Тенденції на осінь 2019 року — що буде модним? Ми знаємо!

Літо повільно наближається до свого кінця, тому саме час уважніше придивитися до того, якими будуть тренди для осінньо-зимового сезону. Наші стилісти підготували для вас жменю найважливішої інформації в цій темі. Запрошуємо Вас почитати!

Тенденції на осінь 2019 року — на що можна розраховувати?

Осінь/зимовий сезон завжди дуже цікавий час в моді. Хоча одягнутися на щоденній основі або для більшого виходу, як правило, вимагає трохи більше зобов’язань, ніж для відпускних місяців, ефект, який ви можете досягти, дійсно дивовижний. Ми, в будь-якому випадку, любимо ті осінні тенденції, які не раз забирають нас в країну казок! Як це буде в цьому році? Ви дізнаєтеся в одну мить, адже наші стилісти перевірили це спеціально для вас. Будьте готові до трохи новизни, і трохи відомих кліматів – такі зв’язки є найкращими.

trendy na jesień 2019
Модний на осінь 2019 — інтернет-магазин Ebutik.pl

Червоний одяг — жінки люблять його!

Соковитий червоний є одним з улюблених жіночих кольорів. Зрештою, червона помада є справжнім макіяжем must have, що ви просто повинні мати. Він нічим не відрізняється з одягом в колір любові, який введе в себе гардероби модниць на наступний сезон. Якщо ви завжди були стурбовані тим, чи варто купувати червоне плаття або блузку, то зараз саме час воно того варте. Червоний одяг – один з найсильніших трендів наступної осені і зими, і обов’язково враховуйте це. Сила червоного дивовижна і у вас є шанс переконати себе в цьому найближчим часом. Рекомендуємо вибирати червоні светри кожен день і сукні цього кольору під час елегантних виходів — ви будете виглядати красиво точно. Варто також додати, що червоний колір відмінно виглядає як у випадку з повітряними жіночними фасадами, так і в тих трохи обтяжує одяг як просто товсті водолазки светри або пальто. Ну, просто — а може в майбутньому сезоні ви дозволите собі пальто червоного кольору? Гарна ідея?

Пантера це все!

Принти тварин все одно буде модним. Так що якщо ви зробили собі пантерну верхівку для цієї весняно-літньої пори року, вона також буде корисна для вас під час більш холодної погоди. Ми не можемо мати на увазі тварин загальний looku тут, але одного елемента достатньо, щоб ви виділилися з натовпу. Пантера, зебри або змієподібні візерунки все ще будуть на вершині, і ми дуже задоволені цим – ми любимо такі елементи в набранні. Найбільші зірки польського та світового шоу-бізнесу мужньо роблять ставку на відбиток тварин, який також відмінно працює в міських джунглях — вони це знають, ви також виграєте ці знання. Тим більше що цієї осені буде дуже до речі!

Колір коричневий повертається в вітальні

Це — якщо вам подобається одяг та аксесуари в коричневому, саме ця тенденція вам дуже сподобається. Цієї осені варто зробити собі коричневий літак або туфлі — ви точно не пошкодуєте. Темні відтінки будуть влаштовуватися в осінніх гардеробних досить часто, саме з бронзою у голови. Це класичний колір і універсальний, в той час як це буде залежати від вас, як оригінально ви ставите. Колір коричневого має назву, і кожен любитель моди його знає. У поєднанні з червоним, жовтим або синім, він може дати дійсно фульмінаційний ефект. А може бути, коричневий тотальний вигляд? Що б зробити це дійсно цікаво!

Вам подобається рок-стиль? У нас є хороші новини для вас!

Якщо потертий брюки, ботильйони з шпильками і вільна картата сорочка є предметами гардеробу, близькими до вашого серця, у нас є хороші новини для вас. Власне, це дуже хороша новина — все це буде вітатися на майбутніх великих кроках осінньо-зимового сезону. Улюблений підлітками і не тільки рок-стиль буде дуже сильним трендом цього сезону. Якщо вам подобаються такі клімати, саме час запастися брюками з дірочками, картатою сорочкою і важкими ботильйони