Теплі шкарпетки для зимових стилізацій – подивись як їх носити!

Теплі шкарпетки для зимових стилізацій – подивись як їх носити!

Не уявляєте свого життя без стильних додатків? Теплі шкарпетки для зимових стилізацій – Ваш ідеальний вибір! Сьогодні ми розповімо Вам як правильно стилізувати їх у образах, щоб виділити індивідуальний стиль, власну безпосередність і хороше почуття смаку. Адже у цьому сезоні лідирують зручність, оригінальність і комфорт. Забудьте про класичне використання шкарпеток, а зверніть увагу на їх цікаве та максимально стильне застосування. Ще досі вагаєтеся? Тоді наша стаття неодмінно Вам сподобається!

Теплі шкарпетки для зимових стилізацій – новинка цього сезону!

Як довго ми не звертали на них увагу. Вони доповнювали практично кожний наш одяг і ховались під багатошаровими стилізаціями. Колись шкарпетки слугували атрибутом зручності, тепла для щоденного використання, особливо під закрите взуття. Вони захищали ноги від натирання, неприємного запаху та зігрівали під час холодного сезону. Проте відомі дизайнери глянули на них з іншої сторони. Тепер шкарпетки можуть не ховатись під вбранням, а навпаки одягатись на показ. Жіночі теплі шкарпетки для зимових стилізацій просто маст хев на зиму. Про їх захисні функції Вам добре відомо, тому сьогодні поговоримо про стильне доповнення. Все частіше ми зустрічаємо високі моделі шкарпеток з цікавими малюнками, смішними чи повчальними написами, які молоді люди одягають поверх штанів або ж легінсів. Доповнюють образ зручним і комфортним взуттям: брогами, кросівками, лоферами та кедами на масивній підошві. У зимовому образі високі шкарпетки контрастного відтінку можна знайти в комбінації з чоботами, черевиками чи дутиками. 

Стильні теплі шкарпетки для зимових стилізацій найчастіше зустрічаються у образах молодих дівчат. Саме молодь обожнює екстравагантні та незвичайні поєднання. Не боїться заявляти про свій стиль, смак і характер через одяг. Шкарпетки можуть бути різними. Проте на зиму варто звернути увагу на в’язані та утеплені флісом моделі. Вони найбільше пасують у поєднаннях з повсякденними костюмами, спортивними джогерами чи базовими легінсами.

Теплі шкарпетки персикового кольору з делікатним плетінням і пухнастим декором
Теплі шкарпетки для зимових стилізацій – актуальні моделі на eButik.com.ua!

Як носити шкарпетки у зимових образах?

Мода є надзвичайно мінливою. І точної відповіді чому в цьому сезоні модно носити шкарпетки на показ із демісезонним взуттям, туфлями та кросівками не має. Можливо все через повернення трендів минулого, адже у 40-х роках всі носили шкарпетки з сукнями, спідницями, босоніжками та туфлями. У зимових колекціях відомих дизайнерів неможливо не помітити теплі шкарпетки. Їх стилізують не лише з принтованими сукнями, але й шкіряними костюмами та джинсами скінні. Отож, якщо Ви наважились додати теплі шкарпетки у свої зимові образи, ознайомтесь зі стильними порадами від наших експертів:

  • розпочніть знайомство зі шкарпетками та завуженими джинсами. Їх Ви можете поєднувати з затишними в’язаними светрами, довгими туніками з плетінням і спортивними кофтами на флісі. Також варто звернути увагу на байкові сорочки в клітинку. Обирайте контрастні відтінки або ж стилізуйте червону сорочку з червоними шкарпетками. Теплі шкарпетки для зимових стилізацій просто необхідні у цьому сезоні. Якщо ж Ви любите крокувати в ногу з модними тенденціями, тоді це Ваш ідеальний вибір.
  • спробуйте стилізувати в’язані теплі шкарпетки для зимових стилізацій з базовими легінсами. Не варто зациклюватись лише на чорних моделях. Не бійтесь колірних рішень, адже у цьому сезоні колір має значення! Легінси можуть бути як і бавовняними, так і шкіряними – вибір за Вами.
  • неможливо не згадати про в’язані та трикотажні сукні. У зимових образах з хутряними жилетами вони виглядатимуть максимально стильно. Розширені, оверсайз і довгі фасони суконь зі шкарпетками сподобаються навіть найвибагливішим модницям. Спробуйте доповними образ масивними черевиками на замок або ж зі шнуруванням.
  • повсякденні костюми у спортивному стилі або ж трикотажні моделі також стильно поєднуються з теплими шкарпетками. Вони можуть бути не лише у однотонному дизайні, але й у принт. Зверніть увагу на шкарпетки з написами чи в цікаві орнаменти. Саме вони створять яскраві акценти у щоденному образі.

Теплі шкарпетки для зимових образів – який дизайн популярний у цьому сезоні?

Трендові теплі шкарпетки для зимових стилізацій у цьому сезоні завоювали модний олімп. В’язані моделі приваблюють оригінальним плетінням і дизайном. Грубі коси стануть недоречними, оскільки об’ємна в’язка спричинятиме максимальний дискомфорт у закритому взутті. Звертайте увагу на просте плетіння. Якщо ж базові та однотонні моделі Вас не приваблюють, кольорові та принтовані стануть Вам у нагоді. Зимові стилізації обожнюють аксесуари в геометричний принт. Улюблена клітинка, ромб, смужки, та інші візерунки виглядатимуть стильно у повсякденних комбінаціях. Щодо кольору, обирайте те що найбільше до вподоби. Пам’ятайте про гармонію кольору. Якщо ж хочете акцентувати увагу на шкарпетках, тоді яскраві моделі гарантовано отримають бажаний результат. Актуальні теплі шкарпетки для зимових стилізацій – родзинка для Вашого образу!

Час для покупок!

Вам набридли покупки в торговому центрі? Тоді інтернет-магазин одягу eButik.com.ua – Ваш ідеальний вибір! Ми презентуємо широкий асортимент трендових моделей у різноманітних кольорах і дизайні. У нас Ви гарантовано знайдете щось для себе. Ми прагнемо бути близько наших клієнтів, тому щоденні знижки Вас приємно здивують. Дешеві теплі шкарпетки для зимових образів – ідеальне доповнення для Ваших повсякденних поєднань. Гаряча новинка цього сезону, яка допоможе Вам створити неординарні образи та виділитись серед оточуючих. Не зволікайте з вибором, а розпочинайте покупки в eButik.com.ua вже сьогодні!

Дізнайтесь більше: Велюрові піжами – must have на осінь і зиму!

Подивіться також: Жіночі штани-дудочки – ідеальні для особливого випадку