Теплі класичні светри з грубим плетінням – з чим їх поєднувати зимою?

Теплі класичні светри з грубим плетінням – з чим їх поєднувати зимою?

Нарешті прийшла пора для улюблених светрів! Ми все більше цінуємо тепле вбрання і з легкістю стилізуємо його у щоденних образах. Теплі класичні светри з грубим плетінням – ідеальний вибір для зимових поєднань. Саме вони асоціюються у нас і з затишком та легкістю. А ще вражають своїм дизайном, підкреслюючи всю оригінальність виробу. Не знаєте, яку модель вибрати для себе? Наші стилісти у цьому допоможуть!

Теплі класичні светри з грубим плетінням – маст хев цього сезону!

Зимова пора вимагає ретельної зміни гардеробу. Пора відкласти подалі тонкі лонгсліви та короткі світшоти, а звернути увагу на затишні светри з плетінням. В’язані вироби завжди користувались популярністю і цей сезон не є виключенням. Адже кожна річ по-особливому відгукується у серці кожної з нас, особливо якщо вона виготовлена вручну. Жіночі теплі класичні светри з грубим плетінням – невід’ємна частина зимового гардеробу. Саме вони приваблюють м’якістю, затишком і максимальним комфортом. А ще з легкістю додадуть потрібного об’єму верхній частині тіла. Їх обожнюють поєднувати з завуженими штанами та навіть трикотажними джогерами. Про їх універсальність знає чи не найкожна модниця. Вони вдало поєднуються у різних стилях і просто обожнюють самостійні образи, де вони відіграють основну роль. Светри з грубим плетінням приваблюють своїм дизайном. Об’ємна в’язка завжди залишатиметься актуальною. Все через її оригінальність. 

Стильні теплі класичні светри з грубим плетінням презентують велику кількість моделей. Це можуть бути як і довгі, так і короткі фасони з різноманітним пошиттям рукава. Адже велику роль у в’язаних светрах відіграє саме крій. Теплі класичні светри не містять зайвого оздоблення. Вони притримуються стриманого характеру, який можна поєднати як і у щоденних комбінаціях, так і у святкових образах. Адже період зимових свят не за горами. І в цей новорічний час кожна з нас прагне виглядати стильно, не витрачаючи зайвих зусиль і додаткових коштів. Тому теплі класичні светри з грубим плетінням – повинні бути у Вашому гардеробі цього сезону!

В'язаний класичний светр з грубим плетінням біло-бежевого кольору в поєднанні з чорними шортами
Теплі класичні светри з грубим плетінням – актуальні фасони лише на eButik.com.ua!

Перегляд моделей светрів, які є актуальними цієї зими

Сучасна мода просто обожнює в’язані вироби. Кожного сезону з’являються новинки перед якими неможливо встояти. Адже жіночий гардероб повинен бути не лише витонченим і романтичним, але й актуальним по сезону. В’язані теплі класичні светри з грубим плетінням є надзвичайно популярними. Велику увагу привертає саме плетіння. Об’ємні коси чи переплетення додають оригінальності виробу. Це своєрідна родзика для жіночого образу. Давайте переглянемо, які моделі в’язаних класичних светрів з плетінням є актуальними цього сезону:

  • в’язані класичні светри з грубим плетінням і високою горловиною

Грубе плетіння та висока горловина – ідеальне поєднання для в’язаних светрів. Такі моделі часто обирають любителі затишних і теплих образів. Светри з високою горловиною користуються неабиякою популярністю у цьому сезоні. Розширений крій ідеально пасуватиме в поєднаннях з дублянками та еко-шубами. Зверніть увагу на трикотажні спідниці та широкі джинси. Саме цієї зими розслаблені та водночас стримані образи з’являються на обкладинках відомих глянців.

  • короткі класичні светри з грубим плетінням

У зимовий час короткі моделі светрів варто носити з високою талією. В першу чергу заради охайного вигляду та турботи про власне здоров’я. Короткі светри з грубим плетінням – класика, яка з року в рік підкорює жінок в холодний час року. Більшість стилістів радять поєднувати їх з завуженими джинсами та спідницею міді. Однотонний верх з легкістю можна комбінувати з принтованими моделями в квіти, смужки чи клітинку.

  • довгі класичні светри з грубим плетінням

Довгі фасони у цьому сезоні є надзвичайно популярними. Їх можна стилізувати не лише зі штанами, але й легінсами. Якщо розширені фасони додають зайвого об’єму, скористайтесь шкіряним ременем. Таким чином Ви з легкістю підкреслите лінію талії та створите більш жіночний образ.

  • класичні светри з грубим плетінням оверсайз

Стиль оверсайз приваблює жінок вже кілька сезонів поспіль. Вільні светри з грубим плетінням допоможуть худорлявим жінкам або ж власницям вузьких плечей зрівноважити пропорції фігури. Все залежить від розміру та об’єму в’язки. Пам’ятайте про баланс в образі: об’ємні речі варто поєднувати з завуженим низом і навпаки.

Теплі класичні светри з грубим плетінням – який колір вибрати?

Кольорова палітра у цьому сезоні славиться яскравими та насиченими відтінками. Принтовані моделі відійшли на другий план, натомість кольорові светри з’являються все частіше у колекціях відомих дизайнерів. Не дивно, адже у цьому сезоні колір вирішує все! Згідно з версією Pantone насичені кольори синього, зеленого, помаранчевого, зеленого та колір фуксія повинні бути у Вашому гардеробі. Це чудова можливість проявити себе, покращити настрій та ловити на собі погляди оточуючих. Класичні светри з грубим плетінням на зиму варто обирати відповідно до ваших уподобань. Звичайно, дизайнери подбали і про любителів спокійних і базових відтінків. Ніжна пастель ніколи не вийде з моди!

Час для покупок!

У час розвитку мережі Інтернет більшість користувачів віддають перевагу покупкам онлайн. Це не лише вигідно та доступно, але й максимально зручно. Наш інтернет-магазин одягу eButik.com.ua створений з турботою про кожного клієнта. Ми щоденно збагачуємо асортимент стильними моделями, які сподобаються навіть найвибагливішим модницям. У нас Ви з легкістю знайдете дешеві теплі класичні светри з грубим плетінням. Різноманіття моделей Вас приємно вразить. Якщо ж Ви у пошуку стильної жіночої куртки на зиму, перегляньте нашу нову колекцію. Запрошуємо на покупки вже сьогодні!

Прочитайте: Ідеальні стилізації для святкування Нового Року – виблискуй тієї ночі!

Дізнайтесь більше: Джинсові штани 7/8 – американський тренд