Сірий total look для кожного сезону

Сірий total look для кожного сезону

Тенденції змінюються дуже швидко. Колись однотонні укладання були дуже не модними, сьогодні вони панують на подіумах і вітальнях. Наш стиліст хотів би познайомити вас з однією з її улюблених тенденцій, яка є сірим total look. Перевір.

Навіщо робити ставку на сірий?

колір сірий присутній в гардеробній кожного з нас. Цей відтінок входить в палітру основних і універсальних кольорів, адже ми з легкістю підемо його з іншими відтінками. сірий також є елементом приглушаних скандинавських укладок і комплектів, які відповідають правилам дрес-коду, що застосовуються на багатьох робочих місцях. Сірий завжди виглядає добре і підходить будь-якому з нас незалежно від нашої краси. Цікаво, з якими відтінками поєднувати сірий? Колір добре виглядає з усіма кольорами, а зокрема з пастеллю, він прекрасно представлений з собою. Одноколірний загальний вигляд укладання вони набирають все більше і більше послідовників. На що вони покладаються? Весь одяг, взуття та аксесуари повинні бути одного кольору, однак, вони можуть мати різні відтінки.

Який одяг вибрати при заповненні сірого total look?

Що стосується сірих предметів гардероба, то вони практично миттєво асоціюють нас з одягом в моделях светштанів. В даний час ми з радістю носимо сірі толстовки, Спортивні костюми або спортивні сукні. М’який і приємний на дотик матеріал в поєднанні з відмінним відтінком змушує його добре виглядати, і в той же час ми відчуваємо себе комфортно. Що стосується інших сірий одяг, Для елегантної укладання рекомендуємо сірі штани і сорочки. Для комплектів щодня ми пропонуємо сірі джинси (бажано ті, з натиранням і дірками) і сірі блузи. Найкраще, щоб одяг була однорідною. Якщо ви хочете зробити ставку на будь-які прикраси, це можуть бути оборки, буфети, рюші, декоративні вирізи, замки, палітурки або вставки з інших матеріалів. На думку нашого стиліста, кожна жінка повинна мати в своєму гардеробі сіру сукню спортивний костюм зручного крою, сірі штани dresowe ze zwężanymi nogawkami oraz szarą koszulę o klasycznym kroju. Te trzy ubrania pozwolą stworzyć wiele ciekawych zestawów na różne okazje.

szary total look stylizacje
Szary total look stylizacje – sklep ebutik.pl

Сірий загальний вигляд укладання

Наш стиліст підготував для вас чотири укладання, Кожен з них розрахований на різний випадок і час року. Почнемо з зими. Для холодів ми вибрали довге спортивному костюмі сукню і легінси. Набір буде добре виглядати з чорними козаками і вовняним пальто. Хорошими доповненнями стане гаманець середнього розміру і срібна колія. Укладання підійде для свят, зустрічі з друзями або родиною. Навесні, наприклад, для роботи, можна, в свою чергу, припустити сірі штани сигарети і сорочка одного кольору. В цілому відмінно підкреслять пастельні аксесуари — світло-рожевий годинник, містка сумочка і шпильки. Для укладання також можна надіти шкіряну куртку і невеликі сережки. Влітку хорошим вибором стане сірий комбінезон з короткими ніжками і рукавами. Одяг, облямований білими кросівками і сумкою з кошиком, ідеально підійде для пляжу або прогулянки. Для комплекту варто вибрати сонцезахисні окуляри і тонкий браслет з ріпи. Для осені можна вибрати укладку з товстими колготками, спідницею-олівець і сорочковим блузкою з рюшами. Для такої укладання для побачення знадобляться довгі сережки, ботильйони на жердині і теплий пуховик.