід зосередитися на маскуванні широких стегон та виборі одягу, який візуально збільшить плечі та бюст.
  • Силует пісочний годинник — вважається ідеалом жіночої фігури, тому що він є найбільш пропорційним. Це пов’язано з аналогічним або абсолютно однаковим обхватом грудей та стегон та чітко виділеною талією. Щасливиці, що мають тип жіночої фігури пісочний годинник, як правило, мають менше проблем з підбором одягу.
  • Силует перевернутого трикутника – знаний також як чаша. Жінки з такою фігурою є протилежністю груші – вони мають широкі плечі, які домінують над усією фігурою. Власницям своєрідної фігури перевернутого трикутника, слід підкреслювати зазвичай стрункі ноги та візуально розширювати вузькі стегна.
  • Силует колона — цей тип фігури, який  також характеризується пропорційною статурою тіла, проте його найбільшою бідою є відсутність підкресленої талії. Таким чином, колони також борються з трохи хлоп’ячою статурою фігури, тому Твоїм завданням є надання їй жіночності.
Розкльошена спідниця підкреслить усі переваги Твоєї фігури - магазин ebutik.com.ua
Розкльошені довгі спідниці з магазину ebutik.com.ua – це ідеальний варіант для того, щоб замаскувати об’ємний низ

Тепер, коли ти знаєш основні типи жіночої фігури, дізнайся, який маєш Ти. Як це зробити? По-перше, потрібно виміряти окремі частини тіла такі як: обхват бюсту, талії, стегон, а також плечей. Потім встань в спідній білизні навпроти дзеркала та постарайся детально придивитися та візуально визначити на підставі перерахованої вище інформації, який тип фігури у Тебе.

Типи фігури та вбрання — як одягатися в залежності від типу жіночої фігури?

Ми часто скаржимося, що якийсь одяг є не для нас, “тому що ми не маємо необхідної фігури для неї”. І зазвичай просто вистачить правильно підібрати відповідний фасон до нашого типу жіночої фігури, щоб мати добрий вигляд. Тому найкраще зосередитися на сильних сторонах нашої фігури, підкреслюючи їх та приховуючи недоліки. Таким чином, різні типи фігури визначають, що нам краще одягнути, тому ознайомся з наведеним нижче керівництвом ти знайди ідеальні фасони одягу для Себе!

Одяг для яблука – обирай одяг, який допоможе візуально зробити фігуру стрункішою. Звертай увагу на декольте з глибоким вирізом — бажано трикутного та V-подібного вирізу, а також квадратні. Обирай сукні прямого крою, не бійся квітів, але уникай сильно візерункових речей. Носи куртки до стегон, прямі кардигани, вільні топи, туніки й блузки, що спускаються з плечей. Роби ставку на обтислі штани, моделі з прямою шатаниною або bootcut, а також штани в кант, бажано з застібкою збоку. У гардеробі також повинні бути прямі спідниці та класичні пальта. Відмовся від занадто обтислого чи вільного одягу, а також від воланів та розкльошених фасонів. Що стосується взуття, обирай туфлі на танкетці та уникай високих підборів.

Обємні рукава на блузі це ідеальний варіант для груші - магазин ebutik.com.ua
Блузи з об’ємними рукавами візуально збільшать плечі та зроблять стегна стрункішими – знайдеш їх в магазині ebutik.com.ua

Одяг для груші – обирай фасони, які візуально збільшують плечі та роблять стегна стрункішими, при цьому підкреслюють талію та жіночні форми. Зроби ставку на довші розкльошені спідниці й широкі штани, а також на об’ємні блузки, які візуально розширять верхні частини тіла. Не натягуй нічого на стегна. Якщо у Тебе не великий бюст, то сміло обирай водолазки та топи з U-подібним вирізом або жабо, якщо ти власниця більшого бюста – обирай V-подібний виріз.

 

Читай також: Коротка блузка –  як її укладати?

Дивись також: Сукня сорочки в різній укладанні