Суцільний купальник – що обрати та які існують види

Суцільний купальник – що обрати та які існують види

Мільйони жінок із нетерпінням чекають на початок літнього сезону. Валіза у теплі краї вже майже спакована? Чогось не вистачає…Хм…Точно! Ви забули покласти у валізу купальник! Бажаєте придбати стильну обновку перед відпочинком? Важливо, щоб купальник виглядав привабливо не лише на манекені у торговому центрі. Ви повинні собі подобатись у купальному костюмі. Купальник повинен правильно сісти та підкреслити всі переваги Вашої фігури та приховати незначні недоліки. Наша команда рекомендує Вам придбати суцільний купальник. Чому саме він? Цей варіант – втілення ідеального купальника. Ми із задоволенням розповість Вам усі секрети для вдалого вибору.

Актуальний суцільний купальник: огляд моделей

Мода  ніколи не стоїть на місці. Кожного сезону дизайнери тішать нас стильними новинками. Ось найпопулярніші моделі купальних костюмів:

  • Майо

Це класичний варіант закритого купальника з пришивними бретельками та невеликим вирізом. Він користується доволі таки широкою популярністю серед красунь. Тому такий зручний суцільний купальник точно повинен бути у Вашому гардеробі.

  • Бандо

Цей вишуканий суцільний купальник без бретельок допоможе Вам візуально зменшити об‘єм у стегнах.

  • Халтер

Для цієї моделі характерні дві бретельки, які застібаються ззаду на шиї. Найчастіше в цьому купальнику є чашечки з пуш-ап. Ваш бюст виглядатиме ще більш соковито!

  • Танк

Цей варіант ідеально підійде для тих, хто бажає приховати свою повноту.  Такий купальник нагадує класичну модель.

  • Хай-нек

Така модель допоможе Вам візуально подовжити торс. Цей варіант можна віднести до категорії спортивний суцільний купальник.

  • монокіні

В цьому купальнику по бокам присутні цікаві симетричні або асиметричні вирізи. Ідеально підійде для тих, хто любить колекціонувати на собі захоплені погляди чоловіків!

Якісний суцільний купальник : огляд матеріалів

Стильний купальник – це не лише про зовнішній вигляд. Варто приділити достатньо уваги матеріалу, з якого виготовлений купальний костюм. Адже неякісний матеріал здатний не лише втратити свій привабливий вигляд та еластичність після прання, а і створити дискомфорт для Вашої шкіри. Отож, розглянемо найпопулярніші варіанти матеріалів:

  • бавовна

Цей матеріал подарує Вам ідеальний захист шкіри від ультрафіолету. Також бавовна безпечна та не викликає жодних подразнень на шкірі. Найчастіше виробники до складу додають 30% лайкри. Це допомагає виробу довше зберігати форму.

  • поліестер

Еластичний та приємний на дотик поліестеровий суцільний купальник блистить на сонечку. Це один з найпопулярніших варіантів для виготовлення купальників.

  • тактель

Це суміш лайкри та трикотажу. М’якість та комфорт на пляжі – це про тактель. А ще купальник з цього матеріалу швидко висихає на сонці та потішить Вас своєю еластичністю. Оптимальний безпечний варіант для пляжного відпочинку.

Чорний суцільний купальник з асортименту магазину https://ebutik.com.ua
В спокусливому суцільному купальнику с розрізами спереду Ти точно не залишишся без уваги! Найкращі моделі в https://ebutik.com.ua!

Трендовий суцільний купальник: для кого підійде

Стильний суцільний купальник личить абсолютно кожні жінці. Немає такої красуні, яка б не виглядала у ньому неперевершено. Але найкраще купувати модний купальник, орієнтуючись на свій тип фігури:

  • пісочний годинник

Ви щаслива власниця цього типу фігури? Тоді Вам неабияк повезло! Ви можете дозволити одягнути собі фактично усе! Жодних обмежень для Вас не існує.

  • трикутник

Тут потрібно попрацювати у двох напрямках : відволікти увагу від широких стегон та надати об‘єму у плечах та грудях. Найкращий для Вас варіант – бандо. Ми рекомендуємо Вам уникати великі принти, рюші.

  • перевернутий трикутник

Вам варто зробити акцент у області стегон. У верхньої частини купальника повинні бути широкі бретелі.

  • прямокутник

Головна проблема цього типу – відсутність чітко вираженої талії.  Щоб створити таку бажану талію Вам варто розглядати варіант з широким поясом або драпіровками. Також ми рекомендуємо звернути увагу на моделі з горизонтальними вирізами.

Кілька порад

Класичний суцільний купальник – ідеальний спосіб приховати недоліки фігури та надати силуету привабливої форми. Серед жінок широкою популярністю користуються роздільні моделі. Тож для тих, хто любить виділитись, зручний купальник – справжній маст хев у літню пору.  Актуальні прийти та модні тенденції захопили і світ купальників. Ми вирішили розвінчати міф щодо чорного кольору. Тому ніколи не очікуйте, що у чорному купальнику Ви виглядатимете стрункіше. Це не привід засмучуватись. Це чудова нагода дозволити яскравим кольорам увійти у Ваше життя. Глибокі та оптимістичні кольори вже зачекалися на Вас на сторінках модних каталогів. Бажаєте виглядати у купальному костюмі візуально стрункіше? Тоді Вам варто звернути увагу на моделі з дрібним або строкатим принтом. Також об‘єм приховають вертикальні та діагональні смужки. Досягти стрункого силуету допоможуть моделі з глибокими вирізами на стегнах та широкими лямками. Наша команда рекомендує Вам відмовитись від яскравої фурнітури та масивного декору. А ще краще уникати тонких зав’язку та надто провокаційних вирізів.

Настав час для шопінгу!

Валіза на відпочинок вже майже укомплектована? Не вистачає лише купального костюму? Тоді ми рекомендуємо Вам не витрачати час на безглузді пошуки у торгових центрах! Онлайн-шопінг – ось те, що Вам потрібно! Сьогодні ми впевнено можемо говорити про нову еру – еру онлайн-шопінгу. Інтернет-магазин https://ebutik.com.ua здивує Вас демократичними цінами та неймовірною якістю. Ми вважаємо, що мода повинна бути доступною для кожного. Дешеві суцільні купальники у ebutik.com.ua здивують Вас своєю відмінною якістю та стильним фасоном. Будьте неперевершеною на відпочинку. Нехай усі дивляться лише на Вас! Наш широкий асортимент Вас приємно здивує різноманіттям моделей та кольорів. Ми слідкуємо за останніми модними тенденціями та завжди оновлюємо наш одяг за найактуальнішими трендами. Наша команда старанно розробляє кожен дизайн та створює модні речі лише з найякісніших матеріалів. З нами Ваші смак та гаманець залишаться в безпеці! Наші колекції – це унікальне поєднання якості та привабливої ціни. Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш асортимент стильних жіночих тунік! Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу!

 

Читай також: ЯК ПІДІБРАТИ КУПАЛЬНИК ДО ФІГУРИ?

Тебе також може зацікавати: СПЛОШНОЙ КУПАЛЬНИК – КОМУ ПОДХОДИТ И КАКИЕ СУЩЕСТВУЮТ ВИДЫ?