Теплі косинки димоходу в один і той же час на зиму

Теплі косинки димоходу в один і той же час на зиму

Догляд за адекватним захистом нашої шиї дуже важливий в осінньо-зимовий сезон. Ви можете зробити ставку на різні зимові аксесуари — класичні шарфи, шарфи або димоходи. На наш погляд, найкраще вибрати останнє з Сьогодні ми підготували для вас огляд цікавих димоходів, ідеальних для холодної погоди.

Навіщо робити ставку на шарфи димоходу?

димохід це дійсно нічого, крім шарф з’єднуються з його кінцями. Звичайно, вони трохи ширше і зазвичай зроблені з більш товстого матеріалу. Найбільша перевага димоходів полягає в забезпеченні теплового комфорту навіть в найхолодніші дні. Їх перевагою є також сам крій, що унеможливлює падіння аксесуара з нашої шиї, наприклад, під час розбігу вгору. Залежно від ширини і довжини димоходу, ви можете сплести його один раз лу два рази на шиї. Теплий димар шарфи прекрасно влаштовують, роблячи їх естетичні якості більше. Такі зимові аксесуари Вони відмінно підходять для всіляких пальто — хутряних курток, парків, вовняних пальто або пуховиків. Варто надіти димоходи замість, наприклад, класичних шарфів ще й тому, що протягом декількох сезонів вони є найпопулярнішими і модними аксесуар zapewniające odpowiednią ochronę szyi.

ciepłe szaliki kominy
Ciepłe szaliki kominy – sklep ebutik.pl

Модні тенденції

Чи існують провідні тренди серед шарфів? Звичайно, я роблю. Мода поширюється на всі сфери, тому вона також впливає зимові аксесуари. В цьому році можна спостерігати за модою вибору димоходів дивлячись так, ніби вони в’яжуться. Провідною тенденцією є також теплі шарфи димаря з хутром або плюшевою вставкою — тканини м’які і в той же час забезпечують тепловий комфорт. Завжди варто робити ставки на однорідні моделі, які ми легко впишемо з іншими квітами і одягом. У цьому сезоні модні такі кольори, як чорний, сірий, коричневий і гранатовий. Відтінки рожевого і синього теж популярні. Крім одноколірних моделей, хорошим вибором є також теплі димоходи у шаблони. Можна зробити ставку на перевірені геометричні мотиви — смужки, зигзаги, плед або горох. Вони також чудово виглядають шарфи Прикрашена пантерним малюнком або зазвичай зимовими мотивами, такими як сніжинка або північний олень. Що стосується прикрас цього року з пострілом в джек-пот димоходів з мерехтливими перлами, камінням або вкрапленнями глянцевих ниток.

Теплий шарфи димоходу: найкрасивіші моделі

Вибір п’яти найкрасивіших моделей димоходів, які варто мати в цьому сезоні в своєму гардеробі, не був викликом для нашого стиліста. Наш фахівець вирішив піти білим димохід волокнисті, які відмінно вписуються за кольором в зимову ауру. Другий її вибір був сірий димохід плюш з зшитою сніжинкою. За словами стиліста, увагу також заслуговують блакитні шарф прикрашені чудовими перлами. Для сміливих жінок, які не бояться експериментувати з модним стиліст рекомендує коричнево-бежевий димохід в пантеру. Постріл в джек-пот також червоний шарф Прикрашені великими кристалами і камінням — звичайно ми не прослизнемо непомітно в ньому.