Тваринні візерунки — пантера, зебри смужки і змія-візерунок

Тваринні візерунки — пантера, зебри смужки і змія-візерунок

Завжди модна, а тим не менш, одяг в тваринних візерунках носять рідко. Скласти укладання з ними непросто, і не у кожного з нас є сміливість надіти хижий візерунок. Сьогодні ми розповімо вам, який одяг в пантері, змії-візерунок і смужки зебри вибрати і з чим носити їх виглядати модно.

Одяг в пантері

Напевно найпопулярнішим зразком тварин є пантера. Його зазвичай тримають в коричневих тонах, іноді сірих. Одяг Класична пантера найкраще поєднується з приглушеними елементами гардероба в таких кольорах, як чорний, коричневий, бежевий, хакі, оливковий, золотий. Для сірої пантери радимо вибирати білу, чорну, сіру, срібну або пастельну (бузковий, м’ятний, синій, світло-рожевий) одяг та додаткові послуги. Найбільш часто вибирається одяг сукні в пантеру. Красиво презентувати себе сукні з краваткою на декольте або коміром і манжетами. Відповідні останнім тенденціям моделі іспанської дівчини зі зниженою лінією плечей. Модно також виглядають модні фасади з оборками — внизу, спереду або на рукавах. Що стосується довжини, то можна вибрати з моделей міні, міді і максі. Постріляли в джек-пот також блузки в пантеру. Це можуть бути футболки, топи або блузки з довгим рукавом. красива одяг в пантері також є светри, брюки і спідниці (особливо ми рекомендуємо моделі з повітряних матеріалів). Ви б краще зробити ставку на додаткові послуги з тваринного мотиву? Магазин ебутік.pl ma w sprzedaży baleriny i szpilki w panterkę, ozdobione w ten sposób okulary przeciwsłoneczne, chusty, szaliki, czapki i ozdoby do włosów.

wzory zwierzęce
Wzory zwierzęce – sklep ebutik.pl

Змійка візерунок

З великим бажанням вибираємо сумочки і взуття в змія-візерунок. Кажуть, що така текстура матеріалу змушує доповнення завжди виглядати класно. Магазин ебутік.pl пропонує шпильки, еспадрілі, кросівки, напівтуфлі, ботильйони, босоніжки і кусачки з матеріалу, що імітує шкіру змії. З аксесуарів будуть хороші браслети, ремені, сумки на плечах або листоноші з цим тваринним візерунком. На наш погляд, варто зробити ставку на змія-візерунок також при виборі одягу. Вони виглядають красиво сукні з таким візерунком. Вони, як правило, зберігаються в біло-чорно-сірій колірній гамі. Вони працюють в наборах з цими квітами, але ви також можете дозволити собі сильний акцент в інтенсивному кольорі. Сукні зі зміїним мотивом може мати розріз іспанської дівчини, модний зав’язаний виріз або бути прикрашений популярними оборками.

Тваринні візерунки: смугастий, як u зебра

Найменш популярним зразком тварин є зебри смужки. Чорно-білі пояси з легким розмахуванням красиво виглядають на сукнях. На наш смак – максі сукня з легкого матеріалу. Коктейльна модель на бретельках з великим чорним бантом спереду – теж відмінний вибір. На принт у формі зебри ви можете зробити ставку, купуючи футболки. Зебра смужки також можуть прикрашати сонцезахисні окуляри, сумочки або нижню білизну. Одяг Смугаста зебра добре поєднуються з більшістю кольорів. У виборі одягу варто зробити ставку на приглучені кольори, а з аксесуарами розбризнутися інтенсивним відтінком.